- Konu Sahibi Cookie_Dough
- #2.021
Ayrıca ben sana linkleri de gönderirken,bize yapılanı sen de gör isterken bunları yazacağını bilseydim emin ol hiç yazmazdım.![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
berfin ben kimsenin iyiligine bir sey dedim mi? benim butun arkadaslarımın basımın uzerinde yeri var
aynı seyi ben baskaları icin yapmadım mı? yapmaz mıyım tek bir sozunuzle? burdaki kızlar yapmaz mmı? allah askına sen bizi 2 senedir tanıyorsun!
suan sen de beni sok ettin
sadece bize haksızlık yapan birine hala sevgi gosterisi yapılırsa bu benim biraz garibime gider...
bu bize yapılan ilk saygısızlık da degil üstelik... bizim de orda cok sevdigimiz arkadaslarımız var hala da severim hepsini tek tek konusurum gorusurum
ama gidip de o hanımefendiye dostum diyemem sevdigim birine hareket ettiyse
ben oraya yazmayın orda konusmayın demiorum ki tek beklediimm o hanıma tepki gosterilmesiydi
hepsi bu
ya bak işte diyorum ben bişey yazacaktım senin doğum gününü kutlayacaktımm elifcanımm.
iyi doğmuşsunnn kocaman kız olmuşsunnn yakındada evleniyormuşsunnn
doğum günün kutlu olsun canım benim hep musmutlu ol![]()
kibarlaştırma
biz ona eşşek kadar olma yolunda diyoruzz
iyi doğmuşsun ama 29 şubat olsa napardın![]()
Kuzum iyiki doğdun gördük mü 23 oldun sevdiklerinle sevdiceğinle ailenle bizlerle geçirebileceğin nice mutlu yağlara kuzum buda doğum günü pastanEki Görüntüle 644865
Günaydınlaaaaaaaaaaarrr gelincikleeerrr..
Bahar gelinciklerinin mevsimi geldiiiiiiiiii
Bugün benim doğum günüüüüüüüüüüüümmmmmmm
23 yaşıma girdim ben artııııııııııkkkkk
Mutluyuuummm![]()
Ayy Ezgim beniiiimmmm
İnşallah hepimiz evlenelim hepimiz mutlu olalııııımmmmmm
Ben eşşek diilim ki amaaa
Kuzum aynı soruyu bende sormuştum anneme
90 yılı 28 çekmiş Allahtan
Mavişim
Pastamı hamham yerim kiii beeennn
Amiiiiin inşAllah nice musmutlu yaşlarım oluuurrrr![]()
Özge duygularımı olduğu gibi özetlemişsin.günaydın kızlar
zehra, gülin ve kendim adına 2 satır bişey yazmak istiyorum
biz dünkü olayda arada kaldık ve buna gerçekten çok üzüldük.. burda yaşadığımız bir mutsuzluk direkt özel hayatımıza da yansıyo.. dün 3ümüz de mutsuzduk yani
özellikle birşeyler dememeye çalıştık olay daha da alevlenmesin, kapansın, herkes eski neşesine geri dönsün diye
ama dün yazılan bikaç şeyin ucu bize dokundu ve üzerimize alındık..o nedenle açıklama yapalım dedik
dün çağla üstüne basa basa 'böyle bi olaya sessiz kalmadığın için birlik olduğumuzu gösterdin' dedi merveden için
merveyi hepimiz seviyoruz, her ne kadar aramıza çok katılmasa da bizleri sevdiğini biliyoruz
ama şöyle birşey var..orada iki arada kalmamak için aslıya laf söylemedik diye biz aileden olmuyo muyuz?
birbirimizin üzüntüsüyle üzülmedik mi, birbirimize dualar etmedik mi biz de? her anımızı gelip sizlerle paylaşmadık mı?
