tayyip calacagi kadar calmis zaten..burda gelip tayyibi savunuyorlar .sonra konu aciyorlar is bulamiyorlarmis , borc cokmus gecinemiyorlarmis.
oy vermeye devam etsinler kuru ekmegi bulamiyacaklar yakinda.
jodilyn keşke tuzaklarına düşmeseydin
amaçları cevap vermedikleri için çamura yatıp seni banlatmak :26:
ki bende bu aralar ne banlanmaktan korkar yazılar yazdım
sütten ağzım yandı yoğurdu üflüyorum
benim yüklediğim fotoğrafa yazan arkadaş
o kendini biliyor
1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim
ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır
dahada yok cevabım
ki bu bile atılma sebebim olabilir
ama bak onlar daha çok sataştı munee
hakaret etti ben etmedim kiatma beni
Saraylim senin anlamadığın bir durum var,ilim irfan nedir .
Benim çevremde ki çoğu kapalı olan kızların hepsi okuyor senin bal çalmaktan kastın ne .
Açık bayanlar emniyet sibobumuz mu , sen kendine nasıl sibop diyorsun
Ya cidden yapma , örtünün zekayı örtmediğini kuzum sen de ben de biliyoruz.
Tamam anladık , böyle gezmek istiyorsun endişe ediyorsun elinden gideceği için , özgürlüğün için savaşıyorsan benim özgürlüğüm için de savaşmalısın , karşım da değil yanım da olmalısın .
Reple konusanlara cevap vermiyorum canim
Şimdide donuma taktı kafayı. Donumu çalsalarda benim çarşafım var üzerimde donca gezenler düşünsün :)))
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Renklendirdiğim cümlenizi çok talihsiz buldum. Sizi kınıyorum.
Saraylim senin anlamadığın bir durum var,ilim irfan nedir .
Benim çevremde ki çoğu kapalı olan kızların hepsi okuyor senin bal çalmaktan kastın ne .
Açık bayanlar emniyet sibobumuz mu , sen kendine nasıl sibop diyorsun
Ya cidden yapma , örtünün zekayı örtmediğini kuzum sen de ben de biliyoruz.
Tamam anladık , böyle gezmek istiyorsun endişe ediyorsun elinden gideceği için , özgürlüğün için savaşıyorsan benim özgürlüğüm için de savaşmalısın , karşım da değil yanım da olmalısın .
Ekmeği karneyle alan ananem şimdi ekmeleddinle ekmek almayacak kadar zeki 95 yaşında.
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Benim donumu alisa kicim açıkta kalmaz cok şükür. .. ama sizin boyle bi korkunuz varsa bilemem bu zamanda donlu gezen de pek yok ya hadi neyse o konulara girmimSavunduklariniz yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi
Haha haa ilahi güldürdünüz beni ya hakkaten demekki okumami açık hanimlara borçluyum peki okuyamami mi kime borçluyum söyler misiniz benim degil ama sizin agziniza bal çarotiklari belli bu kadar kucumsuyorsunuz ama o kadar basortulu basarili is kadını var ki siz boyle düşünürseniz bastakilerin aksini düşünmesini beklemeyelim nedir rahatsiz oldugunuz soyler misiniz sizi özgür kilan basinizin açık olmasi mi?
Yoksa beni esir eden başörtüm mü?
her kelimesine katılıyorum , belirtmek istedim........
ekmegin karneye baglandigi gunler Ikinci Dunya savasi zamanidir .papagan gibi tayyibin dediklerini ezberlemissiniz.
Benim donumu alisa kicim açıkta kalmaz cok şükür. .. ama sizin boyle bi korkunuz varsa bilemem bu zamanda donlu gezen de pek yok ya hadi neyse o konulara girmim
Birde eger sizlerin hakki yenseydi biz sizler gibi duşunmezdik sizi bizden ayiran ortumuz mu yani bu ülkede ayni topraklarda yasamamis ayni bayrak altinda yaşamamis yetmez mi nedir dusmanliğiniz kininiz ofkeniz korkmayin acik basiniza da yirtik donunuzada laf etmeyiz karişmayiz yeter ki siz de artik ortumuzden elinizi ayağinizi cekin
Bu ulkede milyonlarca örtülü analarimiza ninelerimize kardeslerimize saygisizlik etmyin...
Geçte olsa anlamışsın Amine edajodilyn keşke tuzaklarına düşmeseydin
amaçları cevap vermedikleri için çamura yatıp seni banlatmak :26:
ki bende bu aralar ne banlanmaktan korkar yazılar yazdım
sütten ağzım yandı yoğurdu üflüyorum
benim yüklediğim fotoğrafa yazan arkadaş
o kendini biliyor
1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim
ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır
dahada yok cevabım
ki bu bile atılma sebebim olabilir
ama bak onlar daha çok sataştı munee
hakaret etti ben etmedim kiatma beni
Az sonra herkes kavga etmekten vazgeçecek, zorunlu olarak tabii...
Kuzum sen anlatıyorsun , biz örtüden bahsediyorduk yukarı da tayyip yokken de vardı .O olmadığında da olacak .
Gerçi lehebler de cehiller de hep olacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?