Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..

Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah annesine Ne menem bi hastalık şu kanser Allah bizden ve sevdiklerimizden uzak tutsun inşallah

Kızlar bende 2 gündür kavga ediliyo diye girmiyorum hayır neyi paylaşamıyoruz anlamıyorumki Ne güzel burda sevincimizi üzüntümüzü deneyimlerimizi birlikte yaşıyoruz Bu kadar büyütülecek alınacak hiçbirşey yok Tadımızı kaçırmayalım Şurda düğünümüze ne kadar kaldı ki :52::52::62::62:

Elifciğim seninde doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte nice senelereee :16:

Son düzenleme:
kızlar konu ile ililgili yorum yapasım hiç içimden gelmiyor açıkçası canım hiçte yanmadı aslının dediğine belki bugünlerde duygusalım diedir belki dünyada milyonlarca kötülük saçma sapan şeyler oluyor anımı berbat etmeyyyeyim diedim, sesiz kalıyorum çünkü kendimi konuya dahil hiç hissedemiyorum bir şekilde sabah berfinin demesi sonra sırasıyla yazılanlar beni konuya dahil etsede yinede yorum yapmak içimden gelmiyor napayım gelmiyor yapasım yok ama ellerim bunları yazıyor şaşkıjnım ama benimde kalbim vakti zamanında kırıldı belki kalbimi kıranlarda kırılmıştır ama bende kendi kendime naptımda hakettimmi demiştim konuyu biryerlere çekme niyetim yok kapatılmasını istiyorum ama nuray yazmış yaaa arkadaşlar çağlaya laf atılsa ben derim bana laf atılsa o konuşur die kimse bana ne oluyor diye sormadı bir gülin sordu ki Allah var gitsin oraya yazsın istemedim yanımda olup destek oldu sadece Alllah görüyor yaaa bende zamanında çok ağlaıdm belki birinin neden neden die içini kemirdim ama ben ağladım yaa ötesi yok ağlamam çok zordur acımasızım die ama ağladım

heee şimdi duygusala bağlamak niyetinde yada kapatıklaırmı açmak niyetinde değilim bu güzel cuma gününde ama burda yazılanlara cevap vermekte değil sadece içimi dökeyim dedim kimse yanlış yad aüstüne alınmasın benim içimde kalırsa bişi ister istemez içimi kemiriyor ne kadar gamsız olsamda olamıyorum bazen

bu konuyu bırakın dicem bırakılmıyor nereye çeksen bişi çıkıyor ama aslıda bir insan herkes dün kibar uslup yada kaba uslupla diebilirdi demektede özgür doğrudur kızın evliliğine 10 gün kaldı ki içinde bulunduğu durum bene ki stresli düğündü şuydu buydu belkide benim bir zamanlar yaşadığımla aynıdır aynı hisleri hissediyordur o yüzden bişi diyesim gelmiyor her iki tarafında üzülüp kırıldığını düşünüyorum ben

ben bir yakınımı kaybettim ve farzetkiye yazdım biride çıkıp başın sağolsun demedi sanırsam aslında yukarıdakini umursamayın işin özeti bende kırgınım biri çıkıp mail atabilirdi herkesin kötüsünde iyisinde yanındayım insanları ben rahatlatmaya çalışırken kötü günlerinde üzerine basarak duruyorum dost dediğin kötü günde bellli oluyor kusurma bakmayın ben zaten dün buraya bu yüzden yazmamıştım umarım polemiğe neden olmam çünkü gerçekten hislerim bu yani cidden içim kavruluyor çünkü ben maddi manevi ne olursa olsun saçma bişiye üzülenlerde olsun hep uzaktan destek olmaya çalışırken neyseeeee yaa giden can gidiyorr bir sorma yahuu giz nerede demek yok o yüzden şaşırmıştım

hani konuyu irdeliyorsunuz yaa ondandır etrafımda çok fazla acı varken yazamıyorum haklı yada haksızlığımı belki herkes yaşıyor ama ben bugünlerde bu kadarda olmaz diyip sarsılıyorum

dicekler olabilir farzetkiye yazmışsın die doğrudur ama ben herşeyi görüyorum yaa belki birileride arkadaşalrda beni görür die düşünmüştüm neyse

tekrardan sölüyorum kimseyi kırıp bişileri açmak niyetinde değilim ben yada başkları yeterince üzülmüş o yüzden dahada kimse üzülmesn

Son düzenleme:
gercekten onca zamanın hiçbi anlamı yokmus

aylar yıllar o dostluklar....

soylemek istedigim seyler bile anlasılamıyormus....

tek soylebilceim O HANIMEFENDİ İSTEDİGİNİ ALDI!

