Hadi ya gercekten mi halbuki ben uzayda yasiyorum nerden bileyim 10 kusur yildir basbakan olduğunu tüh
bende öyle düşünmüştüm.....
Valla hain de derim her seyi derim. benim gibi dusunup dusunmemekle alakasi yok. Mhpnin gorusunden de degilim ama oy verene saygi duyuyorum. Size duymam. Sen goz gore gore kalkip ulkeni sattiriyorsan kendini aptal yerine koyduruyorsan senin yüzünden senin oyun yüzünden benim yatak odama kadar giriliyorsa, elimde hicbi özgürlüğüm kalmiyorsa, onca sehidimin kaninin olduğu topraklar elaleme peşkeş cekiliyorsa, benim cebime 1000 lira zar zor giriyorken onlarin cebine milyonlarca lira benim hakkimdan giriyorsa istediğim her seyi derim. Benim tek kurusum onlarin cebindeyse -ki bundan suphem yok- hakkim haram zikkim olsun. Ve onlara alkiş tutanlara da. Daha cok sey soylemek isterdim inanki, ama soyle bi ozet geceyim. Insallah tümden yok olursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla hain de derim her seyi derim. benim gibi dusunup dusunmemekle alakasi yok. Mhpnin gorusunden de degilim ama oy verene saygi duyuyorum. Size duymam. Sen goz gore gore kalkip ulkeni sattiriyorsan kendini aptal yerine koyduruyorsan senin yüzünden senin oyun yüzünden benim yatak odama kadar giriliyorsa, elimde hicbi özgürlüğüm kalmiyorsa, onca sehidimin kaninin olduğu topraklar elaleme peşkeş cekiliyorsa, benim cebime 1000 lira zar zor giriyorken onlarin cebine milyonlarca lira benim hakkimdan giriyorsa istediğim her seyi derim. Benim tek kurusum onlarin cebindeyse -ki bundan suphem yok- hakkim haram zikkim olsun. Ve onlara alkiş tutanlara da. Daha cok sey soylemek isterdim inanki, ama soyle bi ozet geceyim. Insallah tümden yok olursunuz.
bu arada sıkı bir akp seçmeni olarak söylemeden geçemeyecem...bu çatı aday bence tam bir fiyasko oldu sırf islami kesim oyu almak için kendi koltuklarını bile salladılar bence.....bence en güzel aday meral akşener olurdu bayan olması da avantaj ağzı da laf yapıyo..... alabilirmiydi bilmiyorum ama zorlayabilirdi........eşim eğer o olsaydı ona verecekti oyunu şimdi kullanmıycakmış..birçok kişi de bu durumda....işin aslı adam konuşamıyo kimse görmüyor mu bunu? nasıl siyaset yapacak pes...........
bu arada sıkı bir akp seçmeni olarak söylemeden geçemeyecem...bu çatı aday bence tam bir fiyasko oldu sırf islami kesim oyu almak için kendi koltuklarını bile salladılar bence.....bence en güzel aday meral akşener olurdu bayan olması da avantaj ağzı da laf yapıyo..... alabilirmiydi bilmiyorum ama zorlayabilirdi........eşim eğer o olsaydı ona verecekti oyunu şimdi kullanmıycakmış..birçok kişi de bu durumda....işin aslı adam konuşamıyo kimse görmüyor mu bunu? nasıl siyaset yapacak pes...........
Cumhurbaşkanının görevi siyaset yapmak değildir,önce bunu öğrenmeli herkes.
Devletin başındaki adam siyaset yapamaz, siyasileri yönlendirir, yanlışlarını önler, hukuken onları dizginler.
bak seeeeen:))) demek cumhurbaşkanı siyaset yapacakmış ha???
cumhurbaşkanlığının ne olduğunu bilmeyenler oldukça meydanlarda bas bas bağıranların şansı yüksek olur tabi.
Siyâset, belli bir toplumda çatışma halinde olan çıkarların uzlaştırılması faaliyetidir. Bu uzlaştırma faaliyeti ise yönetim erkinin elde bulunması ile gerçekleşir....offff of
(*) 23/05/1987 tarihli ve 3376 sayılı Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna Sunulması Hakkında Kanun gereğince, halkoyuna sunulmak üzere 16/06/2007 tarihli ve 26554 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, 16/10/2007 tarihli ve 5697 sayılı Kanunla değişik 31/05/2007 tarihli ve 5678 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun 21/10/2007 tarihinde yapılan halkoylaması sonucu kabul edilmiş ve buna ilişkin Yüksek Seçim Kurulu Kararı 31/10/2007 tarihli ve 26686 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.
Cumhurbaşkanı sıfatıyla, Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, Milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, Anayasaya, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına ve laik Cumhuriyet ilkesine bağlı kalacağıma, Milletin huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerinden yararlanması ülküsünden ayrılmayacağıma, Türkiye Cumhuriyetinin şan ve şerefini korumak, yüceltmek ve üzerime aldığım görevi tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücümle çalışacağıma büyük Türk Milleti ve tarih huzurunda, namusum ve şerefim üzerine andiçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?