- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.101
Aynen canım sohbetimiz ne güzeldi gözlerim dolup dolup duruyor yemin ederimSinirlerim çok bozuldu.Gerçekten yazmak isteyipte yazamadığım o kadar çok şey var ki şuan
Benden yana da hakkım helal olsun hepinize.
Merve de gidiyo tüm tanıdıklarım tek tek gidiyo. Yazma ya boşver dün konu neyse kapanmıştı bugün keşke açılmasaydı ben daha konuyu bile bilmiyorum
Benden yana da hakkım helal olsun hepinize.
kızlar konu ile ililgili yorum yapasım hiç içimden gelmiyor açıkçası canım hiçte yanmadı aslının dediğine belki bugünlerde duygusalım diedir belki dünyada milyonlarca kötülük saçma sapan şeyler oluyor anımı berbat etmeyyyeyim diedim, sesiz kalıyorum çünkü kendimi konuya dahil hiç hissedemiyorum bir şekilde sabah berfinin demesi sonra sırasıyla yazılanlar beni konuya dahil etsede yinede yorum yapmak içimden gelmiyor napayım gelmiyor yapasım yok ama ellerim bunları yazıyor şaşkıjnım ama benimde kalbim vakti zamanında kırıldı belki kalbimi kıranlarda kırılmıştır ama bende kendi kendime naptımda hakettimmi demiştim konuyu biryerlere çekme niyetim yok kapatılmasını istiyorum ama nuray yazmış yaaa arkadaşlar çağlaya laf atılsa ben derim bana laf atılsa o konuşur die kimse bana ne oluyor diye sormadı bir gülin sordu ki Allah var gitsin oraya yazsın istemedim yanımda olup destek oldu sadece Alllah görüyor yaaa bende zamanında çok ağlaıdm belki birinin neden neden die içini kemirdim ama ben ağladım yaa ötesi yok ağlamam çok zordur acımasızım die ama ağladım
heee şimdi duygusala bağlamak niyetinde yada kapatıklaırmı açmak niyetinde değilim bu güzel cuma gününde ama burda yazılanlara cevap vermekte değil sadece içimi dökeyim dedim kimse yanlış yad aüstüne alınmasın benim içimde kalırsa bişi ister istemez içimi kemiriyor ne kadar gamsız olsamda olamıyorum bazen
bu konuyu bırakın dicem bırakılmıyor nereye çeksen bişi çıkıyor ama aslıda bir insan herkes dün kibar uslup yada kaba uslupla diebilirdi demektede özgür doğrudur kızın evliliğine 10 gün kaldı ki içinde bulunduğu durum bene ki stresli düğündü şuydu buydu belkide benim bir zamanlar yaşadığımla aynıdır aynı hisleri hissediyordur o yüzden bişi diyesim gelmiyor her iki tarafında üzülüp kırıldığını düşünüyorum ben
ben bir yakınımı kaybettim ve farzetkiye yazdım biride çıkıp başın sağolsun demedi sanırsam aslında yukarıdakini umursamayın işin özeti bende kırgınım biri çıkıp mail atabilirdi herkesin kötüsünde iyisinde yanındayım insanları ben rahatlatmaya çalışırken kötü günlerinde üzerine basarak duruyorum dost dediğin kötü günde bellli oluyor kusurma bakmayın ben zaten dün buraya bu yüzden yazmamıştım umarım polemiğe neden olmam çünkü gerçekten hislerim bu yani cidden içim kavruluyor çünkü ben maddi manevi ne olursa olsun saçma bişiye üzülenlerde olsun hep uzaktan destek olmaya çalışırken neyseeeee yaa giden can gidiyorr bir sorma yahuu giz nerede demek yok o yüzden şaşırmıştım
hani konuyu irdeliyorsunuz yaa ondandır etrafımda çok fazla acı varken yazamıyorum haklı yada haksızlığımı belki herkes yaşıyor ama ben bugünlerde bu kadarda olmaz diyip sarsılıyorum
dicekler olabilir farzetkiye yazmışsın die doğrudur ama ben herşeyi görüyorum yaa belki birileride arkadaşalrda beni görür die düşünmüştüm neyse
tekrardan sölüyorum kimseyi kırıp bişileri açmak niyetinde değilim ben yada başkları yeterince üzülmüş o yüzden dahada kimse üzülmesn
aynen :) nasılsın lavicim?Aboneliklerimde görünce bir sevinç dalgası çarptı beni
hadi bakalım aşk kokulu kuzularım hepiniz yuvanızaaaaa
hadi bakalım aşk kokulu kuzularım hepiniz yuvanızaaaaa
aynen :) nasılsın lavicim?
İyiyim ezgim sen nasılsın?
Kızlar geçen hafta söyleyemedim ki ben size ben cumartesi sevgilimin anne babasıyla tanışmaya gidiyorum,heyecanlıyım:18:
bugünleri gördüm daha iyi oldum lavim
ayy hadi bakalım süper bir gelişme buusonunda enişte bir adım atıyor ya geriside gelir bence artık
En son konuşmalarımızdan sonra hiç açmadım konuyu bir daha.
Hatta uzun zamandır çeyiz falan da bakmıyorum,saldım yani.
Geçen hafta bu haftasonu için tanış ailemle, birkaç hafta sonra da ailelerimiz tanıştıralım, onlar aralarında konuşsunlar anlaşsınlar.
Ona göre yolumuzu çizelim dedi.
Ben de 'şok'tabi ama belli etmedim,'Peki olur' dedim sadece.
aman maşallah diyelim
bencede sen tavrını bozma bak sen geri çekince kendini bu sefer sevdiceğin bişeyler yapma kararı almış. inşallah su gibi güzel gelişsinde senide everelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?