• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Biz arap degiliz hanfendi, burnunu gostermekten sakinan bir kavim de degiliz. Popomu da ne ara gordun merak etmemis degilim..:27: Al bak bakalim burnu kapali kac kadin goreceksin Istiklal harbinde:
Eki Görüntüle 1209751 Eki Görüntüle 1209752

Üstteki yazıında çarşaflı sarıklıların torunları burda dedin şimdide arap değiliz diyorsun kendi içinde çelişiyorsun zaten fazla söze gerek yok kendini ele verdin .

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Bu soruyu bu resimler için mi sordun , hepsi kapalı çünkü , kapalı sayılmak için ne giymek lazım ?

Burnunu kapatmak mesela... arkadasin iddiasi oydu. Hepsi kapali, ama Turk usulu kapali, arap usulu degil. Biri de kalkip "devlet ojeli fonlu resim bulamamis" diye yazmis, halbuki butun kurtulus savasi arsivini de indirmis. Bak hele sen... Devletin isi yokmus nelerle ugrasmis.. :52::52::52: Halbuki bana sorsa idi o devlet, ben onlara o sirada insanlar cani ile ugrastigi icin kuafore gidecek zaman bulamadiklarini soylerdim. Hatta varsa eger kuaforleri, yanmakta oldugunu o siralar butun memletin oldugu gibi... Ya da daha baside kacip fon makinasinin o zamanlar daha icat edilmedigini... Koyun can derdinde kasap et, ama bunlar ancak basit soylersen anlarlar..:27:

Bu ülke bu vatan toprakları senin gibi kokoşlarla değil çarşaflı nene hatunlar sarıklı sütçü imamlarla kurtarıldı. Bu memleketin gerçek sahibi müslüman anadolu insanıdır. Beğenmeyen fransaya gitsin

Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...
Aynen oyle bi anlayabilseler...
Hey Allahim ya simdide konu kapalilik acikliliğa mi getirdiniz ya ne alaka
Ama şunuda soylemeden gecemicem başörtüme laf ettirmem edene de saygi göstermem elini basima uzan ellere Allah iki dunyada da sorsun
Zihniyete bak ya elimizden gelse bir tane başörtülü birakmazsiniz...

Son düzenleme:
tokat , erzurum,erzincan hep ağızları kapalıdır bayanların valla buralar arabistan değil. arkadaşa anlatamazsın malesef
Beni büyüten ebeveynlerimden biri yolda yürürken gördüğü çarşaflılara kara fatma derdi ben ise farklı düşünürdüm .
Şu an neredeyse çarşaflıyım.
Geçen günde yolda yürürken geçio geçio kara fatma geçio dedi biri , eşimle bizi gülme krizi aldı :9::9::9:
Yani ne diyelim ki.

Burdayım yazıyorum bazen gülüp kızıyorum , ne farkım var ki.
İki tane kumaş parçasına mı karşısınız anlamadım ki ben . Örtü ya altı üstü örtü.

Son düzenleme:
tokat , erzurum,erzincan hep ağızları kapalıdır bayanların valla buralar arabistan değil. arkadaşa anlatamazsın malesef

Yalan atma be ben erzurumu tokati bilirim oradakiler başörtülü burukluk görmedim ben!

Biz kapalilara değil buruklu çarşaflı pecelilere karşıyız!

Buda ayrı renk kapalılar kamu kuruluşuna girmesin diyen şimdi kıvırıyor çevir kazı yanmasın . Ülkemizden defolun burası bizim bizim kalacak çarşafta giyerim peçede takarım pardesüde giyerim karışamıyorsunuz ondan bu zorunuza gitmeler. Avrupaya gidin islamiyet avrupadan gelse müslüman olacaksınız

Her birey yetiştirildiği sosyal çevreye, koşullara, kültüre ve zamana göre değerlendirilir.
Burnunun ucunu göstermeye utananlar ve dekolte giyim tarzını benimseyenler hakkında
yorum yapabilmemiz için onların yerinde, onların hayatını yaşıyor olmamız gerekmez mi?

Burnunu kapatmak mesela... arkadasin iddiasi oydu. Hepsi kapali, ama Turk usulu kapali, arap usulu degil. Biri de kalkip "devlet ojeli fonlu resim bulamamis" diye yazmis, halbuki butun kurtulus savasi arsivini de indirmis. Bak hele sen... Devletin isi yokmus nelerle ugrasmis.. :52::52::52: Halbuki bana sorsa idi o devlet, ben onlara o sirada insanlar cani ile ugrastigi icin kuafore gidecek zaman bulamadiklarini soylerdim. Hatta varsa eger kuaforleri, yanmakta oldugunu o siralar butun memletin oldugu gibi... Ya da daha baside kacip fon makinasinin o zamanlar daha icat edilmedigini... Koyun can derdinde kasap et, ama bunlar ancak basit soylersen anlarlar..:27:
Kapaliliğin usulu de mi varmis biz bir tane kapalilik biliyoruz da acaba sizin usulünüz nedir....?:26:

Üstteki yazıında çarşaflı sarıklıların torunları burda dedin şimdide arap değiliz diyorsun kendi içinde çelişiyorsun zaten fazla söze gerek yok kendini ele verdin .

Senin gozunden, anlayacagin gibi yazdim, senin yazdiklarini siraladim, kaldi ki o zamanlar carsafli yok da degildi. Hani koydugun Latife hanimin resmi gibi..:27: Ama nineleri carsaf giyiyordu diye hala onlar da carsaf mi giyiyor sence? Bu cok ucuk bir iddia olmaz mi?:52:

Buda ayrı renk kapalılar kamu kuruluşuna girmesin diyen şimdi kıvırıyor çevir kazı yanmasın . Ülkemizden defolun burası bizim bizim kalacak çarşafta giyerim peçede takarım pardesüde giyerim karışamıyorsunuz ondan bu zorunuza gitmeler. Avrupaya gidin islamiyet avrupadan gelse müslüman olacaksınız

Okuduğunu bile anlayamayan senin gibi birine benim cevabın yok sen git buradan Atatürk düşmanları sizi burası arabistan değil!

Sen defol buradan sen defolllll!

Canım ben de evim de özel zamanlarım da oje sürüyorum saçımı boyayıp fönlüyorum ama dışarı öyle çıkmıyorum .
Ben örtü kullanmadığım zamanlar da bu fikirdeydim , beni ne ilgilendirir kişinin giydiği.
Bunun neresi özgürlük olabilir.

Okuduğunu bile anlayamayan senin gibi birine benim cevabın yok sen git buradan Atatürk düşmanları sizi burası arabistan değil!

Atatürk düşmanı olduğumu ne bildin ?? Şimdide atatürk üzerinden prim yap güzelll. Çarşaf giyiyorum hadi gel konya meramdayım gel çıkarttır gücü.n yetersee daha çoook ötersiniz memleket bizim ve gitmenize az kaldı çok özendiğiniz avrupaya gidin .

Kapaliliğin usulu de mi varmis biz bir tane kapalilik biliyoruz da acaba sizin usulünüz nedir....?:26:

Yani tek tip... Boyle mi?
$carsaf.jpg

Uygarlığa engelmiş takke, türban, cübbeler... Bize yobaz diyor hippi, ayyaş, züppeler! Necip Fazıl Kısakürek

Back