TEK BİR SOZUYLE BU GUZEL DOSTLUGU YIKTI PARCALADI MAHVETTİ

ASLI GEL VE SEYRİNE BAK ASIL SİMDİ GOBEK AT

HOSCAKALIN HEPİNİZE MUTLULUKLAR

KK İLE İŞİM BİTMİŞTİR!

Yaaaaaaaaaaaa çağlaaaaaaaaa lütfen gitme ama yaaaaaaaaa nolur sna özelden msj atıp mailimi de veremiyorum :50:

Sanirim bi fitil beklemisiz ateslenmek icin...

Zira su yasananlarin solenenlerin bask hicbir aciklamasi yok!

Kirginim! Ve bende agliyorum! Haketmedigimz seylerle karsi karsiya kaldik. Caglanin amaci sadece "iste bakin bu insan boyle biri" demekti. Aslinda o sizi korudu! Tum bu olaylar icinde.
Ama olaylar saptirildi carptirildi ve nasil olduysa gizeme bama ve nazliya kadar geldi.

Biz kirginliklar yasadik evet. Ama o konu kapandi gitti. Bi daha ne gundeme geldi ne de kimse farketti.

Gulin... sana ben hicbi sey demedim ki! Agzimi bile acmadim. Ve hatta sabah da mail attim.

Mailime cevap gelmeyince aslinda pek cok seyi gozunde bitirdigini gordum.

Biz neydik? Biz butunduk mukemmel arkadaslardik degil mi.. birbirimiz icin dualar edip dilekler dilerdik

Bunu her an hissetmedik mi?

Bu dostluga hepimiz dahil degil miydik?

Simdi neden nuray cagla nazli ben ayri bi kategoriye konduk!

Her saat maillesip her dakka herseyden haberdar olmuyor muyduk? Nasil bi anda pamuk ipligine bagliymis gibi kopardik herseyi.

Bizim ozel bir dostlugumuz yok muydu? Ikizim demiyor muyduk?

Ben de kavga eden biri degilim hic olmadim da. Neyse.

Umarim herkes hakkini helal eder, birbirimizin dualarinda yer aldik sonucta!

Simdi bu konumda olmak fazlasiyla uzucu zaten benim icin ve eminim herkes icin...

Evet yaaaaaaaa niye böyle oldu tam yeni arkadaşlar buldum derken hepsi gidiyo :43::43::43: kimsenin maili de yok bende :43::43::43:

Ya ne oldu Çağla ve Pelin nereye gitti:5::14:

Ya gerçekten şaşkınlık içindeyim yeminederim.Yazacak söz bulamıyorum.Bu pasifliğin sebebi nedir bende bilmiyorum kızlar.Ama sanırım cezada olabilir.Pelinime faceden sorucam mutlaka bu durumu.Çok sinirlendim gerçekten.Biran önce şu pasiflik durumu bitse yaaa:43:

Kızlar gittim geldim hala sürmüş bu durum:50:
İnanın çok üzülerek izliyorum olup biteni.
Herkesin haklı olduğu yanlar olabilir, lütfen çekip gitmek yerine konuşun ve giderin kırgınlıkları.
Çok üzülüyorum sizi böyle görmeye:50::50::50:

bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..
Geçmiş olsun, Allah şifa versin ve güzel günlerinizi görmeyi nasip etsin annenize.

Kuzuuummm:54:
Uzaktan bu sıcaklığını hissettim ya, gayri bişiii aramam canım:54:
İnşAllah hepimiz evli mutlu geçiririz doğum günlerimizi bi dahaaaaa:16::16:

Bu arada üzüntünü okudum ama yazamadım, araya girmek gibi olacaktı.
Olmadı.

Aşk herşeyi aşacak inan bana:69:

Teşekkür ederim tatlım, aşar değil mi aşk her şeyi...Dağları, yolları, yılları aştık inşallah her sıkıntıyı aşarız birlikte.:31:

Ya gerçekten şaşkınlık içindeyim yeminederim.Yazacak söz bulamıyorum.Bu pasifliğin sebebi nedir bende bilmiyorum kızlar.Ama sanırım cezada olabilir.Pelinime faceden sorucam mutlaka bu durumu.Çok sinirlendim gerçekten.Biran önce şu pasiflik durumu bitse yaaa:43:

Ay evet sor canım ya sen en azından faceden görüşüryorsun ne güzel muhabbet ediyorduk ya

Ay evet sor canım ya sen en azından faceden görüşüryorsun ne güzel muhabbet ediyorduk ya

Aynen canım sohbetimiz ne güzeldi gözlerim dolup dolup duruyor yemin ederim :43: Sinirlerim çok bozuldu.Gerçekten yazmak isteyipte yazamadığım o kadar çok şey var ki şuan:43:

Böyle gidecek mi herkes? Nazar mı değdi bu dostluklara ya:14:
Kızlar kimse gitmesin ya noluur

Back