ve yine aslı için 'seni hala arkadaş gören selam verenler var' dendi..bu laf da bize çünkü biz iki topiğe de yazan insanlarız
sizler ilk göz ağrılarımızsınız, diğer topikte sizlerin arasına biz geldik.. ama diğer taraftaki arkadaşlarımız da biz oradayken sonradan aramıza geldiler ve biz onlarla da çok şey paylaştık
siz oradan ayrılınca iki tarafın da kalbini kırmamak için çoğu zaman 30-40 sayfa okumak zorunda kaldık ama iki muhabbete de katılmaya çalıştık
sizler arkadaşımızsınız, onlar da arkadaşımız.. iki arkadaş küsünce taraf tutmak diğerini suçlamak yerine geride durmayı iki tarafı da kaybetmemeyi seçmiştik
ama sanırım bunu başaramadık.. çünkü laflar o kadar dokundu ki..
sonuç olarak kalbimiz kırık.. eminim sizin de kendinize göre haklı olduğunuz kırgın olduğunuz yerler vardır. tek bir olayla arkadaşlık sorgulanmamlıydı bana göre.. bu olayda aslıya birşey demedik diye biz yerilirken merve yüceltilmemeliydi..yanlış anlaşılmasın merveye bir kastımız kesinlikle yok.. onun diğer taraftaki kızlarla muhabbeti olmadığı için rahatça istediğini diyebildi..ama biz diğer kızlarla da arkadaşız öyle her ağzımıza geleni söyleyemeyiz, onları da kırmak istemeyiz..özellikle geride durmuştuk iki tarafın da gönlü kırılmasın diye ama sanki suçlu biz olmuşuz gibi oldu..neyse çok güzel şeyler paylaştık burda.. hepinizi de seviyoruz
gercekten onca zamanın hiçbi anlamı yokmus
aylar yıllar o dostluklar....
soylemek istedigim seyler bile anlasılamıyormus....
tek soylebilceim O HANIMEFENDİ İSTEDİGİNİ ALDI!
TEK BİR SOZUYLE BU GUZEL DOSTLUGU YIKTI PARCALADI MAHVETTİ
ASLI GEL VE SEYRİNE BAK ASIL SİMDİ GOBEK AT
HOSCAKALIN HEPİNİZE MUTLULUKLAR
KK İLE İŞİM BİTMİŞTİR!
KK İLE İŞİM BİTMİŞTİR!
KK İLE İŞİM BİTMİŞTİR!
yazılanlara cevap vermicem çünkü herkes kendi penceresinden bakıyo
çağlacım gitmene gerek yok.. bu topik senin, bi sürü dostun var burda..bizim gibi seni arkandan vurmayan..
kendinize iyi bakın kızlar..hep mutlu olun
gelin topikleri ile asıl benim işim bitti artık
çağlam banamı gönül koydun?
kızlar küsünce. nil bana
"ahh berfin o kdr safsinkii..sira sana gelmeden bence uzaklas burdan sonra o mutlu gununde en cok bekldigini yaninda goremeyebilirsn sonra en kiymet verdigm dersn..beklerm senden..ben vermiorm artk..."
şimdi ister istemez bugun bunumu yaşıyorum ben demeye başladım.. ALLAH yukarda yeminler olsunki ben seni kırmak istemedim.. yapımdan dolayı böyle bir şey yapamam zaten.. ben sadece sana özür dilerim diyebilirim..
ben 2013 gelini değilim.. hayatımda kimse yokta diyebiliriz.. yarın bu günü yaşayacam.. sen yanımda olmayacakmısın çağla ama benim senin pozitif enerjine okadar çok ihtiyacım olacakki..
ben sana ve kızlara deger verdiğimden dolayı yanınızdayım.. ben sizin evlilik hayallerinizle mutlu oldum.. yeri geldi ayakkabıza bakarken yeri gelince gelinliğinize bakarken mutlu oldum.. onlara bakarken size sonsuz bir mutluluk.. olmayanlarada rabbim dana güzellerini nasip etsin diye geçti içimden..
gitme sen çağla.bizim için dostlugumuz için gitme sen.. herkese karşı nekadar güçlü oldugumuzu görebilelim diye gitme sen..
Pespembe hayallerimiz
Çiçek kokan evlerimiz
Aşk dolu kalplerimizle biz 2013'ün şanslı gelinleriyiz....
Mutlu masallar yazacağız bu topikte...
Mutlu masallar anlatacağız hep birlikte...
Dinlemek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz el