mesela bizim köyde 100 kişi var ve oy kullanımı öğlen 3 te bitiyor. sayım ise en fazla yarım saat sürüyor. her yer istanbul gibi değil ki saatler sürsün.Benim anlayamadığım: ben müşahit olarak sandık başındaydım ve 6'da sandık başından ayrıldığımda daha seçim görevlileri oyları toparlıyor, seçim kuruluna götürmeye hazırlanıyordu. Ama twitter 'a bir baktım ki aynı saatte, sandıkların %50 si açılmış. Evet Tayyip'i destekleyen ciddi bir kesim var Türkiye'de bu kesin. Ama bir yandan 1 saatte Türkiye genelinde sandıkların yarısının sayılması, diğer yandan ise yerel seçimlerde sadece Ankara oylarının sayımının sabaha kadar devam etmesi, bu durumu algılayabilmemi güçleştiriyor. Sonuçta anladığım şu: demokrasi gerçekten liderlerin işlerine geldiği gibi eğip bükebildiği bir sistem.
mesela bizim köyde 100 kişi var ve oy kullanımı öğlen 3 te bitiyor. sayım ise en fazla yarım saat sürüyor. her yer istanbul gibi değil ki saatler sürsün.
Benim anlayamadığım: ben müşahit olarak sandık başındaydım ve 6'da sandık başından ayrıldığımda daha seçim görevlileri oyları toparlıyor, seçim kuruluna götürmeye hazırlanıyordu. Ama twitter 'a bir baktım ki aynı saatte, sandıkların %50 si açılmış. Evet Tayyip'i destekleyen ciddi bir kesim var Türkiye'de bu kesin. Ama bir yandan 1 saatte Türkiye genelinde sandıkların yarısının sayılması, diğer yandan ise yerel seçimlerde sadece Ankara oylarının sayımının sabaha kadar devam etmesi, bu durumu algılayabilmemi güçleştiriyor. Sonuçta anladığım şu: demokrasi gerçekten liderlerin işlerine geldiği gibi eğip bükebildiği bir sistem.
Siz nankörlüğün en uç noktasısınız,Atatürkün adını ağzınıza almayın,bu ne cüret!evet Osmanlinin Evladiyiz atatürkün degil :) hosuna gitmedimi :)
demek ki burada çıkan sonuçlar gerçekçi değilmiş. Ben zaten diyorum hep kendi gibi gizli bir RTE akımı var ama neden insanlar kendini ifade etmekten çekiniyor anlayamıyorum.
kiz gene mi senSiz nankörlüğün en uç noktasısınız,Atatürkün adını ağzınıza almayın,bu ne cüret!
iyi de sayım çok çabuk bitiyo bazı yerlerde
biz 2de gittik en sona biz kalmıştık kimseler yoktu
babam sandık başkanıydı onun bulunduğu yer kalabalıkmış ama o bile altı buçuk gibi geldi eve şaşırdık
hatta normalde işlerinin hemen bittiğini boştan yere eskortları beklediklerini söyledi
diğer seçimde çok geç gelmişti ama
bu illa ki hile yapıldı demek değil bence
bahane aramaya gerek yok
muhalefetin başarısızlığı bu
kiz ne icin istediyse istedi...valla artik ne deseniz bos...tekrar ediyorum bukemedigin eli opeceksin aga...Merak ediyorum,acaba burada mahalle ağzıyla atıp tutanlardan kaçınız,cumhurbaşkanı olunduğunda,TC nin mevcut anayasasına göre,geçmişe dönük hiçbir suçla yargılanamayacağını,her türlü suçun üzerinin örlğünü biliyor?Neden bu kadar istedi cumhurbaşkanı olmayı,sizin için mi sanıyorsunuz?
Acikcasi ben kisa bir sure once kesfettim burayi.
Oyumu Erdogandan yana kullandim.
Bunu tartisabilirim mesela sizinle cunku cok seviyeli yazisiyorsunuz.
