- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
Cunku onlarin dusunduklerinin aynisini bnde dusunuyorum canim bu arada yasini demedin ergenlerlede ugrasamm canim byyysoruma cevap yazmadin ama bi kac sayfa önce saydiriyorlardi seni göremedim orda, yasimi ne yapcaksin akil yasta degil bastadir cok sükür bizde o akli kullaniyoruz
Nereye bakayimmm.cunku baktigim yerde kimseyi goremiyorumm.haklisinn uslubu degistirmem lazimm.hAah sonra sen bana neler yaparsinn.cahilim ya beb iki suslu laf bi afilli laf ayyy cok ezildimmmm....Ayyyy canim benim yaa kiyamassin sana kim msj atti alintiliyorsun uslupun sert tam sevdigim tiplerden bak bidaha bu uslupunu degistir benimle yazisacaksan ok ... degistrmm diyorsan yazma kiyamazmis :)hahaaha
bal gibi de %52, secime girmeyenleri de siz hesaplayin artik bizim oylarimiz böylede yeterli, secimi zaten oy verenler belirler oy vermeyenler degil, söyle olsaydi böyle olurdu deyimlerinide gecin, gercekler degismiyor %52 ile Cumhurbaskani RECEP TAYYIP ERDOGAN
Kiz benim taktikle bnimi vuruyonn..
Canimm...cok cicisin...cvp veremedigimden degil sen bisi anlamiyosunn.sadexe bosa kurek sallamiiim dedimm..yawrum..bole bos bos avunuyosun ya ise yariyomu sen onu sole...olmayan seyin neyini yapiyosun anlamDim cicim aMA musait zManimda donerim sana....tmm bebosim
Fena da degil en azindan begeni gelmis ne zmn degidti 1 aydir yazmiyordumBEN ESKI SITEYI GERI ISTIYORUM BU IYI DEGIL YAA
Sen bAna neler yaparsin derken canim cahil misin ? Yazimi iyi oku ne yazdigimi bilneden cvb yazma yaaaNereye bakayimmm.cunku baktigim yerde kimseyi goremiyorumm.haklisinn uslubu degistirmem lazimm.hAah sonra sen bana neler yaparsinn.cahilim ya beb iki suslu laf bi afilli laf ayyy cok ezildimmmm....
Yawrummm yorma kendini....
Ben cikarmiyorum zaten gecen biri bi topikte demisti..isid yuzunden muslumanlari sevmeselermis.. Tabiiki musluman terorist olmaz ama tum dunyaya sorsan oyleMüslüman terörist olamaz. Bir de müslüman terörist çıkarmayın lütfn
katılıyorumBEN ESKI SITEYI GERI ISTIYORUM BU IYI DEGIL YAA
kendi hesabini cürüttün sen ama simdiToplam secmen sayisi 55 milyon, secime girmeyenlerin sayisi 15 milyon, Tayyipin aldigi oy sayisi 20 milyon. 20 milyon ne zamandan beri 55 milyonun yarisindan cok ediyor?
Sen de haklisin. Sandiga gitmeyenin sikayet etme hakki da yok. Pasa pasa memleket nasil soyulurmus dersi almaya devam edecekler. Bilal balkondan el sallarken benim oglan neden kahvede issiz oturuyor diye de sormayacaklar. Herkes hakettigi sekilde yonetilirmis, arada yaslar da yaniyor ama, Allah hepsine sabir versin diyebilirim ancak.Saraylim o sandiga gitmeyen secmen 7 sene gik bile demicek
Tkpliler hep boykot yapti mesela
Oy vermenin boykotu sadece sandikta olur oy vermemekle boykot olmaz
Ayrica her secim bu hesaplar o olmasa bu olsa su olsa
Halam biyikli olsa amcAm olurdu hesabi bu hesap bitmez sonucta vermez
Akp tabanindaki dalga gecilen biatcilik azcikda diger tabanlarda olacakti
Hakkimizda hayirlisi ilimli bir balkon konusmasi
Sahsim adina duymak istediklerim bunlardi
Chp mhp de artik o partileri mi kapatirlar naparlar en azindan istifa etmeliler
Hicbirini gormek istemiyorum
Müslüman terörist gbi söylemleri söyleyenler Amerika papağanlığı yapıyor. Onlar müslüman değil münafıktır.Ben cikarmiyorum zaten gecen biri bi topikte demisti..isid yuzunden muslumanlari sevmeselermis.. Tabiiki musluman terorist olmaz ama tum dunyaya sorsan oyle
Canim yeni mi dogum yaptin..hayirli olsun..kizcelee cook tadli olir..uzun omurlu hayirli olaun insallah...Saraylim o sandiga gitmeyen secmen 7 sene gik bile demicek
Tkpliler hep boykot yapti mesela
Oy vermenin boykotu sadece sandikta olur oy vermemekle boykot olmaz
Ayrica her secim bu hesaplar o olmasa bu olsa su olsa
Halam biyikli olsa amcAm olurdu hesabi bu hesap bitmez sonucta vermez
Akp tabanindaki dalga gecilen biatcilik azcikda diger tabanlarda olacakti
Hakkimizda hayirlisi ilimli bir balkon konusmasi
Sahsim adina duymak istediklerim bunlardi
Chp mhp de artik o partileri mi kapatirlar naparlar en azindan istifa etmeliler
Hicbirini gormek istemiyorum
Iyide ona alismistim diye bide benim actigim konulari gormuyorum yaFena da degil en azindan begeni gelmis ne zmn degidti 1 aydir yazmiyordum
Hahaha... Gene birilerinin kulaklarini cinlattim, eski yazarlardan... Senin hesap zaten secim sonuclarinda herkesin malumu olan hesap, ben secime katilanlarin degil, Turkiye'nin gercek yuzdesinden bahsetmistim, anlamak biraz zor olmus galiba.. Zira sizler burada sonuclari savunurken "Turkiye'nin yuzde ellisi" diye bahsediyorsunuz... Hayir canim, Turkiye'nin yuzde ellisi degil, SECIME KATILANLARIN YUZDE 50 SI O.... Anladin?neyse Osmanli Evlatlari yarin görüsürüz, bu arada yasim 23 cok merak ettin söylim, ama soruma yine cevap yazmadin cevabin olmadigindan olabilirmi ??
kendi hesabini cürüttün sen ama simdi
bak 55-15= 40
40/2= 20 milyon
keske biraz düsünüp yazsaydin
Neyse yaa tum dunya bu sekilde soyluyor.. Boyle bir topikte bunami taktin? Gercekleri biliyorum ben bilmeyen isidi musluman sananlara anlat bunlari daha cok ise yarar...Müslüman terörist gbi söylemleri söyleyenler Amerika papağanlığı yapıyor. Onlar müslüman değil münafıktır.
Îyi geceler Atatürk gençliği..neyse Osmanli Evlatlari yarin görüsürüz, bu arada yasim 23 cok merak ettin söylim, ama soruma yine cevap yazmadin cevabin olmadigindan olabilirmi ??
kendi hesabini cürüttün sen ama simdi
bak 55-15= 40
40/2= 20 milyon
keske biraz düsünüp yazsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?