- 14 Ağustos 2012
- 2.127
- 601
- 363
- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.081
bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah annesine Ne menem bi hastalık şu kanser Allah bizden ve sevdiklerimizden uzak tutsun inşallah
Kızlar bende 2 gündür kavga ediliyo diye girmiyorum hayır neyi paylaşamıyoruz anlamıyorumki Ne güzel burda sevincimizi üzüntümüzü deneyimlerimizi birlikte yaşıyoruz Bu kadar büyütülecek alınacak hiçbirşey yok Tadımızı kaçırmayalım Şurda düğünümüze ne kadar kaldı ki
Elifciğim seninde doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu sevdiklerinle birlikte nice senelereee
Son düzenleme: