Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

nazlım hepinizle iç içe olmama rağmen ben bile farketmedim bu durumu şimdi öğrenince şok oldum!!!
bence herkes içindekileri döktü ortaya. zaman geçince sular çekilince herşey su üstüne çıkacak ve gerçek dostluklar yıkılmayıp tekrar birleşicek...ben buna inanıyorum ve inanmakta istiyorum.ve bu güzel topik başlığımızın altında daha fazla bunlar konuşulmasın çünkü bu yaşanılanlar hiç bir masala yakışmıyor! biz burada masallar anlatacaktık!
nurayım enişte gelmedimi hala?lütfen burada durma ve nişanlınla güzel dakikalar geçir sevincin kursağında kalmasın canım

Sadece şunu yazmak istiorum hani nuray yazmış ya kimse uyarmadı etmedi bişey diyebilirler di diye

şu aslı yazıkdıktan sonra benim yaptığım yorum :

Upss noluyoooo valla erkekler görse hemen yapıştırırlar lafı ''kadınlar sanal da bile anlaşamıyolar '' diye

Yapmayın kızçelerim herkes mutlu olduğu yere yazsın.Zira ben 2013 gelinciği bile değilim.Farklı topiclerde tanışıp dost olduğum kızlar burda diye başlamıştım yazmaya daha geçen sene ve dostluğumuz devam etti şimdi kim nerdeyse oraya yazıorum hatta oya'nın evliler topüğüne bile yazıorum Kimse de sen evli,nişanlı değilsin falan diye dışlamadı bile önemli olan dostluk

Kırgınlıklar olmasın,kim nerde mutluysa orda yorum yapsın lokumlarımmm

bu da zehranın :

Kızlar kızlar gelemmiii kafanızaa vurammii nolii burda didişmeye başlamışsınız bakem

Başka da bişey demicem diorum ama her birinizin yazdıklarını gördükçe üzülüp kırılıp ağlayıp yazıorum bu kadar sert yorumlar yazmaya ne gerek var hala anlamıorum

Kızlar canlarım yeminederim sabahtan beri midem bulanıyor üzüntüden.Bilgisayarın ekranına bakamaz oldum :50: Yapmayın nolur.Hadi Çağlam sende gel artık.Burası neşeli gelinlerin topiği ne diyoduk cupcake kadar tatlı bir o kadaaa farklı.Bak sen gidersen nolcak böyle? Uzasa gitsede bu çirkin olay ne geçecek elimize sinirden stresten başka.Zaten yeteri kadar sinir stres birikmişliği var bunuda katarsak daha kötü olmaz mı? Burasının amacı birarada olup sıkıntıyı,üzüntüyü,neşeyi,eğlenceyi paylaşmak değil mi? Biz bunu bile aşıp kardeş gibi olan insanlarız.Gerçekten yazılan akıldan geçen şey çok çirkin.Akıldan geçmiş diyorum çünkü yazan insan ben böyle hissediyorum yazmış.Hissetmek demek zaten açıkça niyeti belli etmiş.Zaten en başından beri ötekilerdik.Bırakın ötekiler olalım olsun.Birlik beraberliğimizi kaybetmeyelim.Yolumuza kardeşliğimize burdan devam edelim olmaz mı?

gülin bunlar mervenin yorumundan sonra.
merve tepki gösterince ortalığı sakinleştirme cümleleri.
ardından da devam etmiş kızlar ben ortada yanlış bişey görmüyorum diye
benim söylemek istediğim bu değildi anlaşılacağı üzere.
bunun dışındaki tüm yorumuna katılıyorum canım
...
ezgim daha gelmedi. 4 buçukta uçağı.

Evet nazlıcım gizem sen ve pelin olayında ben ne yaptım gizeme yanlış yaptığınızı maille söyledim haksızlık ettiniz dedim dimi!

Hiç bi yerden imalar yapmadım ama dünden beri bize imalar yapılıyo,susuyoruz dostluk adına ama farzet ki den ordan burdan laf çarpıtılıyo bunu bize nasıl yaparsınız anlayamıorum ben.

