Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Aynen canım sohbetimiz ne güzeldi gözlerim dolup dolup duruyor yemin ederim Sinirlerim çok bozuldu.Gerçekten yazmak isteyipte yazamadığım o kadar çok şey var ki şuan

Merve de gidiyo tüm tanıdıklarım tek tek gidiyo. Yazma ya boşver dün konu neyse kapanmıştı bugün keşke açılmasaydı ben daha konuyu bile bilmiyorum

Kızlar hiçbiyere gitmiyosunuz burdasınız.Çağlayla Pelinimde en kısa sürede geleceklerdir.Şuan malesef aramızda olamayacaklar. Ama sakın kıpırdamayın sakın biyere

Son düzenleme:
Benden yana da hakkım helal olsun hepinize.

Merve de gidiyo tüm tanıdıklarım tek tek gidiyo. Yazma ya boşver dün konu neyse kapanmıştı bugün keşke açılmasaydı ben daha konuyu bile bilmiyorum

Ama gitmeyin kızlar nolur ya Birarada kalın ki kızlar geldikleri zaman üzülmesinler.Onlar üzülsün Çağlamın topiği suskun kalsın ister misiniz? İstemediğinizi biliyorum o yüzden onlar gelene kadar devam edin arkadaşlıklarınızı pekiştirmeye.

Bu topikte veya diğer topikte veya herhangi başka bir topikte bu olay tekrar dallanıp budaklanırsa ya da özelden tartışmaya, laf sokmaya devam edilirse konuya müdahil olan herkes ama herkes ceza alacaktır zira konuyu çok uzattınız, kendi topikleriniz yetmedi farzet ki topiğine taşıdınız.

başın sağolsunn Gizem, ben farzet ki ye yazdığını görmemiştim malumun çok sık giremiyorumm.. yine de özür dilerimm yanında olamadığım için

yuhh anasınıı yaaa !!!! şoklardayımm vallahii peliniminnn çağlamınn hesabı pasif olmuşş !
gülinn adım anılmasın da ne demek anılcak hayallerde gerçeklerde acıda üzüntüde anılcak çünkü dostuz biz !
lütfen artık uzatmasınn kimsee o konuyla ilgili bişey yazılmasın vee kimsede ceza almasın uyarı vermişler yukarda !

gizimmmm başın sağolsunn seninde kuzum anca görebildimben sık giremediğimm içinn geriden takip ediyorum..

dilerimm eskisi gibi oluruz eskisinden güzel oluruz

kuzularr ne oldu boyle ben hicbirinize yakistiramadim bu yazilanlari hicbirinizi reelde tanimam ama tanistigim andan itibaren hepinizin yeri cok farkli ve degerli
ve ben hep yarin dugunum var diye birbirimizle sohbet edecegimiz balayindan dondum ben diyerek heyecanlarimiz paylasacagimiz gunler oldugunu biliyodum simdi bu gitmeler yakistimi 2013 gelinlerine uzuldum hemde cok dilerim.kisa surede hepiniz tekrar burada olursunuz :-(
gizimm yasadiklarina cok uzuldum tatlim oncelikle basin sagolsun Allah baska aci gostermesin icindeki sıkıntilarin hepsi refaha ersin...
nikah gunum icin tebrik ileten pelinim,ezgimmm,opramm,nihanimm ve unuttugun kim varsa hepsine tesekkurlerrr buaraa nihancim ask mesafelere yillara engel tanimaz kotu donemler olur ama asilir gider demissinya uzun suren asklari gordukce umut doluyorum diye oyle mutlu oldumki size umut olabilmek anlik bile olsa mutlu eder beni Allah sizide kavustursun hayirlisiyla

İyiyim ezgim sen nasılsın?

Kızlar geçen hafta söyleyemedim ki ben size ben cumartesi sevgilimin anne babasıyla tanışmaya gidiyorum,heyecanlıyım:18:

bugünleri gördüm daha iyi oldum lavim
ayy hadi bakalım süper bir gelişme buu sonunda enişte bir adım atıyor ya geriside gelir bence artık

bugünleri gördüm daha iyi oldum lavim
ayy hadi bakalım süper bir gelişme buu sonunda enişte bir adım atıyor ya geriside gelir bence artık

En son konuşmalarımızdan sonra hiç açmadım konuyu bir daha.

Hatta uzun zamandır çeyiz falan da bakmıyorum,saldım yani.

Geçen hafta bu haftasonu için tanış ailemle, birkaç hafta sonra da ailelerimiz tanıştıralım, onlar aralarında konuşsunlar anlaşsınlar.

Ona göre yolumuzu çizelim dedi.

Ben de 'şok' tabi ama belli etmedim,'Peki olur' dedim sadece.

aman maşallah diyelim
bencede sen tavrını bozma bak sen geri çekince kendini bu sefer sevdiceğin bişeyler yapma kararı almış. inşallah su gibi güzel gelişsinde senide everelim

aman maşallah diyelim
bencede sen tavrını bozma bak sen geri çekince kendini bu sefer sevdiceğin bişeyler yapma kararı almış. inşallah su gibi güzel gelişsinde senide everelim

Çok teşekkür ederimmmm
Nihayet bugünleri gördüm, heyecan dorukta şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…