Burada cok asil insanlar da var, azinlik olsalar da taban tabana zit olsak da tartisma adabindan haberdarlar, gerilmeden saygiyla tartisabiliriz.
Erdogan'in eksigi yanlisi yok gibi bir iddiam yok cunku.
Fakat konu oyle bir ilerliyor ki taa Ataturke geliyor.
Tekeline aldiklari fikirleri var ve disinda kalanlari garip ve cirkin sifatlarla sifatliyorlar.
Sadece siyasette de degil, bdv de de var bu durum.
Allah'in A'sindan bahsetsek din tuccari, fetvacilar, ahlak bekcileri oluyoruz.
Konu gunah mi degil mi diye acilsa dahi :)
Saglam ironik insanlar var.
Bu sebeple bazi insanlarla tartismaya girmek istemedigim icin yogun olarak yazmiyorum.
Vatana, millete hayirli ugurlu olsun.
Allah yanlis ve eksik tutum ve soylemlerini duzeltmeyi ve dogru yoldan ayrilmamasini nasip etsin.
Arapça ezan ve örtü için memleket de satılsın,her türlü ahlak kuralı çiğnensin,toplum böyle ayrıştırılsın,halk birbirine düşman edilsin,insanlar hapislere tıkılsın ama tek sizin örtünüz,Arapça ezan kalsın!Duyarsızlığınız ve bencilliğiniz için ne dense az!Ezan Türkçe olsa da herkes,çoluk çocuk anlasa fena olur değil mi,biz Arabız çünkü Türk değiliz,Türkçe de aşağılık bir dil!uLafiniza dikkat edin lutfen .. Benim dinim herseyim den once gelir .hic biseye Allahimi Peygamberimi karistirmiyorum.Ama dinimi yasamama musade eden bir adamada saygi duyarim kim ne derse desin en azindan Ezanlarimizi Türkçe'ye cevirtmiyor basinizi acmadan suraya buraya giremezsiniz demiyor ..o yuzden bizim icin degerli kusura bakmayin
Siz nankörlüğün en uç noktasısınız,Atatürkün adını ağzınıza almayın,bu ne cüret!
bu ciddi bir yorum degildir insaAllah :) o zaman Kuran'i da sadece Turkce oku arapmisinki arapca olarak okuyacaksin??? ayyy nasil yorumlar bunlar yaa..Allah'i dini bu derece alcaltmayin lutfen...arapca konustugunda arap olmuyorsun..tipki ingilizce konustugunda ingiliz olmadigin gibi...Arapça ezan ve örtü için memleket de satılsın,her türlü ahlak kuralı çiğnensin,toplum böyle ayrıştırılsın,halk birbirine düşman edilsin,insanlar hapislere tıkılsın ama tek sizin örtünüz,Arapça ezan kalsın!Duyarsızlığınız ve bencilliğiniz için ne dense az!Ezan Türkçe olsa da herkes,çoluk çocuk anlasa fena olur değil mi,biz Arabız çünkü Türk değiliz,Türkçe de aşağılık bir dil!u
Siz nankörlüğün en uç noktasısınız,Atatürkün adını ağzınıza almayın,bu ne cüret!
Lafiniza dikkat edin lutfen .. Benim dinim herseyim den once gelir .hic biseye Allahimi Peygamberimi karistirmiyorum.Ama dinimi yasamama musade eden bir adamada saygi duyarim kim ne derse desin en azindan Ezanlarimizi Türkçe'ye cevirtmiyor basinizi acmadan suraya buraya giremezsiniz demiyor ..o yuzden bizim icin degerli kusura bakmayin
Ya da yabancı müzik dinleyenler ne oluyor o zaman??bu ciddi bir yorum degildir insaAllah :) o zaman Kuran'i da sadece Turkce oku arapmisinki arapca olarak okuyacaksin??? ayyy nasil yorumlar bunlar yaa..Allah'i dini bu derece alcaltmayin lutfen...arapca konustugunda arap olmuyorsun..tipki ingilizce konustugunda ingiliz olmadigin gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?