Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
tayyip calacagi kadar calmis zaten..burda gelip tayyibi savunuyorlar .sonra konu aciyorlar is bulamiyorlarmis , borc cokmus gecinemiyorlarmis.
oy vermeye devam etsinler kuru ekmegi bulamiyacaklar yakinda.

12 senedir battık bataçağız yok bölündük he arkadaşlar bulamıcaz .

Doğru söleyeni 9 köyden kovarlar varsın bu 10 olsun :)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Reple konusanlara cevap vermiyorum canim

Bizim donumuz heryerimizi ortuyo sen bizim popomuzun derdine dusme

Renklendirdiğim cümlenizi çok talihsiz buldum. Sizi kınıyorum.

Tolin için yazmıştım neyse..

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

her kelimesine katılıyorum , belirtmek istedim ........

ekmegin karneye baglandigi gunler Ikinci Dunya savasi zamanidir .papagan gibi tayyibin dediklerini ezberlemissiniz.

Savunduklariniz yarin donunuza kadar çalınca görürüm ben sizi
Benim donumu alisa kicim açıkta kalmaz cok şükür. .. ama sizin boyle bi korkunuz varsa bilemem bu zamanda donlu gezen de pek yok ya hadi neyse o konulara girmim

Birde eger sizlerin hakki yenseydi biz sizler gibi duşunmezdik sizi bizden ayiran ortumuz mu yani bu ülkede ayni topraklarda yasamamis ayni bayrak altinda yaşamamis yetmez mi nedir dusmanliğiniz kininiz ofkeniz korkmayin acik basiniza da yirtik donunuzada laf etmeyiz karişmayiz yeter ki siz de artik ortumuzden elinizi ayağinizi cekin
Bu ulkede milyonlarca örtülü analarimiza ninelerimize kardeslerimize saygisizlik etmyin...

Okuyamamanizi kendinize borclusunuz tabii ki... Okula gitme yasagi mi vardi bu memlekette? Tercih meselesi... Hic bilmiyorum bahsettiginiz basarili kadinlar kimler, nasil basarili olmuslar, bir ornek verir misiniz?
Beni ozgur kilan basimin acik olmasi degil, fikrimin ozgur olmasi. Kendimi ortu ile, din ile kisitlamamam. Ruhum ve bedenim ozgur, hic bir erkek de bana nasil yasamam gerektigini soyleyemez, babam disinda, o da yok, bitti. Ozgurluk iste bu. Basini neden bagladigini bir dusun, sonunda bir erkege tevekkue kadar gidersin. Cunki inancina gore Allah onu erkekler seni gorup gunaaha girmesin diye emretmistir, oyle degil mi? Ben ise hayatimi hic bir erkegin keyfine gore yasamiyorum. Sadece kendi aklim, hissettiklerim, fikirlerim ve dogrularim var. Dayatma dogrular degil, anlatabiliyor muyum?

ekmegin karneye baglandigi gunler Ikinci Dunya savasi zamanidir .papagan gibi tayyibin dediklerini ezberlemissiniz.

Kuzum sen anlatıyorsun , biz örtüden bahsediyorduk yukarı da tayyip yokken de vardı .O olmadığında da olacak .
Gerçi lehebler de cehiller de hep olacak .

Benim yirtikli kotuma tip tip baktılar ama buna ne diyceksin!

Geçte olsa anlamışsın Amine eda amaç bu zaten yıldır kaçır. başka düşünceye yer kalmasın . .....
cahillik ne şortla nede çarşafla . cahil her koşulda cahil ....

Son düzenleme:
bazıları çizgiyi fena halde aşmış
rahatsız oldugum tehlıkelı, bölücü bazı düşünceler var

yazdım yazdım sildim valla.

Kuzum sen anlatıyorsun , biz örtüden bahsediyorduk yukarı da tayyip yokken de vardı .O olmadığında da olacak .
Gerçi lehebler de cehiller de hep olacak .

diger arkadasin soylediginr karsilik bu cevabi yazmistim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…