- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #2.001
hoşgeldinAllah kavuştursun askerinee.
hoşgeldinya adını hatırlayamadım:26: kusura bakma nolur..
günaydın bebiklerimm
nihancım inşallah bugün daha iyi olursun çok üzüldüm okurken...
büş büşüm tarihinde hayırlı uğurlu olsun
pelinim oh sakinleşmişsin kuzumm.nikahla işin bağlantısını bende çözemedim ama:26:
bugum,maviş,zehroş,lavin, hatice ve ben yazarken gelen tüm gelinciklere sizlerede tekrardan günaaaydıınnnn
bugün hava soğuk olmasına rağmen güneş öyle güzelki yazı hatırlatıyor.sabah işe gelirken dedim kendime bahar geldii pelin gelin oluyorr sonra tüm kızları evlendiriyoruz sırayla:123: sizleri yuvalarınıza yerleştirelim sonra nazlımın,gizomun,siboşumun,tubimin,lavinin,berfonun vee benim şafaklarımı yerizz
dün nihat hatipoglu gelmişti.. oraya gittim..
7de başlıyordu..
gittim heryer doluydu. malum 6da çıktım yol falan derken..
protokol boştubana ayırdılar herhalde dedim annemle oturduk
sonra görevli geldi kalkın falan dedi.. içimden alla alla beni tanımadı herhalde diyorum
diğerleri kalkmayınca bizde kalmadık. sonç olarak protokolden izledik
çok çok çokkkk çoook güzeldi.kelimelerle anlatılamayacak çok güzel..
peygamber efendimizi yaşamış gibi olduk..
peygamber efendimiin odasını anlattı..
peygam efendimizin yatagı kum üzerine deve postundanmış..
ozaman herkesin böyleymiş.. zor şartlarmış.. insanlar zor şartlar altında yaşamş..
ama ne mutlu onlaraki hz muhamed le aynı dönemde yaşamışlar..
ümreye gitmeyi hep çok istemişimdir.. dünde nihat hatipoglu anlattıktan sonra oraya kesinlikle gitmeliyim! dedim.. ve inş giderim. belkide bu yaz kim bilir :)
kızlar günaydın pek gelemicem trendyolda bir kampanya var dantelli siyah almıştım hatftasonu aynısı şiömdikte bunu aldım aynılar ama çok sevdim hemen paylaşayım dedim
inciciceği canım hoşgeldin şafak arkadaşım
Eki Görüntüle 644833
Allah bize de nasip etsin inşallah
Kuzum hayırlısıyla sırayla gelin olacaz baba ocağından ayrılacaz kendi yuvamızı kuracaz belki mutlu ayrılacaz belki hüzünlü bi burukluk olacak içimizde çünkü babalarımız biz kızların idolüdür sevdiceklerimizle bu yola baş koyduğumuz zaman sürekli bi karşılaştırma yaparız babam şöleydi babam böleydi diye babalarımız tatlı sert belki sevgi göstermede uzak ama bizleri çok seven bizi telimizle duvağımızla gelin ederken üzülecek belkide gizli gözyaşları dökecek biz baba ocağından ayrılsak bile babamızın bi gözü yine bizim üstümüzde olacak annemize sürekli soracak kız ne yapıyo ne ediyo kaldık mı yine baş başa dicek biz kendi evimizde düşünecez acaba babam ne yapıyo diye hatta eşlerimizi bıktıracaz hadi babamlara gidelim diye ama bi BABA için en onurlu şey olmuş olacak kızını teliyle duvağıyla gelin etmek
Not: Neden böle birden hüzünlendim anlayamadım yaa
slm sizleree
gecmise sole bi baktimda sibelinn yasadklarini okudum kuzumm Allah tez zamanda sifa versin ama gunumuzde cok karsilasilan bi durum ve tedavisi var tatlim moralini hep yuksek tut hic takilma bebis falan suan hepimiz saglikliyiz diyoruz ama belkide bebis konusunda problemler yasicaz nasip kismet bu isler Rabbimiz ol dedikten sonra hastalik falan viz gelir
ezgimmm bohcalarini almisss kuzummm gule gule kullan herseyini
nurayimmmm sevdicegine kavusuyomuss cok sevindim ask dolu gecsin gunleriniz kusumm
diger herkeside cok optum
kendimdende haberler veriyorummm nikah gunumuzu aldik sonundaa :-D
16.06.2013 saat 15.00 veeee 6yil 2ay 4gun bekledikten sonra biz kavusuyoruzzzz
Mavişim ne oldu böyle duygulandın yine sen:26:
Ben de aileme çok düşkünümdür ama nedense ayrılmak,evlenmek sanki beni onlardan ayıran bir şey gibi gelmiyor.
Üniversiteyi de uzakta okudum ben, belki de ondan insanın kendi hayatı olmalı, kendi evi kendi sevinçleri olmalı.
Üzülme canım
Bilmiyorum kuzum yaa babamın dün "Hanım bak son kızıda Teliyle Duvağıyla gelin edecez kalıyor muyuz yine baş başa" demesi dokundu gözlerim doldu babamın yanındada ama belli etmedim odama geçtim muslukları açtım bugünde aklıma geldikçe ağlıyorum yaa biz 3 kızız erkek yok 2 ablam evlendi sonuncu benim babam öle bi buruk söledi ki diyemedim baba bi yere gittiğimiz yok 3 tük önce şimdi 8 olduk kalabalık aile olduk büyükbaba oldun kayınbaba oldun diyemedim
Canım benim babanın üzülmesi normal, senin de üzülmen normal ama inşalllah bunlar daha büyük mutlulukların başlangıcı olacak
Günaydınlaaaaaaaaaaarrr gelincikleeerrr..
