alıştı halk yardıma allah yardımcımız olsun:26:
çıkıpta durduk yerde hakaret olmazsa topikte sorun olmaz merak etmeyin
ama hakaretler yine havada uçuşur,koyunlar,köpekler,cahiller diye
gayet adaletli seçim olurda birileri yine oylarımız çalındı diye ağlarlar.
Ben de kurt degilim. Pkkli da degilim.
Bir sey itiraf etmek istiyorum tum vaatleri cok guzel. Ozgurlukcu. Arzuladigim gibi.
Adamin edebiyle tasi gedige koymasi da beni gulumsetiyor ancak itiraf ediyorum korkuyorum... bu yuzden oy veremem kendisine...
Arka plandaki istek ve arzulari beni korkutuyor. Siz cekinmiyor musunuz?
çıkıpta durduk yerde hakaret olmazsa topikte sorun olmaz merak etmeyin
ama hakaretler yine havada uçuşur,koyunlar,köpekler,cahiller diye
gayet adaletli seçim olurda birileri yine oylarımız çalındı diye ağlarlar.
ağzınıza sağlık, düşüncelerimi dile getirmişsiniz!Açıkçası korkmuyorum
Arka plandaki istekleri zaten demirtaş seçilmese de Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek .
Bunun dışında Kürt halkının kazanımlar elde etmesinden şikatetçi değilim demokrasi yaşayan yüm halkların söz hakkı alabilmesi ve hak elde etmesidir.şimdiye kadar ki yöntemleri terör yoluyla oldu ve buna karşıydım ama şu anda siyaset yapıyorlar ve gayet de güzel yapıyorlar.
Milletvekillerine bir bakın halklarıyla nasıl iç içeler ,söylemlerinde ve davalarında ne kadar dürüstler.
Kadın vekillerine bir bakın nasıl kendini yetiştirmiş güçlü kadınlar ve parti onları kadın diye 2. Plana atmaktansa öne çıkarmayı tercih ediyor eşbaşkan diyor.
Muhalefet deseniz en cesurcasını yapıyorlar .
Korumaları ya da milyarlarca liraları yok
Bir halkın yıllarca dilini konuşamamış olması Diyarbakır cezaevinde ve daha öncesinde işkenceler görüp yok sayılması aslında bu kavganın temeli .benim gönlüm siyasetçilerin değil halkların barışmasından ve birbirini kabul etmesinden yana ve bunun için onların siyaset sahasında olması beni umutlandırıyor.
Kendi dillerinde eğitim istemelerini de Kürt öğrencilerle 5 yıl çalışmış bir insan olarak sonuna kadar destekliyorum olması gereken bu .milli dil Türkçe olur kendi açtıkları okullarda kürtçe eğitim verebilirler tıpkı yabancı dilde eğitim veren kolejler gibi .
Yani sözün kısası kısır kaba sığ ve tekdüze siyasetimizde yeni cesur özgür bir kimlik getirdikleri için aslında umutluyum.
Oy kullanım oranı çok düşükmüş nasıl olsa hiç yorulmayın. :)Ben oyumu kullanıp geleyim
Ekip dün gece 23:00'ten beri hiç kalkmadı laptop başından...
Amiiin Egem. Yolunuz açık olsun, Hayırlı tatiller. :)yeni sitemiz hayırlı olsun.oyları kullandık,hayırlı olsun inşallah.yolculuk vakti,dönüşte görüşürüz:)
sitenin yeni haline alışmak zor olacak gibi
Seçim yasaklarının kalkması bekleniyorken oranları nasıl vermişler ki?şu anda sandıkların %31 açılmış
erdoğan %57
ihsanoğlu %27
demirtaş %14 civarında yazıyo
daha erken ama
Seçim yasaklarının kalkması bekleniyorken oranları nasıl vermişler ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?