Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

benim için ihsanoğlu eğitimli bilgili kültürlü görgülü,naif zarif sakin efendi ve nur yüzlü birisiistediğimi yazarım.yorumlarımdan rahatsızsan engellem butonu da var.engelle hiç bir yorumumu okuma

Sizinde söylediğiniz gibi "En doğal hak" değil mi bu : ) Ben size sordum mu bana neden negatif oy kullandınız diye :)

saygılar

kazen benim yüzümden negatiflenmişsin

Geldiğimiz noktada cesurca siyaset yapabilmelerinin sebebi işaret ettiğim cümlen olabilir mi gonca?
Onca kan gözyaşı dökülürken hangisi masaya yumruğunu vurarak durun! haklarımızı demokratik yollardan arayacağız dedi?
Devlet her vatandaşın eşit haklardan yararlanabileceği sistemi oluşturmalıdır elbette. Devlet görev ihmali yapıyorsa, madurların haklarının teslim
edilmesi hepimizin davası olmalıdır.
Çok acılar yaşandı çook! Şimdi parmak sallayarak bu acılar üzerinden cesaret gösterenlere cesur diyemiyorum maalesef.

kazen benim yüzümden negatiflenmişsin

senin yüzünden değil canım başka bir açıklamasına beğenecekken yanlışlıkla eksi oy vermişim senden alışkanlık kaldı herhalde bu arada seni niye engelleyim bu mesajını beğenmedim belki sonra begendiğim yazıların olur...her mesajını beğenmediğimişzi engelleseydik oooooo

Yahu pes biz bayanlara
konu seçim iken açıklık/kapalılığa gelmiş...
Laf açılınca modernleşme anlamıda 2014 senesindeyiz bunula mı uğraşacağız deriz
ama birbimizin giyim tarzına hala saygı göstermeyi öğrenemedik.
Bırakın arkadaşlar isteyen istediini giysin isteyen totoyu açsın,isteyen bukra ile yüzünü örtsün
gerçekten 2014 senesinde hala bunları tartışmayalım aşalım bunları yahuuu
konuların çoğunu okudum hakaret,iftira dolu nedir bu çekemezlik ya
herkes aklı başında neyin ne olduğunu biliyor
ahirette herkes kendi sebavı/günahı ile yargılanacak biz kimiz ki birbirimizi yargılıyoruz
biz kadınız yaaa birbirimizin yanında olmamız gerekirken hala nelere takmışız ...

emin ol benim yüzümden,az düşünürsen bulursun

yeni meb kitaplarına tayyip cumhurbaşkanı diye yazılmış bile siz istediğiniz kadar konuşun hey yavrum heyy

adam neden negatif begenme yaptığını açıklamış ....bence kendini bu kadar önemseme.....neyse hadi canım

kazen benim yüzümden seni eksiledi demiyorum ki,senin neden kazeni eksilediğini yazdım.ayrıca ben çok değerli biriyim.kendimi çok önemsiyorum ve seviyorum

Tepkine bakınca kendimi doğru ifade edemediğim anlaşılıyor ranana.
Aynı kişiye bir kısmımız sonsuz güven duyarken, bir kısmımız olabildiğince güvensiziz.
Merak ediyorum açıkçası. Hangimiz kişinin hakkını teslim ediyoruz.
Baktığımız açıdan gördüklerimizi aktararak birbirimize yardım edebileceğimizi düşünmüştüm.
Haddimi aştığımı hissettiysen özür dilerim.

kazen benim yüzümden seni eksiledi demiyorum ki,senin neden kazeni eksilediğini yazdım.ayrıca ben çok değerli biriyim.kendimi çok önemsiyorum ve seviyorum

canım tamamda kazen yorum yapmadan önce yani taaa o mesajlardan önce eksilemişim ben onu seninle alakası yok yani anlatamıyorum herhalde....

çok garip biri arkadaş polemiğe girdiği yorumu beğenmedim diye beni de eksiledi

benım adayım yok.partım doğru bır aday cıkarmadı.baska kesımlerın oylarını toplamak adına o kesıme yakın bıze uzak bır adayı gösterdı. kendı capında basarılı bır adam olabılır,ıyı nıyetlıde olabılır ama Ataları benım Atama karşı gelip,laik duzene karşı gelıp sürgün edilmiş ise orda dur derım ben. sen once kendı partının oylarına kesın gözuyle bakda dığerlerı ote dursun......olmadı yapamadılar......
zaten RTE nın alacagına kesın gözle bakıyorum.ama ılk defa şöylede bır dıleğim var.RTE yuzde 50yle degılde gıtsın yuzde 70-80 le alsın buda CHP partı zıhnıyetıne ders olsun!!!!!!!

çok garip biri arkadaş polemiğe girdiği yorumu beğenmedim diye beni de eksiledi

bana bu eksilemeler çok çocukça geliyor.senelerce hiç eksi rep kullanmadım.hatta kötü içerik bile sayılıdır onca senede onu da kendim için kullanmamışımdır

canım tamamda kazen yorum yapmadan önce yani taaa o mesajlardan önce eksilemişim ben onu seninle alakası yok yani anlatamıyorum herhalde....

bak canım önce beni eksilemişsin,buton ekside basılı kalmış ve sen kazeni artı rep vereyim derken eksilemiş oldun.bir daha dikkat et diye yazıyorum

O kadarda saf değiliz herhalde bizde yani dediklerine aynen harfiyen katılıyorum

Evet onlar dağdakileri halaylı davullu zurnalı karşılarlar ama meclisteki MHP li bi milletvekili çıkıpta neden öldürülen Türkmenlere ıraktakilere çindeki Müslümanlara sesinizi çıkmıyor deyince 1 milletvekiline 60 kişi birden saldırır yobazlar resmen görende mahhale kavgası sanacak ama bebek katilleri nedense tepelerindeler

Bu arada rte sözde ırağa yardım ediyoruz diyorlar ama onlar türkiyeden hiç bi şekilde yardım almadıklarını defalarca vurguladılar artık türkiyenin yardım tırları nereye gidiyo çok merak ediyom bence dağdaki it sürülerine gidiyo :26:

Ha bide duydunuz mu rte türkmüş hiç inanamamdım nedense nasıl diyebildi türküm diye

ablasııı ,seçim üstü ya bu söylemleri mazur görmek lazım

bana bu eksilemeler çok çocukça geliyor.senelerce hiç eksi rep kullanmadım.hatta kötü içerik bile sayılıdır onca senede onu da kendim için kullanmamışımdır

Eksileme ne ki! Ben bunu hiç bilmiyorum, ilk kez duyuyorum.
Kötü içerikle de hiç işim olmaz. Hararet yükselirken diyaloğa nokta koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…