Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

çağla, gülin, özge hiç biriniz bir yere gitmiyorsunuzzzzzz
dostluğumuz nazara geldi iştee apaçık ortada!!! ortada yapılan bir yanlış var bence oda en başında söylenen o çirkin söz! sonrasında ise hepimiz hassas dönemde olduğumuz için yanlış anlamalar, kırgınlıklar.... lütfen burada yada özelde bir şekilde konuşup sorunlarınızı halledin. bizler burada örnek gelinleriz. insanlar huzur buluyor bizimle, biz mutlu oluyoruz birbirimizle ve böylesi bizim mis kokulu topiğimize hiç mi hiç yakışmadı

Doğrusu çok büyük hayret ve şaşkınlık içerisindeyim.
Okuduklarım beni öyle büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ki...
Ne zaman yargısız infaz yapar olduk. Biri bir şarkı söylemiş diğerleri kaçıp gitmiş..
Dün de söyledim düşüncelerimi ama düşünceler "taraf" olarak ilan edilmiş. Arkadaşlığın bile adı taraf tutmaya gitmiş.
Hadi şimdi tarafız ya holiganlık yapalım dimi kızlar !
Yazık çok yazık. Bir gün böyle dağılacağımız hiç aklıma gelmezdi doğrusu.
Haydi şimdi herkes kendi tarafına...

Yoğun bir gün geçiriyorum, ancak bir geldim ki gördüklerimden dolayı şok geçirdim.
Dünkü olanlarla ilgili Çağla'nın aık hedefi olduğum halde üzerinde durmadım,gönül koymadım.
Oradaki konuşma talihsiz bir konuşma olmuş, ama hemen ateşlenip yargılamadım diye o kişiyi ben arkadaşlarını korumayan, tarafı belli olmayan mı oldum?
Hayatta bir doğrum var 'Karşımdaki kötü düşünse de ben iyiyi düşünürüm,kötü düşünce kişinin kendisindedir.'
Bu doğrultuda yaşarım, bir günde onlarca sorunu çözüyorum yeri geliyor yapıcı olmayı öğretiyorum öğrencilerime. Çünkü benim doğrum budur, kimseyi yargılamam, biri kötü bir söz söylese kendi kötülüğünden derim,ben onunla ilgili kötü düşünsem bu da benim kötü düşünmemden.

zaten artık oraya yazmayacaktım, öyle bir karar aldım içimde yargılayıp sizin gibi ateş püskürmesem de zaten artık oraya ilişkim bitmişti kafamda.
Ama son konuşulanları görünce belki de buraya da gelmemeliyim artık...

herkesin işi bitmiş şimdi ne yazarsam yazayım lafım kaleme alınmayacak
olsun ben yazayım.

Ne aslıymış arkadaş. 2 gündür mutluluktan uçmam gerekiyodu tüm moralimi alt üst etti. Aallah sorsun hesabını bişey demiyorum ona.

ne kadar yanlış anlamışsınız. kim size aslıya saldırın dedi? sadece aslı o terbiyesizliği yaptığında, 'hoop arkadaşım böyle konuşma lütfen ne demek istiyorsun' diyebilmeliydiniz. demeliydiniz. madem çok şey paylaştınız onunla, bu kadar samimiyetiniz yok muydu? bunu söyleyemedi mi hiç kimse merveden başka. o da arkadaşınızsa sizin, ,nsanlar arkadaşını uyaramaz mı?
kimse kimseye hakaret edemez. asla aslıya sırt dönün, hakaret edin diye düşünmedim ben.
sadece onun bestelediği şarkının altında sizlerin yorumları da (konuyla ilgili değil tabiki) akmış gitmiş.
eğer bir kişi durumu umursayıp uyarsaydı o şahsı, belki o da o upuzun saçma sapan açıklamalarını daha önce yapardı ve konu buralara gelmezdi.

mesela ben burda çıkıpta çağla için bi laf etsem gülsem eğlensem, sizler ses çıkarmayacak mısınız? 'nuraycım ne diyorsun sen bi dur bakalım' demeyecek misiniz? aman nurayı da seviyorum çağlayı da seviyorum hiç karışmamayım mı olacak yani? ortada bir yanlış varsa düzeltmeyecek misiniz?
peki arkadaşlık nerde kaldı öyleyse? bu mu arkadaşlık?

konunun özeti şu oldu :
denize taş atmıyım aman üstüme sıçramasın

o hanfendinin yerinde olsaydım şu an kahrımdan hastalanmıştım emin olun.
çünkü kendisi hiç bir art niyetinin olmadığını masumane bir şekilde söylediğini savunmuş.
ne kadar insanı ne hale getirdi! ben bir laf edicem ve yanlış anlaşılıcak dostluklar parçalanıcak bide rahat rahat devam edicem hayatıma !!!
helal olsun kendisine.
yanlışlıkla bi laf etsem bile özür dilerim. sizler de dilersiniz dimi arkadaşlar?
bu kadar tartışmanın, kalp kırıklıklarının arasına giripte özür dileyemedi, benim yüzümden nolur bu hale gelmeyin diye üzülmedi.
.....

elifim sana bişey yazıcam ama bu mesajda değil.

iyiki doğdun elifiiimmmmm
nice sağlıklı, mutlu, aşk dolu yıllara temel reisinle

(resim alıntıdır)

Üç maymunu mu oynamalıydım dün bilmiyorum. Ama yapamazdım,vicdanım rahat etmezdi. Ben üstüme düşeni yaptım,ne bir takdir,ne bir pohpoh bekledim.Ben acımı burada paylaştım,burada büyüdüm,burada öğrendim dostluğun kilometrelere galebe çaldığını...

