Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
chpnin yalan slogani sindirememe slogani Erdogan birinci olacak anketler onu gösteriyor

chp'nin yalan slogan mı? Yani pes... Bakanın açıklamasını duymasam inanacaktım.
Sanırım ilk ağızdan açıklamaları kaçırdınız. Ya da ben yandaş medya izlemediğim için izledim ve duydum.

bu sefer o kadar kolay değil. çıkar hesapları farklı. başbakanlık ortada. ankara'da çalışan arkadaşlardan haber alıyorum. akpnin içi kazan gibi kaynıyormuş.

bence patlama oradan gelecek.

chp'nin yalan slogan mı? Yani pes... Bakanın açıklamasını duymasam inanacaktım.
Sanırım ilk ağızdan açıklamaları kaçırdınız. Ya da ben yandaş medya izlemediğim için izledim ve duydum.

"Ya da ben yandaş medya izlemediğim için izledim ve duydum. "
Hahahahaaaa.

Bingo!

Arkadaşa soralım belki hala üstü çıplak 70-80 adamın türbanlı bacıya saldırdığını da doğru sanıyorsa, düzeltelim.

Son düzenleme:
bu sefer o kadar kolay değil. çıkar hesapları farklı. başbakanlık ortada. ankara'da çalışan arkadaşlardan haber alıyorum. akpnin içi kazan gibi kaynıyormuş.

bence patlama oradan gelecek.

Aman insallah kendi kendilerinin hakkindan kendileri gelirler, bu is millete kalmaz. Yoksa bu gidisle pek de bariscil olmayacak bir meydanlara dokulme bekliyorum ben, kimsenin cani yanmadan hallolur gider umarim.

Aman insallah kendi kendilerinin hakkindan kendileri gelirler, bu is millete kalmaz. Yoksa bu gidisle pek de bariscil olmayacak bir meydanlara dokulme bekliyorum ben, kimsenin cani yanmadan hallolur gider umarim.

ben de aynısını umuyorum.

O bayanın bu senaryoda rol almayı nasıl kabul ettiğini aklım almıyor. Hele bir annenin evladını alet etmesi inanılır gibi değil.
O bebeğin söz hakkı olsa izin verir miydi? Çok yazık.

bugün tlfnuma ekmeleddin beyden kandil mesajı geldi....
sağolsun da bi msjla olcak iş değil....
oyum rte ye....

O bayanın bu senaryoda rol almayı nasıl kabul ettiğini aklım almıyor. Hele bir annenin evladını alet etmesi inanılır gibi değil.
O bebeğin söz hakkı olsa izin verir miydi? Çok yazık.

Paracıklar, ihaleler, rant, nemalanmak.

Çocuk büyüyünce öğrense, annesi gayet rahat cevaplar: Senin geleceğin için yaptım.

Para her kiri temizliyor ne yazık ki çoğunun düşüncesi bu.

Yine çok fena kapak yapmış Ekmeleddin İhsanoğlu

Demokrasinin esas prensibi, halkın egemenliğidir.

Ama milletin kendini yönetecekleri iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır.

Eğer bu sağlanamazsa demokrasi, otokrasiye geçebilir.

Halk övülmeyi sever.

Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler.

Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir.

Demokrasi, bir eğitim işidir.

Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur.

Devam edilirse demagoglar türer.

Demagoglardan da diktatörler çıkar.

Benim değil tabii ki bu sözler. : )

Ben demiyorum; Yüzlerce yıl önce (M.Ö.) Platon söylemiş bunları.

Çok önemsediğim sözler. Aklımdan geçmişken. ''Sevdiğim Sözler'' bölümü yerine, burada paylaşayım dedim.

Ülkemiz doğuya göre cennet ..fakat hala çoğu zaman reşit gençlerin, giyim kuşamına ,evlenmesine vs..annesi, babası,abisi,kocası ,kaynanası,kayınvalidesi karar veriyor maalesef..

Cewap vermeme gerek kalmamışş :80:

"Oy kullanmayacağım" ı seçen hanımları anlamıyorum
Size bir vatandaşlık hakkı verilmiş, seçme hakkı verilmiş
ben vatandaşlık hakkımı kullanmak istemiyorum demek değil mi bu ?
kendinizi yok sayıyorsunuz farkında mısınız ?
benim oyumun bir değeri yok demektir bu
kime oy vereceğiniz hiç önemli değil ama lütfen mantıklı düşünün
içlerinden an az gıcık olduğunuz adama verin bari ben de adayların hiçbirini % 100 beğenmiyorum ama
bu hakkımı kullanırım vatandaşım ben haklarımı sonuna kadar kullanırım
kendinizi ve oyunuzu bu kadar küçümsemeyin.

Gunumuzun ozeti yuzyillar once yapilmis, paylasim icin tesekkurlerr :)

Oy kullanma hakkımız olmasaydı elde edebilmek için inanılmaz mücadeleler verirdik.

Kesinlikle doğru tespit

Tam da bu sebeplerden oyum İhsanoğluna

kullanmayanların oyu zaten erdoğana gidiyor. o yüzden erdoğana verecekler de zahmet etmese olur boşuna yormasınlar kendilerini

kullanmayanların oyu zaten erdoğana gidiyor. o yüzden erdoğana verecekler de zahmet etmese olur boşuna yormasınlar kendilerini

Ben boş atacağım. Geçersiz oy. Hiç sandık başına gitmeyenleri bilemem ama geçersiz atanlarınkine öyle birşey olmuyor.

Kafamıza uygun aday bulamıyorsak boşuna seçmekte mantıklı gelmiyor. Herkesin düşüncesi kendine

boş atmakta ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…