Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275

bu konuşmadan sonra kesinlikle kullanmalısın marji

Son düzenleme:
Kimin olacağı belli beynimizi boş yere yormayalım

istemeye istemeye de olsa ekmeleddine vereceğim . Hiç 'ben oy kullanmayacam hıh' yapma zamanı değil. Kime vereceğiz ki başka. Yerel veya genel seçim değil ki. 3 aday var işte biri ilk turda elenip tayyibe çalışacak zaten. Şu an seçeceğimiz tayyip mi değil mi. Maalesef durum bu. ve içinde bulunduğumuz durum ben oy kullanmayacağım diye tavır yapmayı kaldıracak bir durum değil. 2007 referandumunda da tavır koyup oy kullanmayan o kadar çok kişi vardı ki. Maalesef oy kullanmayanları da hesaba katınca hayıra yakın denebilecek bir oranla evet sonucu çıktı. O zaman oy verseydiniz bugün karşınıza beğenmediğiniz adayların olduğu bir seçim çıkmayacaktı. Lütfen aynı yanlışa ikinci defa düşmeyelim.

Dogru soyluyorsun Parkon. Adamin secmenlerinden cogu internetten bile bihaber, yalnizca yandas TV izleyip oy veren bir kesim. Ellerine gazete gecse ucuncu sayfa haberlerinden baskasina bakmadiklarini dusunuyorum. Ama Turkiye'nin gelecegine yon veriyorlar.

Erdoğan'ı korku sarmış baksanıza 17 Aralıktan bu yana o polisleri aldıramadı da isimleri belli yerleri belli olduğu haldr kaçmadıkları halde tesadüf ki seçimlere haftalar kala operasyon yaptırıyor gövde gösterisi için. Bu zamana kadar aklı neredeydi. Dinlemeyi kabul ediyorlarsa nasıl montaj bu. Sanki 12 senedir o cemaati devlet içinde devleti her yere sokan o değil zavallım hiç haberi yok tabii. Paralel devlet tutturmuş be adam yeni başbakan olmadın 17 aralıkta devralmadın 12 senedir yok muydu bu paralel devlet elele sokmadınız mı komutanları içeri beraber yürütmediniz mi haa şu bakanların fezlekesi ne oldu erteleye erteleye. Seçim sonrasına atıldı cb olunca dosya da kapanır. Bir saatin bile hesabı verilemedi ilk ve son fezleke açıklamasında saçma sapan savunma yaptı rezil oldu baktılar olmayack fezlekeler kapandı. Adam montaj olduğunu ispatlamadan ne güzel kandırıyor haklı ama benim karşımda da ağzımdan her çıkana inanan kanıta gerek duymayan kesim olsa neler yapar suçu başkasına atarım. Eh adam halkım gözüyle görmediği şeyleri bile öyle gerçek gibi anlatıyor ki halk gördüm sanıyor o derece. Ekmeleddin bey bunu başaramıyor işte ah bir yapsa bak nasıl oluyor herkes bi erdoğan olamıyor işte kolay değil.

Aynen canım bizzat yaşadım dayım başbakanın aleyhine yayın yapan yanlışlarını dile getiren sorgulayan halı altına süpürülem şeyleri ortaya çıkarankanalları izlemiyor öyle olunca hiçbir şeyden haberi olmuyor sadece yandaş kanalları izleyip övgüleri duyuyor. Ama diğer kanalları da izleyip sorgulamak yok. Artık tartışmıyorum bile değişmez.

Aynen böyle oldu herşey. Önce cemaatçiler Ülkenin kilit noktalarına yerleştirildi şimdi de R.T. Erdoğan'ın adamları.

Akit gazetesi muhabirine verilen ayardan sonra gelen efsane ayar!

Oğuz Haksever her zamanki gibi RTE'ye yaranmak için E.İhasnoğlu'na tuzak bir soru hazırlamış. Ancak E. İhsanoğlu o tuzağa itivermiş kendisini. Oğuz Haksever'in kem küm edişine bakınz. Para pul için insan bu hallere nasıl giirer.

Galiba meslek hayatı boyunca yediği en ağır ayar budur.

Ekmeleddin İhsanoğlu da öyle sakin sakin ama ayar uzmanı çıktı. :44:

https://www.youtube.com/watch?v=4vmCteCHWnI

Son düzenleme:
Kimin olacağı belli beynimizi boş yere yormayalım

Nerden belli mesela? Yine elektirik mi kesilecek? Kediler trafolara mı girecek yine? Bilgisayar verileri falan yine A.A menipulasyon yaparak verecek sonuçları sonra o sonuçlara uygun hazır pusulalar yerleştirilecek, sonra asıl pusulalar yine çöplerden mi çıkacak? Yine huzurevinde adını bile söyleyemeyenlere, ölülere falan oy kullandırıacak olmasından mı bahsediyorsunuz?

