Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Ayrıca ben sana linkleri de gönderirken,bize yapılanı sen de gör isterken bunları yazacağını bilseydim emin ol hiç yazmazdım.

canım özcelikle kırdıysam özür dilerim..
ben bu cuma gününün hatıra dünü dünde bırakmamız gerektiğine inanıyorum..
yani sürekli yazmam belki artık önemsizleştircek kelimemi..
ben 2011 de geldiğidme ilk seni tanıdım.. ilk senin adını öğrendim.. ilk bana hoşgeldin diyende sendin..
hepinizi çok seviyorum.. ama senin bidaha bi kaç gelinciliğin yeri farklı..

seni tanıyorum.. tanıdıgım ve bildiğim için söylüyorum.. sen duygusal birisin.. ve üzülen birisin..
kafana taktıgını biliyorum..dün keyfinin olmadıgınıda tahmin edebiliyorum.. daha fazla konuşurup uzatıp senin canın sıkılsın istemedim..
kimse senden degerli deil dımı çağla..
boşver kim ne düşünüyosa kim ne diyorsa desin..
kötü söz sahibine yakışır diyelim.. ve yolumuza bakalım..
tekrar kbkma seni kırmak en son istediğim şeylerden biri.. bana gönül koyma olurmu..

Berfinin dediğine o kadar çok katılıyorum ki...

Burda konuşmayan 3 arkadaşımız var,onlar konuşmuyo birbiriyle diye bizde mi küselim yani ama ne yaşadıysalar aralarında yaşadılar birbirlerini kırdılar,bi sürü laf söylediler ama hiç birimiz 3üne de arkamızı dönmedik ki ''aa sen nasıl söylersin bunları senin karakterin bumuymuş meğer'' demedik ki şimdi Aslı'ya aynı şeyi yapalım!

Biz kimse kırılmasın diye karışmadık sadece ama böyle olmamalıymış çocuk gibi biri birine kızınca hepimiz çullanmalıymışız dışlamalıymışız meğer ve bunca zaman yaptığımız dostluğun hiç anlamı yokmuş meğer...

Ayy Ezgim beniiiimmmm
İnşallah hepimiz evlenelim hepimiz mutlu olalııııımmmmmm

kibarlaştırma
biz ona eşşek kadar olma yolunda diyoruzz
iyi doğmuşsun ama 29 şubat olsa napardın

Ben eşşek diilim ki amaaa
Kuzum aynı soruyu bende sormuştum anneme
90 yılı 28 çekmiş Allahtan

Kuzum iyiki doğdun gördük mü 23 oldun sevdiklerinle sevdiceğinle ailenle bizlerle geçirebileceğin nice mutlu yağlara kuzum buda doğum günü pastanEki Görüntüle 644865

Mavişim
Pastamı hamham yerim kiii beeennn
Amiiiiin inşAllah nice musmutlu yaşlarım oluuurrrr

Tatlımm doğum günün kutlu olsun İyi ki doğdun gördün mü bak 23 oldun yakında gelinde olacaksın inşAllah

Afiyet bal şeker olsun kuzum daha nice yaşlarını görürüz hep birlikte inşallah

Özge duygularımı olduğu gibi özetlemişsin.
Teşekkür ederim.

Daha fazla yorum yapmak istemeyeceğim ama sözlerime şunu eklemek istedim.
Talihsiz bir olaydı. Biz her iki tarafıda seviyorduk. Çağlam senin, bugunun, mervenin ve diğer kızların kovulduğunu tek bir kez bile düşünmedik.
Bu ne size yapılabilecek bir davranış olarak gördüm ( ki kesinlikle bu tür davranışları hak etmiyorsunuz) nede bunu yapabilecek kızlar olarak düşündüm.
Arada olmak gerçekten çok sıkıntılı bir durum hani yazarken bile yanlış anlaşılırmıyım? kızlar kırılabilir mi diye endişe ederek yazıyorum. Gerçekten zor bir durum

Son düzenleme:
gercekten onca zamanın hiçbi anlamı yokmus

aylar yıllar o dostluklar....

soylemek istedigim seyler bile anlasılamıyormus....

tek soylebilceim O HANIMEFENDİ İSTEDİGİNİ ALDI!

TEK BİR SOZUYLE BU GUZEL DOSTLUGU YIKTI PARCALADI MAHVETTİ

ASLI GEL VE SEYRİNE BAK ASIL SİMDİ GOBEK AT

HOSCAKALIN HEPİNİZE MUTLULUKLAR

KK İLE İŞİM BİTMİŞTİR!

Çağlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Yapma bunu sakın yapma. Okula gitmem gerekiyor aklım burada kalacak yapma.

