Cupcake kadar tatlı hayaller, çiçekli evler... 2013 MODEL ÂŞIK GELİNLER :)

Kuzum hayırlısıyla sırayla gelin olacaz baba ocağından ayrılacaz kendi yuvamızı kuracaz belki mutlu ayrılacaz belki hüzünlü bi burukluk olacak içimizde çünkü babalarımız biz kızların idolüdür sevdiceklerimizle bu yola baş koyduğumuz zaman sürekli bi karşılaştırma yaparız babam şöleydi babam böleydi diye babalarımız tatlı sert belki sevgi göstermede uzak ama bizleri çok seven bizi telimizle duvağımızla gelin ederken üzülecek belkide gizli gözyaşları dökecek biz baba ocağından ayrılsak bile babamızın bi gözü yine bizim üstümüzde olacak annemize sürekli soracak kız ne yapıyo ne ediyo kaldık mı yine baş başa dicek biz kendi evimizde düşünecez acaba babam ne yapıyo diye hatta eşlerimizi bıktıracaz hadi babamlara gidelim diye ama bi BABA için en onurlu şey olmuş olacak kızını teliyle duvağıyla gelin etmek

Not: Neden böle birden hüzünlendim anlayamadım yaa

Son düzenleme:

Allah bize de nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun gizim,güle güle giyin

günaydın kızlar
zehra, gülin ve kendim adına 2 satır bişey yazmak istiyorum
biz dünkü olayda arada kaldık ve buna gerçekten çok üzüldük.. burda yaşadığımız bir mutsuzluk direkt özel hayatımıza da yansıyo.. dün 3ümüz de mutsuzduk yani
özellikle birşeyler dememeye çalıştık olay daha da alevlenmesin, kapansın, herkes eski neşesine geri dönsün diye
ama dün yazılan bikaç şeyin ucu bize dokundu ve üzerimize alındık..o nedenle açıklama yapalım dedik

dün çağla üstüne basa basa 'böyle bi olaya sessiz kalmadığın için birlik olduğumuzu gösterdin' dedi merveden için
merveyi hepimiz seviyoruz, her ne kadar aramıza çok katılmasa da bizleri sevdiğini biliyoruz
ama şöyle birşey var..orada iki arada kalmamak için aslıya laf söylemedik diye biz aileden olmuyo muyuz?
birbirimizin üzüntüsüyle üzülmedik mi, birbirimize dualar etmedik mi biz de? her anımızı gelip sizlerle paylaşmadık mı?

ve yine aslı için 'seni hala arkadaş gören selam verenler var' dendi..bu laf da bize çünkü biz iki topiğe de yazan insanlarız
sizler ilk göz ağrılarımızsınız, diğer topikte sizlerin arasına biz geldik.. ama diğer taraftaki arkadaşlarımız da biz oradayken sonradan aramıza geldiler ve biz onlarla da çok şey paylaştık
siz oradan ayrılınca iki tarafın da kalbini kırmamak için çoğu zaman 30-40 sayfa okumak zorunda kaldık ama iki muhabbete de katılmaya çalıştık
sizler arkadaşımızsınız, onlar da arkadaşımız.. iki arkadaş küsünce taraf tutmak diğerini suçlamak yerine geride durmayı iki tarafı da kaybetmemeyi seçmiştik
ama sanırım bunu başaramadık.. çünkü laflar o kadar dokundu ki..

sonuç olarak kalbimiz kırık.. eminim sizin de kendinize göre haklı olduğunuz kırgın olduğunuz yerler vardır. tek bir olayla arkadaşlık sorgulanmamlıydı bana göre.. bu olayda aslıya birşey demedik diye biz yerilirken merve yüceltilmemeliydi..yanlış anlaşılmasın merveye bir kastımız kesinlikle yok.. onun diğer taraftaki kızlarla muhabbeti olmadığı için rahatça istediğini diyebildi..ama biz diğer kızlarla da arkadaşız öyle her ağzımıza geleni söyleyemeyiz, onları da kırmak istemeyiz..özellikle geride durmuştuk iki tarafın da gönlü kırılmasın diye ama sanki suçlu biz olmuşuz gibi oldu..neyse çok güzel şeyler paylaştık burda.. hepinizi de seviyoruz

Mavişim ne oldu böyle duygulandın yine sen:26:

Ben de aileme çok düşkünümdür ama nedense ayrılmak,evlenmek sanki beni onlardan ayıran bir şey gibi gelmiyor.
Üniversiteyi de uzakta okudum ben, belki de ondan insanın kendi hayatı olmalı, kendi evi kendi sevinçleri olmalı.