Çağla ya da bi başkası özelden yazsaydı bak arkadaşım şöyle kırıldım diye biz çıkar özürdilerdik bile belki ama topiğe de farzetki ye de her girdiğimiz de bize laf çarpıtıldığını gördük bumudur dostluk?

Ayrıca dün ilk başta yazdım ben Çağlaya burda şu yorumu yazdım

Kuzumm inan bu konuda bi taraftan birini kırıcam diye korkumdan bişey yazmak istemiyorum ama laf 2 tarafa yazanlara da gelince yazmak istedi.

Hiç bişekilde kovmak gibi bişey yok olur mu öyle şey.Özge,Zehra ben ve bikaç kişi daha hala 2 topiğe de yazıyoruz bunun nedeni orda da sevdiklerimiz var burda da var.İşim olmadıkça 2 tarafı da takip ediyorum ben ama bunu yapıoruz diye sizleri kovmuş olmuyoruz

Bu konu da yanlış anlaşılmamak için kimsenin ne dediğine karışmak istemedim ama susunca da yanlış anlaşıldık malesef :31:

Benim yazdığımı kimse kaale almamış bu durumun ne kadar dışında kalmaya çalışsakta ortasın da kaldık neden böyle oldu şimdi anlayamadım ama madem yanlış anlaşıldım ne diyim anlatamadım kendimi heralde

bunları yazdığım da çağlanın bana verdiği cevap şuydu;

melegim lafım sana degil ki asla olmazda sen benim bitanemsinnnnnnnnnnnnnn yazdıgını gormemisim yeni gordum kusura bakma sakın :50:

ben sizi de zan altına bırakan o sahsa kızdım

cunku cogul kullanmıs dagdan gelip bagdakini kovduk diye

sizi nasıl kendi art niyetine alet eder?

ben buna kızdım demek istedigim oydu... ben senin guzel kalbini o guzel gozlerinden gormedim mi sanıyosunnn

size bunu yakıstıranlara tepksizi kalamam sadece
hepsi bu

Ben de arkasındna hepinizi çok sevdiğimi yazdım ve konu kapandı.

Ama ardından nerde bi yorum görsem yine bize laf çarpıtılıyo bunun nedeni nedir anlamadık ki madem kırıldınız bunu açıkça söyleyin biz elalemmiydik hiç mi değerimiz yoktu da önce size kırılmadık diyip ardından laf sokuşturmaları yapılıyo.

O kişiye slm verenleri bile anlayamıyorum diye?

Yahu neden slm vermiyim ben aslıya Allahın slmını kimden neden esirgiyim

İnanın kafam iyice karıştı ne yazıorum onu bilmiorum ama biz hiç bu dostluğun içinde olmamışız ki böyle grup çatışmasına girdi bu mevzu neyse olan oldu.

Biz kimseyi kırmak istmezken hakaret etmişiz muamelesi gördük ya yanarım yanarım saflığıma yanarım

Ben her an o başlığı takip etmiyorum,yazılanları sonradan gördüm ve iyi niyet gösterdim.
Sonradan düşününce de kırıldım evet ve bir daha hiç o topice gitmedim gitmem de zaten.
Olayı yumuşatmak istedim,yapıcı olmak istedim ama bu tavrımı ne kadar yanlış bulduğunuzu isim belirtmeden de olsa öyle çok yazmışsınız ki içim rahat değil.
Verdiğim tepkiden dolayı bana kırgın ya da kızgın olan varsa bilmek istiyorum? Bu kadar hatırım vardır diye soruyorum.

.............

Herkesin bir tarzı bir tavrı vardır, birbirimizi olduğu gibi kabul etmeliyiz ki biz burada arkadaşız.
Herkes birbirine 'gerçek yüzünü gördüm' tepsiki verirse kalbimizdeki kırıklar ancak büyür.