Yanlış anlaşılmak istemem ama ben aslının o yorumunun altında sadece merve ve senin yazını gördüm nuraycım (ki neden böyle yazdığını soran ve uyaran sadece sendin) Senin yaptığını takdir ediyorum arkadan konuşmak yerine bizzat düşüncelerini bildirdin keşke şu an da seninle aynı düşüncede olanlar oraya da yorum yazsalardı, kendileri cevap vermez iken, başkaları tavır koymadığı için kırılmalarını anlayamadım. Bence konu gereksiz yere bu kadar uzadı.

Son yazdığına da katılıyorum aslının da yanlış anlaşıldığım için çok üzüldüm özür dilerim demesini bende beklerdim bu nokta da sana katılıyorum...

gülçincim aslıya cevap vermemiş kimse, konuyu umursamamış. sadece hümeyra gülmüş altında. onun dışında normal başka konulardan konuşmuş her iki topiğe de yazıyorum diyen arkadaşlar.
göz göre göre bişey dememişler yani.
bişey demeyi neden saldırı gibi algıladılar acaba? ortada kavga edecek bişey mi vardı da bunu isteyelim biz
sadece yapılması gereken şuydu, elif sonradan gördüğü halde sonradan yapmış bunu.

elifin diğer topikteki yorumundan alıntı:
Aslıcım seni çok severim bilirsin. Kırmak istemem asla.
Ama sataşmalar beni hep çok üzmüştür.
Küstüğüm arkadaşım laf atar ya, öldürse daha iyi.
'Dağdan geldik bağdakini kovduk' içinde art niyet var yada yok;
Artık bu herkesin vicdanına kalmış..
Yanlış olmuş kuzum..

Ötekileştirmek olmuş. Bunu açık açık yapmak yanlış olmuş.
Hepimiz hepimizi sevmek zorunda değiliz, ama kulvarlar farklıyken başkalarından bahsetmek olmamış.
Seni kırmak istemiyorum inan bana.
Ama söylemem gerek.

bu kadar yani.
he ben karışmıyorum bişey diyemem de diyeblirdi, o zaman ezgi gibi susacaklardı. gelipte 'yapmayın kızlar yanlış anladınız, veya yapmayın işte ben kim haklı kim haksız karışamam' denirse böyle şoka girerim ben burda

Son düzenleme:

Nuraycım ben siz bunu dile getirene kadar art niyetli söylediğini düşünmedim birde mervenin direk sizi şikayet ettim bu yorumunuzdan dolayı diyerek yorum yapması olayı gerdi senin gibi sakince başta uyarıp hani aslı ne demek istedin bu cümle yanlış anlaşılmalara yol açabilir diye yaklaşsaydı belki o da hatasının farkına varıp özür dilerdi yada diğer kızlarda evet aslı bak bu yanlış olmuş diyebilirdi ama konu direk şikayet noktasına gelince anlamadan sorgulamadan diğer kızlarda karışmak istememiş olabilirler diye düşünüyorum. Ki bu konuda da onlara katılıyorum.,

Ama diğer senin dediğin noktaya da çok katılıyorum bu kadar tartışma olunca yanlış anlaşıldığım için çok üzüldüm kimi üzdüysem çok özür dilerim demesini de beklerdim...

Konuyu pek bilmiyorum, dün okudum ama o halde anlayamadım, yorum yapmak bana düşmez ama gözlemlediğim kadarıyla diyeyim lütfen bozmayın dostluğunuzu.
Burası ne kadar güzel, sıcak, mutlulukların, hüzünlerin ortak paylaşıldığı bir topikti. Hepinizin sıcaklığını, samimiyetini hissettim taaa nerelerden.
Birbirinizi dinleyin, anlamaya çalışın ve lütfen halledin bu sorunu kızlar. Kimsenin arkadaşlığınızı yıkmasına izin vermeyin.

Katılıyorum pufitom, herkes böyle düşünüp hareket etse ya işte İnsanın ruhu sıkıntılıyken mutlu olamıyor ama karşıdaki insanı o mutsuzlukla kırmak, mutsuz etmek çok başka, çok kötü. Paşacanla görüştük, dedim böyle böyle böyle... Sen bu tarz davrandıkça ben çok üzülüyorum, çok soğuyorum dedim. O da haklsın, dikkat edicem dedi. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle şeyler.

Maşallah ve de hayırlı olsuuun
Böyle uzun yılların ardından kavuşanları görünce umut oluyor bana da.

Nihanım can yoldaşım... Biz atlatacağız bu günleri inanıyorum.2013 yazı bizim için de çok güzel geçecek.