Üzülme canım

Günaydın günaydıııınnnn güzel gelinciklerrrrr Bugün hava soğuk olsada güneşin sarısı yetti gerçekten bana Peliniimmm sinirini üzerinden attığına çok sevindim kuzucum sakın hakkında orda bırakma buarada mühendis (İsmini hatırlayamadım tatlım ) tebrik ederim insan nikah gününü alınca içinde ayrı bir heyecan oluyor gerçekten.

Bilmiyorum kuzum yaa babamın dün "Hanım bak son kızıda Teliyle Duvağıyla gelin edecez kalıyor muyuz yine baş başa" demesi dokundu gözlerim doldu babamın yanındada ama belli etmedim odama geçtim muslukları açtım bugünde aklıma geldikçe ağlıyorum yaa biz 3 kızız erkek yok 2 ablam evlendi sonuncu benim babam öle bi buruk söledi ki diyemedim baba bi yere gittiğimiz yok 3 tük önce şimdi 8 olduk kalabalık aile olduk büyükbaba oldun kayınbaba oldun diyemedim 3 kızın vardı 3 oğlun oldu bide 2 torunun oldu diyemedim sustum kaldım

Son düzenleme:
merhaaba herkese gunaydın

hemen konuya dalayım...

Pelin ve nuray da geldiginde acıklama yapacaktır zaten ben kendi adıma özetliyim.

Özgecim evet haklısın cok sey paylastık.. Biz gercekten gercek dostlar oldugumuza inandık... Ama dün cok sasırdık! Cunku artık bize göre iki tarafta bizim arkadasımızdır muhabbeti yapılacak hal kalmadı bu işte

Hanımefendi alelen ve açıkça! Bize terbiyesizlik yaptı! Hepiniz şahit oldunuz

hala o kişiye arkadasım diyennn bize de diyorsa bu nasıl oluyor?

Ona arkadasım diyen bana göre onla aynı fikirdedir... Bu hanımefendiye aman iyi yaptın devam et diye guc vermektir

Yanımızda olmanızı beklerdik cunku dedigim gibi iş artık iki tarafta arkadasımızdır boyutundan cıktı bunu da bu hale getiren o hanımefendi

Sizler bizim için ne kadar önemlisiniz ne kadar özelsiniz biz bu haksızlıga seyirci kalmazlar derken yalnız bırakıldık gercekten hanımefendi haklıymıs "dağdan gelip bağdakini kovabilmiş!"

yalnız bırakılınca aklımıza gelen bu oldu maalesef...

Seviyor olabilirsiniz ama dunku cumlelerinden sonra bazı seyler degişmeliydi aynı sey size yapılsa! Biz bu KK yı ayaga kaldırırdık!!!!

Biz hiç saygısızlık yaptık mı burada herhangi birine? Hayır

ama bize alelen saygısızlık yapıldı... Bunu umursayan da merve oldu öncelikle

siz merveeden daha cok sohbetlere katılırdınız önce size düşerdi....

kırılmak alınmak mı?

oyleyse biz herkesten cok kırıldık....

Canım benim babanın üzülmesi normal, senin de üzülmen normal ama inşalllah bunlar daha büyük mutlulukların başlangıcı olacak

Canım benim babanın üzülmesi normal, senin de üzülmen normal ama inşalllah bunlar daha büyük mutlulukların başlangıcı olacak

İnşallah kuzum yaa ben baya bi duygusala bağladım sanırım şu sıralar ufacık bi şeye ağlıyorum yaa zamanın yaklaşması beni daha çok duygusal yaptı

çağla ortada bir yanlış var..
evet arkaşların kullandıgı bir yanlışlık var.. kelime olarak doğru deildi.. keşke yapmasalardı ama malesef yaptılar..kötü niyetle yaptıklarınıda düşünmedim açıkçası.. yani çokta üstünde durmadım herkes sitediğini düşünebilir..

ama özgeyede katılıyorum
"hala o kişiye arkadasım diyennn bize de diyorsa bu nasıl oluyor?" bu kelimede katılmıyorum..tercih meselesi sonuçta..
eger bunu dersen özgeye zehraya güline haksızlık etmiş olursun..