Son düzenleme:
Kızlar,

Ben kesinlikle merveyi suçlamıyorum cnm lütfen yanlış anlaşılmasın, ben sadece senin yaklaşımının daha doğru olduğunu düşünüyorum, konu konuşuldukça bende neyin daha doğru olduğunu anlıyorum, sizi dinleyince sizde haklısınız ama ben şahsen aslının söylediğini önemsemedim çünkü söylediği cümlenin doğru olmadığını hepimiz gayet iyi biliyoruz, o öyle söyledi diye de öyle olacağız diye bir şey yok üstüne alınanlar olmuş bazıları üstüne alınmamış ben şahsen üstüme almadım o yüzden de savunma gereği de duymadım, bu noktada kendi üzerine alınanlar gidip kendisine cevap verebilirdi bu konuda özgürler ama başkaları alınmadı diye onları suçlamak hoş değil bence herkes ilk baştaki gibi birbirinin düşüncelerine saygı duyup konuyu kapatabilmeliydiler. Çünkü inan bana bu yüzden tartışmaya bile değmezzz...

Son düzenleme:
Pelinim Allah güzel gönlüne göre versin canım benim
bende çıkıyorum kuzular kursa gidicem sipiking kılabım var:9: haftalardır gitmiyorum gidimde iki kelam edeyim:33:
öpüyorum sizleriii:54:

Ezgim sadece speaking mi normal kurs gibi değil mi ?? bende böyle bişey arıyorum da konuşmamı geliştirmek adına ondan şeettim :17::17:

düzeltme: geçmişi tam okumadan yazmıştım şimdi okudum biraz saçma kalmışş:37:

Son düzenleme:
Evet nazlıcım gizem sen ve pelin olayında ben ne yaptım gizeme yanlış yaptığınızı maille söyledim haksızlık ettiniz dedim dimi!

Hiç bi yerden imalar yapmadım ama dünden beri bize imalar yapılıyo,susuyoruz dostluk adına ama farzet ki den ordan burdan laf çarpıtılıyo bunu bize nasıl yaparsınız anlayamıorum ben.

Çağla ya da bi başkası özelden yazsaydı bak arkadaşım şöyle kırıldım diye biz çıkar özürdilerdik bile belki ama topiğe de farzetki ye de her girdiğimiz de bize laf çarpıtıldığını gördük bumudur dostluk?

Ayrıca dün ilk başta yazdım ben Çağlaya burda şu yorumu yazdım

bunları yazdığım da çağlanın bana verdiği cevap şuydu;

Ben de arkasındna hepinizi çok sevdiğimi yazdım ve konu kapandı.

Ama ardından nerde bi yorum görsem yine bize laf çarpıtılıyo bunun nedeni nedir anlamadık ki madem kırıldınız bunu açıkça söyleyin biz elalemmiydik hiç mi değerimiz yoktu da önce size kırılmadık diyip ardından laf sokuşturmaları yapılıyo.

O kişiye slm verenleri bile anlayamıyorum diye?

Yahu neden slm vermiyim ben aslıya Allahın slmını kimden neden esirgiyim

İnanın kafam iyice karıştı ne yazıorum onu bilmiorum ama biz hiç bu dostluğun içinde olmamışız ki böyle grup çatışmasına girdi bu mevzu neyse olan oldu.

Biz kimseyi kırmak istmezken hakaret etmişiz muamelesi gördük ya yanarım yanarım saflığıma yanarım

Yanlız bi sorun var sende farzetkıde yazmıştın (Gizeme yanlıs yapıorsunuz dıye degıl karşılıklı yaptıgınız yanlış diye) bana ozelden yazmadın dıyee hatta ben gonul koymustum hatırlıyosan o konuda..

Bence gercekten kocaman bı yanlıs anlasılma var ortada.. Taraf tutuuunn buraya yazın oraya kımse yazmasın tarafınız bellı olsun demıyoruuuzzkii! Siz neden bu yöne ısrarla cekmeye calısıosunuz bu durumu.. Aslımı neyse adını sanını bılmem etmem muhabbetım varmı yok mu bi Allah'ın selamıdır yani, O kim ki bizim üstümüzden ŞAKA bile olsa böle muhabbet döndürebilir? Ve etraftakiler bi ya aslı ayıp oluyo onların burda ANIları var şaka bile olsa deme böle bişi ( ki bizim yapımızı tanıyorsunuz!) diye bi harf bile yazmaz.. Can sıkan nokta sadece ve sadece bu.. Kimse kimseye laf sokmuyo aleni bi şekilde herkes düşüncelerini yazıyo

