Toplum mühendisleri, Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kazanmaması, R. Tayyip Erdoğan'ın köşke çıkabilmesi için muhalafet seçmenlerinini oy kullanmamaya yönlendirecek projeler uyguluyor. AKP'nin kazandığı tüm seçimlere baktığımızda, R. Tayyip Erdoğan aldığı oy sayısından ziyade, sandıkla buluşamayan muhalefet oyları sayesinde iktidarını sürdürebilmektedir.
geçmişte birbirini yiyen chp ve mhp nasılda ortak noktada buluşuyor yazık...düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı heralde gercek chpli gerçek mhpliler böyle bi oyuna gelmezler benim oyum mu tabiki RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A RABBİM ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN aminnn
geçmişte birbirini yiyen chp ve mhp nasılda ortak noktada buluşuyor yazık...düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı heralde gercek chpli gerçek mhpliler böyle bi oyuna gelmezler benim oyum mu tabiki RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A RABBİM ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN aminnn
aynı canım hiç bi farkı yokchp mhp yi kuyruğuna taktı bile. benim gözümde mhp =chp
Geçmişte aynı sofradan yemek yiyenler nasıl düşman oluyorsa bu da öyle siyaset bu zaten
aynı canım hiç bi farkı yok
ama işte bu siyaset dediğin gibi siyasette böyle şeyler olmamalı chp+mhp bi AKPARTİ edemiyor cesaretleri yok kii ayrı ayrı aday göstersinler
aaa bak bak görüyo musun türk siyasetinin en büyük ayıbı gerçekleşti. Chp ve mhp birlik olup ortak aday çıkardılar. Ya yapmayın allah aşkına. Ne ş....sizlikler gördü bu gözler bu ülkede. Taktiksel bir siyasi hamle yapılmış şurda. Hiçbir tarafından bakıldığında da enteresan değil. Çünkü ne chp solu temsil edebilecek kapasitede bir sol parti ne de mhp sağı temsil edebilir. İkisi de ortalarda yuvarlanıyor. Hepimiz de gidicez taktiksel oy kullanıcaz. Türkiye'de başka çare yok ne yazık ki.
Tek bişey sorucam, oy vermeyeceğim diyen sevgili arkadaşlarım içiniz rahat nasıl uyuyabileceksiniz?. Bu yazdığımı Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyetini düşünerek cevaplayın kafanızda nolur..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim içim rahat, oy kullanılcak adam var da bizmi kullanmadık??
Doğru ,ben de katılıyorum ama şu pis adam yine kurulacak tahtına...engel olamayacağız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1178144 .
Biz müslümanlığımızı rahatça yaşayacağımız bir ülkede yaşamak istiyoruz!!!!! Çok şükür ki yaşıyoruz Rabbim Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider nasip etmiş ülkemize binlerce kez hamd olsun Allahımbaşımızdan eksik etmesin inşallah !!! 🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?