Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

Almanya'da oturan Ali Candan, 26 Temmuz tarihinde uçakla geldikleri Elazığ Havalimanı'nda oy kullanmak istediğini, ancak sandık görevlilerinin kendisine "Oy kullanmışsınız" dediğini iddia etti. Oy kullanmış gibi gösterildiğini öne süren Candan, başka kişilerin kendileri yerine oy kullanacağını iddia ederek, cumhuriyet savcılığına hem de YSK'ya suç duyurusunda buldu.

Pekiiii şuna bi açıklık getirelim bu kadar insan neden seviyor başbakanı yalan mı yani dinimizi yaşayabiliyormuyduk neden kötü yanlarını görüyorsunuz hiç mi iyi bir yanı yok bu insanın kişisel algılamayın dini öne atanlara söylüyorum dinde özgürlük geldi kardeşim başörtülü anneler yemin oğullarının yemin törenine gidebiliyor başörtülerimizle okullara girebiliyoruz çoğu kişide bundan rahatsız oluyor zaten ve bu özgürlükleri daha sayamadığım nice özgürlükler getirdi lütfen artık nankörlük etmeyin şimdiye kadar nerde özgürlüğünüzü yaşayamadınız da sorarım size!

Nasip et ya Rabbimm 👪

He yaşayamıyorduk.Gavurdu memleket evvelden.

Ezan yerine çan dinliyorduk.Namaz kaç vakit onu bile bilmiyorduk,oruç nasıl tutulur haberimiz yoktu.Ne hikmettir hiç kötü yönlerini de dinleyemedik sizlerden,dön dolaş köprü,metro,yol muhabbeti.

Selahattin demirtaş bile kılıçtaroğlu ve bahçeliden daha çok güveniyo kendine ki adaylığını koydu çatı matı dinlemedi

Nasip et ya Rabbimm 👪

Hmm demek ki biz dini Akp'den öğrenmişiz. Akp.den öncekiler cehennemlik oldu galiba:26:

Dinden kastınız bunlarsa dinden bi hayli uzak kalmışsınız belliki zorluk yaşamamışsınız kuran kursları sürekli kapatılıyordu namaz kılan öğrenciler disipline gönderiliyordu imam hatipli ve üniversite kazanan kızlarımız okul kapılarında perişan oluyorlardı heeeey gidi günlerrr o köprü metro yol dediklerinizide hiç kullanamadınız heralde cehape belediyelerini görüyoruz izmirde çalıp çırpmaktan 10 senedir bi metroyu bitiremediler hırsız dediğiniz ADAM yaptı o yolları metroları çalan adam neyle yapacak bunca şeyi

Nasip et ya Rabbimm 👪

Nankorluk mu ? Nankörlük bu vatani kanlariyla bizlere bırakan , vatanı korumak için gencecik toprağa düşen askere yapılıyor. Nankörlük Atatürke yapılıyor. Nankörlüklğü yanlış yerde ariyorsunuz.

Erdoğan niye seviliyor bilmiyorum çünkü ben yalancıları sevmem

Son düzenleme:

Benim dinle olan bağlantımı nereden biliyorsunuz da bu kadar eminsiniz ? Kur'an kursuna da gittim,başörtümle üniversiteye de gittim,ders aralarında koştur koştur etraftaki komşu teyzelere namaza da gittim,ne fişlendim ne perişan oldum.Evet kullanmadım,çünkü benim şehrimde metro da yok 3.köprü de yok,CHP'li de değilim,her muhalefet edeni CHP'li sanmayın.

Lütfen konuşurken kaynaklı konuşalım. İzmir belediyesi tamamen kendi imkanlarıyla ve çok az bir ödenekle o metroyu devam ettirmektedir ve bu ay içerisinde 3 durak birden açarak metroyu tamamlamıştır

zira onun öncesinde de bir uçtan bir uca gitmek banliyo ile 2 lira gibi cüzi bir miktarla mümkündü

izmiri bilmeyenlerin iddialarını şaşırarak okuyorum

Zaten gorevi olan yapmasi gereken yolu, metroyu lütuf gibi görüyorsunuz ben de bunu anlyamıyorum. Akpden önce metro mu varmiş bilmem ne mi varmiş. Bunlar akpnin değil teknolojinin getirdikleri. He telefon bile tayyiple geldi he.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Paralelcisiniz o zaman

Nasip et ya Rabbimm 👪

Bilmediğimi nerden biliyorsunuz gittim gördüm yaşadım biliyorum sokaklar çöp dolu hala yıl 2014 heryerde trafik ışığı sönmeyen kırmızı ışıklar vs. Çakır çukur yollar Zaten bitmeyen duraklar ne hikmetse seçim zamanlarında açıldı

Nasip et ya Rabbimm 👪

Bana din,iman dersi vermeden evvel iftiranın dindeki yerini öğrenin.Yazıklar olsun.Terbiyesizleşmeden yazamıyorsunuz.

Paralelci demek terbiyesizlikmi o başörtümle okula girdim dediğiniz seneyi çok merak eyorum biZ nerdeymişiz hangi ülkedeymişiz asıl size yazıklar olsun hakaret size yakışıyo ayrıca kimseyede iftira falan atmadım

Nasip et ya Rabbimm 👪

Yol yapacak elbette.
Eskiden çalışmaya başlayan gençler için, eli ekmek tutmaya başladı denirdi.
Son zamanlarda ise elleri direksiyon tutuyor Maşaallah.
Maaş almadan önce kredi ve araba alıyorlar.
Borç harç araba alanlara, 20 dakikalık mesafeyi 2 saatte katedecek yollar yaptı.
Yayalara da park eden araçlar nedeniyle yürüyecek kaldırım kalmadı.
Trafiğe çıkan araç sayısına orantılı olarak otopark sayıları arttı mı? Hayır.
Peki bu yollarda bisikletler için şerit var mı? Hayır. Çünkü doğaya, insana yararlı ama ranta katkısı yok.
Otomobil ve akaryakıt rantı için yapılanlara yol diyemiyorum ben ne yazık ki.
Toplumun çıkarlarına, ulaşımına hizmet eden projelerdir bence yol.

Ayrıca burda başörtölü başörtüsüz ayrımı yapmıyoruz özgürlükten bahsediyoruz avatarınıza bakılırsa

Nasip et ya Rabbimm 👪

Evet,terbiyesizlik.AKP'li olmayan herkese yapıştırdığınız yafta.Gülen'i zerre kadar sevmem,desteklemem.17 Aralık'tan önce de böyleydim.

2009 yılında hanımefendi.Başörtümü kapıda çıkarıp girdim.Kimse dışlamadı.Namaz kıldığımı da,başörtülü olduğumu da bilirdi hocalarım.Ama ben bunu hiç kullanmadım.İlim öğrenmek için katlandım bu sıkıntıya.Tek bir hakaretimi gösteremezsiniz,rica ederim bana yazmayın,sizinle konuşacağımız bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…