Buguuum, kaderdaşım. İnşallah kuzum hayırlısıyla gelsin o günler, dualaşalım...
Pelmiğim sağ ol tatlım, evet çok üzdü beni Gözlerim sabah davul gibiydi, hala ağrıyor.
Abinin durumuna da üzüldüm, onlar da kavuşsunlar inşallah hayırlısıyla.
Evet çok sıkıntılı bir süreç Allah düşmanım başına vermesin.
Yılları devirince insan her şeye kırılmam diyor ama kırılınca da çok daha derine işliyormuş be Pelinim.
Bizimki de böyle bi an oldu.
Unutalım, sadece güzel anları hatırlayalım, haklısın, özür dilerim, yapmıycam bir daha dedi. Hatasını anlamıştı o da. Uzatmadım ben de, yavaş yavaş toparlıycaz inşallah.

nihancım inşallah bugün daha iyi olursun çok üzüldüm okurken...

Sağ ol Ezgi'cim biraz daha iyiyim şimdi.

Tatlıım doğum günü çocuğu musun sen bugün neler yapalım biz sana
Sevdiceğinle, secdiklerinle aşk ve huzur dolu yaşlar geçir kuzum

Bu dostluğu bu hale benim yorumum getirdi yani ? :44:

Benim hoşgörü sınırım geniş değil malesef. Ve hoşgörülecek hiçbir durum da yoktu.

Bu dostluğu bu hale benim yorumum getirdi yani ? :44:

Benim hoşgörü sınırım geniş değil malesef. Ve hoşgörülecek hiçbir durum da yoktu.

Bence daha sakin olup olayı anlamaya çalışmak daha iyi bir yol olurdu, ben sana bu durumu hoş gör yorum yapma demiyorum cnm. ama direk şikayet noktası ile başlamamalıydı.

Bence daha sakin olup olayı anlamaya çalışmak daha iyi bir yol olurdu, ben sana bu durumu hoş gör yorum yapma demiyorum cnm. ama direk şikayet noktası ile başlamamalıydı.

Ben daha fazla konuşmak istemiyorum artık,yeterince gerildim.

Durumun anlaşılacak,uzlaşmaya varılacak hiçbir yanı yok malesef.

Ben ulaşacaklarıma cepten ve mail yoluyla ulaştım,vicdanım rahat.

Daha fazla yazmanın anlamı yok.

Okulum var. Tabi bu kafayla ne de güzel ders dinlenir.

gülçin nasıl böyle bişey dikkatlerini çekmez allah aşkına
hoşgörülecek, önemsenmeyecek bir laf mı yani o?
öyleyse kusura bakmayın biz hatalıyız.
böyle bişeye alışkın olmadığımız için.
ağzımıza geleni söyleyip hahahahaaa gülmediğimiz için.
..
ben direk aslının yorumuna cevap verdim, bazıları farzetki ye yazdı. ne farkeder.
ben muhatap oldum, onlar olmak istemedi.
..
merve tepkisini o şekiklde dile getirdi, elif yorumundaki gibi, ben başka türlü.
lütfen merveye artık laf söylemeyin.
kabahati işleyen 'aman yanlış anlaşıldı', kabahate seyirci kalmayan mı suçlu ilan ediliyo?
..
özge, zahra ve gülin bunları okur umarım. ve böyle saçma sapan bişey için aylarımızı, yıllarımızı çöpe atmayız.
sanki hadi aslıya saldırın veya neden saldırmadınız diyen oldu. ben demedim, diyeni de görmedim.

Gülincim bence yanlıs anlasılan bırsey var oda şu;
3 kişi küs küs dediğiniz kişileri herkes biliyo ben bılmeyenler ıcın dıyorum Pelin Ben ve Gizem.

Biz küstüğümüzde belki yaşadıgımız durumun şokuyla, sınırıyle bırbırımıze kırıcı laflar ettık ben bunu kabul edıorumm ama sende sus pus oturmadın dimi? bizleri uyardın yapmayın yakısmıyor dedın. Gizemde bende pelinde sustuk. Evet belkı bize yakısmadı ama yaşandı gitti burada hala saygı cercevesınde bırarada olmaya devam ettık.

Ama bu yasanılan olayda saygı yok arkadasım! Biri bi yerden fırlıo dagdan geldık bagdakını kovduk ohh ohh dıyo ardından konu önemsenmeyerek dalgalar geçiliyor, ardından taraf olmamak adına herkes sus pus oluyor sence dogru muydu bunlar? Yazılanlar yapılanlar gereksız yersız saçma ve bız bu sekılde olan durumu KABULLENEMIYORUZ.. Biz, inanın bana örnek ıcın soyluyorum suanda burda Gizeme bile haksızlık yapılıyor olsa hepımız gardımızı alırız gızemde emınım bızım ıcın yapar.. Biz böle gördük yapılarımız boyle iyiki mi? diyeyim malesef mi? bilmiyorum ama böyle..

Sen eğerki giderseenn ben pastamı tanımadım sayarım ! Pastamm! Sakınnnnnnnnnnnnnnnn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…