bu topikte birbiriyle konuşmayan 3kişi var.. yani eskilerden dediğimiz..
isimlerini yazmayacagım ama bunları biliyosun tahminimce.. ama ben üçünüde seviyorum..
üçüde aynı anda senin derdin ve sıkıntında sana dua ettiler..
üçüde senin için endişe ettiler..
bugun bu durum sanaydı.. ama x man olayındada banada öyle davrandılar...

bence daha fazla dallanıp budaklandırmayalım.. dün dünde kalsın.. söylenenler dünde kalsın..
kim ne düşünmüş. napmış.. herkes istediğini düşünmekte özgür..
daha fazla uzatmayalım bence..
hadismi yada mevlanamı demiş bilmiyorum. bu vebale girmemek için güzel bir cümle diyip size cümleye yazacagım..
"sana diken verene sen gül ver" .. bunu düşünmek lazım.. peygamber efendimiz olsaydı ona bizden bunu isterdi..

Son düzenleme:
Günaydınlaaaaaaaaaaarrr gelincikleeerrr..
Bahar gelinciklerinin mevsimi geldiiiiiiiiii

Bugün benim doğum günüüüüüüüüüüüümmmmmmm

23 yaşıma girdim ben artııııııııııkkkkk

Mutluyuuummm

kocamanmi oldun sen

iyiki doğdunn iyiki varsın elifff
sevdiceğinle ailenle sevdiklerinle ve bizimle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorumm

ya bak işte diyorum ben bişey yazacaktım senin doğum gününü kutlayacaktımm elifcanımm.
iyi doğmuşsunnn kocaman kız olmuşsunnn yakındada evleniyormuşsunnn
doğum günün kutlu olsun canım benim hep musmutlu ol

Kuzular bende dünkü olanlar konusunda susmak veya susmamak arasında gittim gittim geldim açıkçası..
Ne yardan ne serden dedikleri durumu yaşadım.
Kimseyi kırmak istemiyorum, bunun için susayım dedim.
Susamadım yine.
Dün diğer topiğe yazdım düşündüklerimi.
Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım.

Tek bildiğim;
Keşke hiç yaşanmasaydı bunlar..

berfin ben kimsenin iyiligine bir sey dedim mi? benim butun arkadaslarımın basımın uzerinde yeri var

aynı seyi ben baskaları icin yapmadım mı? yapmaz mıyım tek bir sozunuzle? burdaki kızlar yapmaz mmı? allah askına sen bizi 2 senedir tanıyorsun!

suan sen de beni sok ettin

sadece bize haksızlık yapan birine hala sevgi gosterisi yapılırsa bu benim biraz garibime gider...

bu bize yapılan ilk saygısızlık da degil üstelik... bizim de orda cok sevdigimiz arkadaslarımız var hala da severim hepsini tek tek konusurum gorusurum

ama gidip de o hanımefendiye dostum diyemem sevdigim birine hareket ettiyse

ben oraya yazmayın orda konusmayın demiorum ki tek beklediimm o hanıma tepki gosterilmesiydi

hepsi bu

Kuzum iyiki doğdun gördük mü 23 oldun sevdiklerinle sevdiceğinle ailenle bizlerle geçirebileceğin nice mutlu yaşlara kuzum buda doğum günü pastanEki Görüntüle 644865

Son düzenleme:

Emin ol beni bir gün bu kadar kıracağını hiç düşünmemiştim Özge. Kaldı ki o şahıs o topiğe gelmeden önce de konuşmuşluğumuz vardı. Ve ben bu siteye kayıt olduğumdan beri o topikteydim hep.Kendimce doğrularım vardı,uzaklaşmayı seçtim ve yorum yazmadım. Tamam o kişiyle arkadaş olabilirsin ama o laf bize dokunduğu kadar sana da dokunmadı mı ? O topiğin sahibi bizler değil miydik ?

Kaldı ki bunu hiç de yüceltileyim,aman beni pohpohlasınlar diye de yapmadım. Ben haksızlığa gelemem,karşımdaki insan kim olursa olsun.Yaşı hiç fark etmez. Orada bize bir haksızlık yapıldı ve ben kalp kırılacak üzülecek aman diye düşünmedim.Çünkü aynı hoşgörüyü onlardan göremedim.

Yazdıkların arasında tutarsızlık çok fazla ama ne diyeyim.

Altına imzamı atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…