- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
- #1.981
Nurayımm gelince dertler hep mi üst üste gelir. Neden oyle oluyor ben anlamadım ki?pelinimmm
güzelim benim.
zaten stresli bi dönemdesin, tüm gözler üzerinde, bi de işte çıkardıkları o sorun... insanın mutlu olmadığı yerde 1 dakika bile nefes alması öyle zor ki anlıyorum seni.
allahım sabır versin.
şu 15 günde geçsin bir an evvel ve defolup gitsinler hayatından.
Biiiiiiirrr kardeşötesiiiii biiiirrr puuuuufff biiiiiirr dünya güzeliiiiiii gelmiiiiiş ahh seni yerler yerlerMilletin derdi gene biz mi olmuşuuz? ay nasıl gulduum gece geceeeeçok mu koymuş ayrılışımız sanki karşılıklı olarak birbirimizin çok umrundaymışız gibii BİZİM anılarımızla dolu olan sayfalarla bize gövde gösterisimi yapılıo? anlamadım gitti ! Neyse bu komikçiliik yetti gece gece Bir kere daha iyi kiii bu topiğii açmışııız diyoooruuummm ( her ne kadar amacımız ayrımcılık yapmak olmasada) ve siziii çoooooook seviyorum buuguuuummm! seniide ayrı sevooorumm!
kuzuuuumm fırsatım oldukcaa eklerım tabiiiğsiii bendeee ama bıdıl bıdıl gezmekkteenn pek totomuzun ustunde oturmuoruz evde durduuumuz yookyaptıkca koyarııım amaaaaaa
buda biziim 4. yıl pastamııızzz idiiçanta içinde ağvaya kadar gittiği için biraz şekil değiştirmiş olsadaaa aşk pastasıııyydııı işte
gülbiğiim sizinde aşk pastanızı yiriiiimmmmmmm
Eki Görüntüle 644634
lokum nurayımda aşklanıcaaakkkmıışş ohhhhbıan evell onumuzdekı hafta gelsınde benım kurbıgım gene gunduzee gecsın bende bol bol aşkklanııımmm
Ben geldim,iyi geceler demeye.
Kestanem canım Allah bildiği gibi yapsın onları.Malesef özel sektör böyle,Rabbim hakkını bıraktırmasın onlarda.
Nihanım can yoldaşım...Biz atlatacağız bu günleri inanıyorum.2013 yazı bizim için de çok güzel geçecek.
Pufummm ben de seni ayrı seviyorummm ki....
Hepinize Allah rahatlık versin yarın görüşürüz bebe bisküvilerim.
Günaydıııınnnn !
Kargalarla randevum var da,bekletmeyeyim dedim.
Okulum var bugün,katılamayacağım size.Şimdi de ders çalışmak için uyandım.
Kestaneeemmm.Nikah mevzusuyla işin bağlantısını kuramadım.:26:
Tabi gözümü açar açmaz buraya girersem olacağı bu.
Anam günaydın siz benden erken mi kalkıyorsunuz acep benden önce yazan biri:26::26::26::26:
Zaman zaman.
Günaydın kuzular
Günaydın kızlarr
günaydınn
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
dilimizden dua eksik olmaz inş. dua ile
hoşgeldinmerhabalar kızlar
uzun zamandır takip ediyordum sizi artık uzaktan okumaya dayanamadım yazmaya karar verdim çoğunuzu tanıyor gibiyimarkadaşlıklarınız çok güzel hepiniz ne güzel kaynaşmışsınız.
2.5 yıldır nişanlıyım kısmetse düğünümüz 30 ağustosta nişanlım şuan askerde özlemle şafak sayıyorum çok özledim çok...
bütün kızlar toplanmış benim haberim yokk( ya sayfalar birleşincee bişey anlamadım bende takılmıodumm cok sık şimdi burası dikkatimi cekti yaaa sans eseri gördüm iikide görüdm yaa özledim sizi kızlarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?