Son düzenleme:
Ezgim sadece speaking mi normal kurs gibi değil mi ?? bende böyle bişey arıyorum da konuşmamaı geliştirmek adına ondan şeettim :17::17:

sadece speaking Kıymetcim. kursa gibi değil. haftada 2 saat gidiyorum konuşuyoruz geliyoruz o kadar. hem zevkli oluyor hem konuşmamı ilerletiyorum

sadece speaking Kıymetcim. kursa gibi değil. haftada 2 saat gidiyorum konuşuyoruz geliyoruz o kadar. hem zevkli oluyor hem konuşmamı ilerletiyorum

geçmişi tam okumadan yazmıştım Ezgimm biraz saçma kaldıı burda bu safhada bunu sormam :37:

geçmişi tam okumadan yazmıştım Ezgimm biraz saçma kaldıı burda bu safhada bunu sormam :37:

farkettim canım ama iyi oldu konu değişsin artık herkes çok üzüldü. biz burada başkalarının bizi üzmesine dayanamazken en tanımadığımız kişilere karşı dualarımızı enerjilerimizi birleştirirken şimdi biz üzüyoruz birbirimizi...

farkettim canım ama iyi oldu konu değişsin artık herkes çok üzüldü. biz burada başkalarının bizi üzmesine dayanamazken en tanımadığımız kişilere karşı dualarımızı enerjilerimizi birleştirirken şimdi biz üzüyoruz birbirimizi...

bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..

bende dualarını isticektim bütüünn kızlardan herkestenn.. aşkımın annesi kanser hastası bilenler vardır, dün gece çok rahatsızlandı hastaneye götürdüler aşkım sabahladı. eve sabah dönebildiler. gece üç buçukta zor uyudum. o kadına bişey olmasını istemiyorumm, ben seviyorum onu, ilerde evlendiğimizi de bebeğimizi de görsün istiyorum. neler düşündüm uyuyamadım. benim bebeğim olsa annem görsün istemez miyim en çok o görsün isterim. aşkım da istiyordur kıyamam ona üzülmesine buruk kalmasına. uyuyana kadar dua ettim Allahım şifa ver diye. inşallah iyileşir başımızda olur..

tedavi görüyor mu canım? ay kıyamam yaa içim acıdı...
Allah'ım ona ve tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah.sevdiceğinin annesi düğününüzde de bebişinizin doğumunda da sizinle olsun inşallah

Yanlız bi sorun var sende farzetkıde yazmıştın (Gizeme yanlıs yapıorsunuz dıye degıl karşılıklı yaptıgınız yanlış diye) bana ozelden yazmadın dıyee hatta ben gonul koymustum hatırlıyosan o konuda..

Bence gercekten kocaman bı yanlıs anlasılma var ortada.. Taraf tutuuunn buraya yazın oraya kımse yazmasın tarafınız bellı olsun demıyoruuuzzkii! Siz neden bu yöne ısrarla cekmeye calısıosunuz bu durumu.. Aslımı neyse adını sanını bılmem etmem muhabbetım varmı yok mu bi Allah'ın selamıdır yani, O kim ki bizim üstümüzden ŞAKA bile olsa böle muhabbet döndürebilir? Ve etraftakiler bi ya aslı ayıp oluyo onların burda ANIları var şaka bile olsa deme böle bişi ( ki bizim yapımızı tanıyorsunuz!) diye bi harf bile yazmaz.. Can sıkan nokta sadece ve sadece bu.. Kimse kimseye laf sokmuyo aleni bi şekilde herkes düşüncelerini yazıyo

Nazlı anlatamıorum sanırıım kendimi ben!

Siz o zaman özelden sorunlarınızı halletmiodunuz,farzet ki den atışıodunuz ben de yapmayın kızlar size yakışmıo diye uyardım ve dünde zaten aynı şeyi yaptım diğer topikte yapmayın kırmayın birbirinizi yazdım,çağlayla da sorun kapanmışken KIRGIN DEĞİLİM dedikten sonra farzet ki ye ve buraya yazılan imalardır canımızı sıkan anlatabiliyomuyum?

Siz çok güzel bi dostluk kurmuşsunuz nazlıcım.Çağla sen nuray pelin Allah korusun bi hakaret etmiş olsaydık neler olucaktı düşünemiyorum ben.