Bahar gelinciklerinin mevsimi geldiiiiiiiiii
Bugün benim doğum günüüüüüüüüüüüümmmmmmm
23 yaşıma girdim ben artııııııııııkkkkk
Mutluyuuummm
kocamanmi oldun sen
iyiki doğdunn iyiki varsın elifff
sevdiceğinle ailenle sevdiklerinle ve bizimle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorumm
Mutluyuuummm
Teşekkür ederim Berfiniiiimmmm
Kocaman olma yolunda ilerliyorum hızlaaa
Amiiin kuzum hepimize hayırlı günler yıllar ömürler olsuuunnnn
Mutluyuuummm
günaydın kızlar
zehra, gülin ve kendim adına 2 satır bişey yazmak istiyorum
biz dünkü olayda arada kaldık ve buna gerçekten çok üzüldük.. burda yaşadığımız bir mutsuzluk direkt özel hayatımıza da yansıyo.. dün 3ümüz de mutsuzduk yani
özellikle birşeyler dememeye çalıştık olay daha da alevlenmesin, kapansın, herkes eski neşesine geri dönsün diye
ama dün yazılan bikaç şeyin ucu bize dokundu ve üzerimize alındık..o nedenle açıklama yapalım dedik
dün çağla üstüne basa basa 'böyle bi olaya sessiz kalmadığın için birlik olduğumuzu gösterdin' dedi merveden için
merveyi hepimiz seviyoruz, her ne kadar aramıza çok katılmasa da bizleri sevdiğini biliyoruz
ama şöyle birşey var..orada iki arada kalmamak için aslıya laf söylemedik diye biz aileden olmuyo muyuz?
birbirimizin üzüntüsüyle üzülmedik mi, birbirimize dualar etmedik mi biz de? her anımızı gelip sizlerle paylaşmadık mı?
ve yine aslı için 'seni hala arkadaş gören selam verenler var' dendi..bu laf da bize çünkü biz iki topiğe de yazan insanlarız
sizler ilk göz ağrılarımızsınız, diğer topikte sizlerin arasına biz geldik.. ama diğer taraftaki arkadaşlarımız da biz oradayken sonradan aramıza geldiler ve biz onlarla da çok şey paylaştık
siz oradan ayrılınca iki tarafın da kalbini kırmamak için çoğu zaman 30-40 sayfa okumak zorunda kaldık ama iki muhabbete de katılmaya çalıştık
sizler arkadaşımızsınız, onlar da arkadaşımız.. iki arkadaş küsünce taraf tutmak diğerini suçlamak yerine geride durmayı iki tarafı da kaybetmemeyi seçmiştik
ama sanırım bunu başaramadık.. çünkü laflar o kadar dokundu ki..
sonuç olarak kalbimiz kırık.. eminim sizin de kendinize göre haklı olduğunuz kırgın olduğunuz yerler vardır. tek bir olayla arkadaşlık sorgulanmamlıydı bana göre.. bu olayda aslıya birşey demedik diye biz yerilirken merve yüceltilmemeliydi..yanlış anlaşılmasın merveye bir kastımız kesinlikle yok.. onun diğer taraftaki kızlarla muhabbeti olmadığı için rahatça istediğini diyebildi..ama biz diğer kızlarla da arkadaşız öyle her ağzımıza geleni söyleyemeyiz, onları da kırmak istemeyiz..özellikle geride durmuştuk iki tarafın da gönlü kırılmasın diye ama sanki suçlu biz olmuşuz gibi oldu..neyse çok güzel şeyler paylaştık burda.. hepinizi de seviyoruz
merhaaba herkese gunaydın
hemen konuya dalayım...
Pelin ve nuray da geldiginde acıklama yapacaktır zaten ben kendi adıma özetliyim.
Özgecim evet haklısın cok sey paylastık.. Biz gercekten gercek dostlar oldugumuza inandık... Ama dün cok sasırdık! Cunku artık bize göre iki tarafta bizim arkadasımızdır muhabbeti yapılacak hal kalmadı bu işte
Hanımefendi alelen ve açıkça! Bize terbiyesizlik yaptı! Hepiniz şahit oldunuz
hala o kişiye arkadasım diyennn bize de diyorsa bu nasıl oluyor?
Ona arkadasım diyen bana göre onla aynı fikirdedir... Bu hanımefendiye aman iyi yaptın devam et diye guc vermektir
Yanımızda olmanızı beklerdik cunku dedigim gibi iş artık iki tarafta arkadasımızdır boyutundan cıktı bunu da bu hale getiren o hanımefendi
Sizler bizim için ne kadar önemlisiniz ne kadar özelsiniz biz bu haksızlıga seyirci kalmazlar derken yalnız bırakıldık gercekten hanımefendi haklıymıs "dağdan gelip bağdakini kovabilmiş!"
yalnız bırakılınca aklımıza gelen bu oldu maalesef...
Seviyor olabilirsiniz ama dunku cumlelerinden sonra bazı seyler degişmeliydi aynı sey size yapılsa! Biz bu KK yı ayaga kaldırırdık!!!!
Biz hiç saygısızlık yaptık mı burada herhangi birine? Hayır
ama bize alelen saygısızlık yapıldı... Bunu umursayan da merve oldu öncelikle
siz merveeden daha cok sohbetlere katılırdınız önce size düşerdi....
kırılmak alınmak mı?
oyleyse biz herkesten cok kırıldık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?