Son düzenleme:

eeeeiiiiiiiiiiiiiiiooooooo.........şimdi yeni dönem.

çok sevdim ben ihsanoğlunu

chpnin yalan slogani sindirememe slogani Erdogan birinci olacak anketler onu gösteriyor

Bu saydiklarinin hepsi gene olacak maalesef... Biz de bu filmi daha once gormustuk diyecegiz. Buna dur diyebilecek biri var mi? Yok... Polis cagirsan ne olur, Jandarmaya haber versen ne? AKP'nin yaptiklarina karsi cikmak kimin haddine? Bak, bu avukat kadin videoda anlatiyor: http://www.youtube.com/watch?v=jis-yzRoRgY
Tutanaklar tutmus, yetkili organlara teslim etmis... Sonuc? Sifir... O huzurevindeki adini bile soyleyemeyenler sabahtan aksama kadar sandik sandik dolastirilacaklar ve oy kullanacaklar...(parmak murekkepleme kalkti biliyorsunuz) Hatta bu videoda anlattigi gibi saat 5 ten sonra bile hala gidebildikleri kadar sandiga goturulup oy kullanmaya devam edecekler.. Kim ne yapabilecek? Kim ne diyebilecek? Ulkede diktatorluk var... Ben yaptim, oldu var. Bitti...

chpnin yalan slogani sindirememe slogani Erdogan birinci olacak anketler onu gösteriyor

CHP ile ne alakası var arkadaşım hükümetin Bakanı açıkladı, trafoya kedi girdi dedi. Gece 2ye kadar Ankara'da Mansur Yavaş öndeyken ve de açılmamış sandıkların tümü Çankaya iken birden sayım durdu.

Sonra birden Melih Gökçek seçildi. Millet salak mı bunları görmedik mi hep beraber?

Daha ertesi gün de Kamyon kamyon çöpten oylar çıktı. Nerde yaşıyorsunuz siz?

Yamultmuş Oğuz Haksever'i

evet evet öyle cöpten cikti oylar

neyse ben gider siz kendi bildiklerinizi okumaya konulari kapattirmaya,insanlarin sabriyla oynamaya devam edin

Bir laf var ya demokrasilerde oyları atan değil sayan önemlidir.

Bu sefer de öyle olursa nolur beni düşündüren bu.

Tüm bu kanunsuz ve hukuksuzluklar bir yerde feci patlak verecek ama bakalım hayırlısı. :26:

evet evet öyle cöpten cikti oylar

neyse ben gider siz kendi bildiklerinizi okumaya konulari kapattirmaya,insanlarin sabriyla oynamaya devam edin

gazetelerde çarşaf çarşaf yer alan haber ve resimleri görmemiş gibi

pişmiş kelle gibi sırıtınca,

bu üç kağıtçılıkların olmadığına mı ikna ediyorsunuz kendinizi?

Olacak.. Eli mahkum.. adam bosuna mi lagvetti orduyu, herkesleri basta Basbug olmak uzere iceri attirdi. Artik korkacak hic kimse yok etrafinda, istedigi gibi at kosturtuyor. Butun secimler ona calisir, bu adami secimlerle indiremezler. Her yol Paris, inmez oralardan, bunun icin de herseyi yapar. Inse gidecegi yer belli, nasil insin? Intihar mi edecek?

çıkacağını tahmin ediyorum..ama bu geçici bir süreç..Türkiye bir evreden geçiyor..
kızkardeşime bir komşusu anlatmış..Bize ATATÜRKü kötü öğrettiler kuran kurslarında biz bilmiyorduk diye...
bir hocanın destekçisi kadınlarda bir gün şeriat gelicek diye parmakşarını kaldırıyorlarmış..
kızkardeşim bunlardan birine 'şeriat gelseydi kocan bie kaç hanım daha alabilrdi demiş,oda gerçekmi ben bilmiyodum demiş:44:
bu gün facede okudum demokrasi kötüyse,şeriatla yönetilenler neden huzursuz neden ülkemize göç etmeye çalışıyor..
çünki ülkemizde özgürlük var..onlar için burası cennet..kimse okabusa bir daha geri dönmek istemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…