Çağlaammm gitme sakın Nolur ya ben ilk geldiğimde buraya kucak açtınız.Yokluğun gidişin beni inanılmaz üzer.Sakın sakın sakın.Gidemezsin işin bitmedi daha ne güzel anılarımız olucak paylaşıcaz burda sensiz olur mu hiç bitanem??? olmaz ki.Ben en son geldiğim için hiç farkedilmicem herhalde demiştim ama her daim aranıza aldınız beni sanki hep tanıyormuscasına.Asla gidemezsin.Öksüz mü bırakıcaksın bizi ???

Çağla bunu yapan Aslı değil kesinlikle,Aslı sadece kırıcı bi cümle kullandı düşüncesizce ve bunun karşılığında da bi sürü hakaret yedi biçok kişiden zaten!

Biz kalkıpta aferin arkadayız demedik kimseye,sadece ortalığı bulandırmadık 2 yüzlülük yapmadık o kadar!!

Bu mevzu çok ama çok büyüdü gereksiz yere,kimse kırılmasın diye çabalarken bi baktık ki hedef biz olduk.

Bu arada 3 arkadaş diye hitap ettiğim arkadaşlarımdan da çok özürdilerim amacım örnek vermekti sadece..

Hiç biyere gitmene gerek yok Çağla,biz zaten bu topikte kalmayız artık!

GÜNAYDIINNNNNNNNN

Çağlaa gitmesi gereken senmisin ! hayırrrr !
lütfennn bölee bişi yapmaa kuzummm...

çağlam banamı gönül koydun?

ALLAH yukarda yeminler olsunki ben seni kırmak istemedim.. yapımdan dolayı böyle bir şey yapamam zaten.. ben sadece sana özür dilerim diyebilirim..

ben 2013 gelini değilim.. hayatımda kimse yokta diyebiliriz.. yarın bu günü yaşayacam.. sen yanımda olmayacakmısın çağla ama benim senin pozitif enerjine okadar çok ihtiyacım olacakki..
ben sana ve kızlara deger verdiğimden dolayı yanınızdayım.. ben sizin evlilik hayallerinizle mutlu oldum.. yeri geldi ayakkabıza bakarken yeri gelince gelinliğinize bakarken mutlu oldum.. onlara bakarken size sonsuz bir mutluluk.. olmayanlarada rabbim dana güzellerini nasip etsin diye geçti içimden..

gitme sen çağla.bizim için dostlugumuz için gitme sen.. herkese karşı nekadar güçlü oldugumuzu görebilelim diye gitme sen..
Pespembe hayallerimiz
Çiçek kokan evlerimiz
Aşk dolu kalplerimizle biz 2013'ün şanslı gelinleriyiz....
Mutlu masallar yazacağız bu topikte...
Mutlu masallar anlatacağız hep birlikte...
Dinlemek isteyen bütün dostlarımızı bekliyoruz elbette

sen gidersen bu topikte olmaz çağla.. sen gidersen bizde giderizki..

Son düzenleme:
yazılanlara cevap vermicem çünkü herkes kendi penceresinden bakıyo
çağlacım gitmene gerek yok.. bu topik senin, bi sürü dostun var burda..bizim gibi seni arkandan vurmayan..
kendinize iyi bakın kızlar..hep mutlu olun
gelin topikleri ile asıl benim işim bitti artık

neyse bende artık yorum yapmayacam.. bugun cuma keşke bugun burda farklı şeyler konuşmuş olsaydık..

berfin canım bu yoruma gerek varmıydı şimdi benimde canım sıkıldı ne olucak he canım neyse yaaa bişey demek gelmiyor içimden aynı konular değil alakaları yok !

ben 2 gündür buraya pek gelemiyorum öyle yada böyle etrafımda ölüm oluyor ve zaten hiç iyi değilim şimdi yine canım sıkıldı

Son düzenleme:
Ben stres atmaya kk'ya geliyordum daha da stres oldum.
Herkese hayırlı cumalar dileyip çıkmalıyım
Herkese sakin ve huzurlu birgün dilerim.

Berfin faceden yazdığımı çağlaya iletirsen sevinirim.

Soz gelimi "dagdan gelip bagdakini kovmus" kisi.. nasil yerle bir etti herseyi!

Butun aylarimizi, anilarimizi... birbirimize bu cumleleri mi kurmaliydik? Kim hakliydi kim haksiz?

Yorum yok...

Ne bu site ne bu sayfa kim baki kalmis ki eskilere bakin hepsi pasif hesap... bizim kurdugumuz dostluk, bizim bagimiz boyle basit bi cumleyle mi bitmeliydi?

Birinin cani acisa oburu de aglamaz miydi? Boyle kolay degildi iste! Boyle kolay kisiler yuzunden de bunlar konusulmamaliydi...

Simdi o kisi de eserini gorup yeni bi sarki daha bestelesin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…