Konular her zaman basortusu ya.da Ataturke gelir degismez kanun. Hee bi de duble yola geliyor onu unutmayayim.
Marmaray ve IMF borcunu unutma soul
Konular her zaman basortusu ya.da Ataturke gelir degismez kanun. Hee bi de duble yola geliyor onu unutmayayim.
Bi de her olaya geziciler sebep oldu ya da hani neredeler suretiyle Gezi olaylari karistirilir.
Enee amma cok seye geliyormus konular. Atayizler bunu da aciklasin
Gezicileri katan sizsiniz! Her konuda geziydi vay efendim türkiyeyi satmış vay efendim şöyle böyle yettinız ama ebedinin bütün sözlerine kat kat katılıyorum. Başlatan sizsiniz herhalde bizlerde konusucaz daha dün kaç kişi banlandi boykot topigini bile karıştırdiniz siyasete başörtüye çarşafımiza laf ettiniz. Herkes haddini bilsin
Gezicileri katan sizsiniz! Her konuda geziydi vay efendim türkiyeyi satmış vay efendim şöyle böyle yettinız ama ebedinin bütün sözlerine kat kat katılıyorum. Başlatan sizsiniz herhalde bizlerde konusucaz daha dün kaç kişi banlandi boykot topigini bile karıştırdiniz siyasete başörtüye çarşafımiza laf ettiniz. Herkes haddini bilsin
ya birde şunu demek istiyorum benim bedduama
ALLAH 'a inamayan hatun bile kızıyor
ya ALLAH'a inanmıyorsan bedduaya da inanma o zaman
sevgi pıtırcığı seni :)
kim hatalıysa hesap verecek herkes merak etmeyin
kimse benim derdime yanmasın.
Beddua bir nefret söylemi ve lanetleme olduğu için kızıyor olabilirler mi? Allah'a inanıp inanmamaktan değil, kimse kendine nefret söylemleri savuran birine sakin kalmaz.
Kahkaha attım valla.
Ya o değil de ülkece geldiğimiz hale bak. Bağlamadan başka bir şey çalmıyor diye sloganı olan adaylarımız var. Normal olan bir şey çalmaması zaten. Ama biz lüksmüş gibi davranıyoruz. Ah ah.
o zaman kendi nefret söylemlerine bakacak,ben ayrım yapıyormuyum yapmıyormuyum diye
bana kalırsa saçma ALLAH'a inanmayan bedduayada inanmamalı
demekki ALLAH'a inanıyor :)
Ya bence seçim sloganı gayet zekice, sosyal medyadaki gençlerin mizah anlayışına uygun onlara ulaşma açısındanEe "çalııyor ama veriyor da " olunca normalleşiyor tabii .
demirtaşa oy veren türkler kendinden utanmalı
erdoğana laf atıp duracaklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?