Ama biz 3 maymunu oynadık ve hainlik yaptık.Keşke 2 yüzlülük yapsaymışız o zaman kıymetli olucaktık sanırım.Biz kimse kırılmasın istedik sadece bu kadar.Tatlı dille uyardık canım ordan burdan yazıp huzur bozmadık,imalar yapmadık neyse sorunumuz biz şuna kırıldık diyip açıkça yazdık.

Ben de üstü kapalı farzet ki ye oraya buraya yazardım.Bu ne kadar dürüstlük olurdu sence?

Neyse içimizdeki geldik söyledik,karşılığında topa tutulduk resmen.Diorum ya biz zaten bu dostluğun içinde hiç olmamışız,sadece olduğumuzu sanmışız!!!

Ben cidden yaralanıorum,Özgeyi de benide sabahtan beri ağlatıyosunuz.Ama yeter artık.Ben kavga etmeye,tartışmaya alışkın biri değilim bu yüzden başıma geldi bunlar zaten.

Lütfen artık bu topikte adım anılmasın lütfen bu kadar hatrım vardır yoksa da siz bilirsiniz...

iyiki doğdun elifiiimmmmm :16:
nice sağlıklı, mutlu, aşk dolu yıllara temel reisinle :nazar:

Eki Görüntüle 644983
(resim alıntıdır)

Nurayııımmm:54::54:
Çok teşekkür ederim kuzuuummm:16:
İnşAllah benim ıspanak sevmeyen ama kas çalışan Temel Reisimle geçer ömrüüümmm:69:
Ve tabikii senin gibi çoookkok sevdiklerimleee:16:

Konuyu pek bilmiyorum, dün okudum ama o halde anlayamadım, yorum yapmak bana düşmez ama gözlemlediğim kadarıyla diyeyim lütfen bozmayın dostluğunuzu.
Burası ne kadar güzel, sıcak, mutlulukların, hüzünlerin ortak paylaşıldığı bir topikti. Hepinizin sıcaklığını, samimiyetini hissettim taaa nerelerden.
Birbirinizi dinleyin, anlamaya çalışın ve lütfen halledin bu sorunu kızlar. Kimsenin arkadaşlığınızı yıkmasına izin vermeyin.:50:

Katılıyorum pufitom, herkes böyle düşünüp hareket etse ya işte:31: İnsanın ruhu sıkıntılıyken mutlu olamıyor ama karşıdaki insanı o mutsuzlukla kırmak, mutsuz etmek çok başka, çok kötü. Paşacanla görüştük, dedim böyle böyle böyle...:1::1: Sen bu tarz davrandıkça ben çok üzülüyorum, çok soğuyorum dedim. O da haklsın, dikkat edicem dedi. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler.

Maşallah ve de hayırlı olsuuun:52:
Böyle uzun yılların ardından kavuşanları görünce umut oluyor bana da.:52:

Buguuum, kaderdaşım. İnşallah kuzum hayırlısıyla gelsin o günler, dualaşalım...

Pelmiğim sağ ol tatlım, evet çok üzdü beni:50: Gözlerim sabah davul gibiydi, hala ağrıyor.
Abinin durumuna da üzüldüm, onlar da kavuşsunlar inşallah hayırlısıyla.
Evet çok sıkıntılı bir süreç Allah düşmanım başına vermesin.
Yılları devirince insan her şeye kırılmam diyor ama kırılınca da çok daha derine işliyormuş be Pelinim.
Bizimki de böyle bi an oldu.
Unutalım, sadece güzel anları hatırlayalım, haklısın, özür dilerim, yapmıycam bir daha dedi. Hatasını anlamıştı o da. Uzatmadım ben de, yavaş yavaş toparlıycaz inşallah.

Sağ ol Ezgi'cim biraz daha iyiyim şimdi. :31:

Tatlıım doğum günü çocuğu musun sen bugün neler yapalım biz sana :16::16::16::16:
Sevdiceğinle, secdiklerinle aşk ve huzur dolu yaşlar geçir kuzum

Kuzuuummm:54:
Uzaktan bu sıcaklığını hissettim ya, gayri bişiii aramam canım:54:
İnşAllah hepimiz evli mutlu geçiririz doğum günlerimizi bi dahaaaaa:16::16:

Bu arada üzüntünü okudum ama yazamadım, araya girmek gibi olacaktı.
Olmadı.

