- Emoji Skoru
- 9.728
- Puanlar
- 248
anladım canım tsk ederim yardımcı olduğun için
kazen bey geçen ki yazınızda cezalıydım yazamadım. başbakana oy vereceğini anladım. başkanlık sistemi falandı ona oy vereceğim gibi bi mesaj aldım. yanlış da olabilir. açıkladınız mı bilmiyorum.
Bu tahmin kimden tarafa Kazen bey :26:
Kazen bey siyasi görüşünü açıklamaz açıkladığını ben hiç görmedim yaptığı tahminin bile kimden yana olduğunu belirtmemiş farkındaysanız. Sadece tahminini yazmış seçim sonuçları açıklanınca söyleyecektir sanırım. Çünkü kimden yanayım dese burada öbür taraf vay sen zaten şu partiyi tutuyorsun bize o yüzden ceza veriyorsun, banlıyorsun gibi söylemler oluyor her iki tarafta da o yüzden yani
Eklediğiniz fotoğraf yorum ilişkisi 1956'yı mı işaret ediyor? :44:
Maalesef hayır : )
Madem çözemediniz açıklayayım. Seçimlerde şans eseri Amerika'da idim ve oyumu kullanmak istedim.
- Sen kullanamazsın dediklerinde
- ama neden bizi yöneten(!)leri seçme hakkım yok mu ?
diye latife de bulunmuştum !
Anlayana sivrisinek saz...
ve gözünüzü dört açın arkadaşlar oylar bu defa çalınmasın kediler trafolara girmesin oyumuza sahip çıkalım
Maalesef hayır : )
Madem çözemediniz açıklayayım. Seçimlerde şans eseri Amerika'da idim ve oyumu kullanmak istedim.
- Sen kullanamazsın dediklerinde
- ama neden bizi yöneten(!)leri seçme hakkım yok mu ?
diye latife de bulunmuştum !
Anlayana sivrisinek saz...
Sayın KK'nın son seyahati nereye idi bir araştırın sonra neler oldu onu da araştırın.
zahmet olacak ama : )
Şöyle bir açıklama yapayım ;
- Bu adam durdurulmalı !
- Neden durdurmaya çalışıyorsunuz ? Durdurmak yerine gaza basmayı deneseniz !
Bu yukarıdaki cümleler tarihi cümlelerdir : )
Keşke bu anketteki gibi çıksa sonuçlar.
Erdoğan I'n cumhurbaşkanı olacağı kesin bence.
Şuan yazlıktayım.
Etrafımda onlarca Akparti ve Erdoğan yönetiminden şikayetçi insan var, ama tatilini bölüp oy kullanmaya gideceklerin sayısı yarı yarıya.
Ben 2.30 saatlik yolu gidip oyumu kullanıp geleceğim ama 45 dk lık yolu gitmeye üşenenler var.
Niye?
Nasılsa 2. Turda alacağı garantiymiş Erdoğan I'n , kendi oyları birşey değiştirmezmiş.
Artık kocaman bir PES diyorum ben.
sonuç bu anketteki gibi asla çıkmayacak sonuç ! Hatta ben size başka bir sonuç vereyim gelinlik konusunda son kararı ben veririm dedi üyelerimiz ama %56 olarak gelinlik modeline kayınvalidelerinin karar verdiği çıktı !
gelinliğini bile seçemeyen kişilerden ülke yönetiminde sonuç mu bekliyor musunuz ?
kazen ben bu yüzde içinde değilim,gelinliğimi kendim aldım
aaaa ama gelinlerim gelinliklerine karar verebilirim.
%Ellialtı, %56 !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?