Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEllerine sağlık hepsi çok güzel olmuş çok.lezzetli görünüyorlar bol şanslar
Çok teşekkür ederim canımEvvacım harika olmuşş ellerine kollarına sağlıkk bu ne güzel masadir böylee
Teşekkür ederim miniğimHer iki sunumuda patlatmissin
Başarılar
Ellerine sağlık kuzum çok çok güzel görünüyor o masaya ışınlanmak istiyorumMerhaba canlar çeşitli bir çay saati sofrasıyla birlikteyiz umarım beğeenirsiniz. ❤
CUPCAKE MALZEMELERİ;
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker
1 paket şekerli vanilin
1 paket kabartma tozu
1 su bardağından biraz eksik damla çikolata
yarım kase isteğe bağlı kara dut
2 su bardağı un
2 adet yumurta
Eki Görüntüle 2885772
Öncelikle oda ısısında beklemiş iki adet yumurta ve bir bardak toz şekeri rengi beyaza dönene kadar çırpalım. Daha sonra bir çay bardağı sütü ve bir çay bardağı sıvıyağını ekleyelim biraz daha çırpalım. İki su bardağı unu vanilin ve kabartma tozunu eliyoruz daha güzel bir kıvam için.
Eki Görüntüle 2885773
Daha sonra damla çikolatayı ekleyip sıpatula yardımı ile karışmasını sağlıyalım harçımızı cupcake kalıplarına daha rahat dökmek için porsiyonlayıcıya dökelim kalıpları yarıya gelicek şekilde harcı dökelim kara dutları üzerine ekleyip fırınlayalım. Eki Görüntüle 2885775
İsteğe bağlı süsleme yapabilirsiniz. yada sade olarakta tüketebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2885776 Eki Görüntüle 2885777 Eki Görüntüle 2885827
CEPLİ POĞAÇA MALZEMELERİ;
1.5su bardağı süt
1 Su bardağı sıvıyağ
1 paket instat kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı toz şeker
6.5 su bardağı un
1 su bardağı ılık su
Eki Görüntüle 2885779
Ilık suyu sıvıyağ ve kuru mayayı kabımıza dökelim çırpalım karışana kadar. Eki Görüntüle 2885781
Ardından toz şeker ve tuzu ekleyip karıştıralım unu kontrollü bir şekilde ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim.Eki Görüntüle 2885782 mayalanması için kenara alalım. Mayalanan hamuru yuvarlak şekilde açalım arasına sıvı yağını sürelim ay şeklinde kapatalım tekrar sıvı yağı sürüp üçgen kapatalım.
Eki Görüntüle 2885783
Üzerine yumurta sarısı sürüp susam çörek otu serpiştirip fırınlayalım. Piştikten sonra poğaçalarımızın cepleri kendiliğinden açılacaktır isteğe bağlı dilediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2885815 Eki Görüntüle 2885816
Eki Görüntüle 2885818 Eki Görüntüle 2885819
Eki Görüntüle 2885820 Eki Görüntüle 2885821 Eki Görüntüle 2885822 Eki Görüntüle 2885823 Eki Görüntüle 2885824 Eki Görüntüle 2885825 Eki Görüntüle 2885826
Sincabım özür dilerim çok teşekkür ederim sana yapma fırsatım olsa keşkeEllerine sağlık kuzum çok çok güzel görünüyor o masaya ışınlanmak istiyorum
Ahh yavrum yaa düsunmen yeter ama doktor izin vermiyor ki keske yiyebilsem bunları ondan sorun yok resimlere bakıp yedigimi hayal ediyorumSincabım özür dilerim çok teşekkür ederim sana yapma fırsatım olsa keşke
Ya kıyamam hele sincapları doğur keyfince yersin inşallah nasılsın herşey yolundamı?Ahh yavrum yaa düsunmen yeter ama doktor izin vermiyor ki keske yiyebilsem bunları ondan sorun yok resimlere bakıp yedigimi hayal ediyorum
Onlar saglıkla doğsunlarda sonra yesemde okur kuzum Bebislerden biri daha kücük digerine gore takip edilmesi gerekiyor onun dısınsa hersey yolunda kuzum sen nasılsınYa kıyamam hele sincapları doğur keyfince yersin inşallah nasılsın herşey yolundamı?
İnşallah sağ salim kavuşucan iki sincaba da gönlünü ferah tut allahtan başka kimse bilemez akıbetimizi herşeyin en hayırlısı seninle olsun ❤ bende iyiyim çok şükür temizlik yapıyorum şu sıraOnlar saglıkla doğsunlarda sonra yesemde okur kuzum Bebislerden biri daha kücük digerine gore takip edilmesi gerekiyor onun dısınsa hersey yolunda kuzum sen nasılsın
Amin insallah Kolay gelsin kuzum ben esim yapsın diye bekliyorum full yattıgım icinİnşallah sağ salim kavuşucan iki sincaba da gönlünü ferah tut allahtan başka kimse bilemez akıbetimizi herşeyin en hayırlısı seninle olsun ❤ bende iyiyim çok şükür temizlik yapıyorum şu sıra
Sağolasın sincabım ❤ yaptır kız sefan olsun yapmasada salla gitsin hiç birşey şuanki halinden kıymetli olamaz onlar haledilir işlerAmin insallah Kolay gelsin kuzum ben esim yapsın diye bekliyorum full yattıgım icin
Teşekkür ederim yasom ❤Ellerine, emeğine sağlık ballı lokmam. Yarışmada başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım ❤ bakınca acıkıyor dimi insanTam da olmak istediğim sofra ayyy vallaha bakmayacam bidaha boyle seylere
Teo deme öyle ya sende yaparsın nevar teşekkür ederim teocan ❤Rabbim bu maharetin çeyreğinin çeyreğini de Teo kuluna ver, Aminn