Aşk herşeyi aşacak inan bana:69:

kızlar çağla farzetkiye yazdığında, o kıza yazmıştı direk, sen nasıl çoğul konuşursun BİZİM ARKADAŞLARIMIZI DA KATARSIN bu cümlene diye.
inanamıyorum gerçekten !
herkes başka bi pencereden bakıyo olaya.
yeter allah aşkına.
saçma bir sebepten konu nerelere geldi.

tedavi görüyor mu canım? ay kıyamam yaa içim acıdı...
Allah'ım ona ve tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah.sevdiceğinin annesi düğününüzde de bebişinizin doğumunda da sizinle olsun inşallah

evet tedavi oluyor ama nasıl gidiyor bilmiyorum, çok üzülüyor konuşamıyoruz soramıyorum da. yeni bi tedavi denediler onun da yan etkileri oldu annenin şimdi sol bacağında hissizlik var. o önemli de değil bi iyileşse onlar da geçer elbet. amiin Ezgimm Allah herkese acil şifalar versin onu da ayırmasın..

ben çıkıyorum kızlar canımm çok sıkkındı burda da herkes sıkkın.

Nazlı anlatamıorum sanırıım kendimi ben!

Siz o zaman özelden sorunlarınızı halletmiodunuz,farzet ki den atışıodunuz ben de yapmayın kızlar size yakışmıo diye uyardım ve dünde zaten aynı şeyi yaptım diğer topikte yapmayın kırmayın birbirinizi yazdım,çağlayla da sorun kapanmışken KIRGIN DEĞİLİM dedikten sonra farzet ki ye ve buraya yazılan imalardır canımızı sıkan anlatabiliyomuyum?

Siz çok güzel bi dostluk kurmuşsunuz nazlıcım.Çağla sen nuray pelin Allah korusun bi hakaret etmiş olsaydık neler olucaktı düşünemiyorum ben.

Ama biz 3 maymunu oynadık ve hainlik yaptık.Keşke 2 yüzlülük yapsaymışız o zaman kıymetli olucaktık sanırım.Biz kimse kırılmasın istedik sadece bu kadar.Tatlı dille uyardık canım ordan burdan yazıp huzur bozmadık,imalar yapmadık neyse sorunumuz biz şuna kırıldık diyip açıkça yazdık.

Ben de üstü kapalı farzet ki ye oraya buraya yazardım.Bu ne kadar dürüstlük olurdu sence?

Neyse içimizdeki geldik söyledik,karşılığında topa tutulduk resmen.Diorum ya biz zaten bu dostluğun içinde hiç olmamışız,sadece olduğumuzu sanmışız!!!

Ben cidden yaralanıorum,Özgeyi de benide sabahtan beri ağlatıyosunuz.Ama yeter artık.Ben kavga etmeye,tartışmaya alışkın biri değilim bu yüzden başıma geldi bunlar zaten.

Lütfen artık bu topikte adım anılmasın lütfen bu kadar hatrım vardır yoksa da siz bilirsiniz...

Evet güzel bi dostluğumuz var bu dostlugun ıcınde sizde varsınız bence bu kadar saçma yere çeken sadece biz değiliz, hepımız ayrı telden çalıyoruz açılmaması gereken konular açılıyo herkes farklı bi yerden tutup çekiyo bence gereksiz bi yere geldi.. Bizde çingene değiliz yani her dakkika kavga edelim tartışalım bizde böle durumlara alışkın değiliz. Tek üzülen siz değilsiniz lütfen bizimde durumumuzu düşünün. 2 yüzlülük yapıp kimi biz kıymete bindirdik gülin Allah aşkınaa laf savaşına çevirmeyee gerek var mı şimdii? Taraf olamayız diyosun ama resmen 2ye ayıran siz oldunuz. Bizim yerimiz yokmuşa döndürdünüz ki size böle bi imada dahi bulunulmadı.. Bize aleni yapılan şeyde yanımızda niye olmadınız denildi sizee konunun geldiği noktaya bak..

Back