Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamında alınan yeni tedbirler açıkladı

benım sınavım da oyle oldu kamera 2cıde yuzumu okudu

Merak etmeyin hiç evden çıkmıyorum. Ama artık yani su korona gelecekse gelsin.

Önce haftasonları saat kısıtlaması geldi birsürü insan maalesef korona oldu, ölüm sayıları arttı baktılar olmuyor 15 gün sonra haftasonu dışarı çıkmama kısıtlaması geldi.. Şimdi vakalar yine aynı seyrinde artacak insanlar işe gidip gelecek mecburen, bazı kendini bilmezler ev gezmesi yapacak bi geçerken uğradımlar olacak, emrivaki yapan dangoz akrabalar, eş, dostlar falan derken virüs olmayan insanlarda olduktan sonra ölüm sayıları, vaka sayıları artmaya devam ettikten bi 15 gün sonra da yeniden açıklama yapıp 15 gün evlerden dışarı çıkma yasağını o zaman yapacaklar sanırım.. Direnmeye gerek yok bence.. Olmuyor işte görüyoruz.. Ne milletimizde anlayış var ne de bu virüsün kolay kolay yakamızı bırakacağı var.. Bi 15 gün kapansak evlerimize en azından bir kez yapsak ne bilim belki kontrol altına alınabilir.. İlla birsürü insan kırıldıktan sonra mı daha büyük tedbir alınacak durum zaten ortada.. Ekonomi el vermiyor farkındayım ama ne olacak bilmiyorum ben çok endişeliyim.. Bana göre faydasız tedbir bunlar.. İnşallah dedikleri gibi bir faydasını görürüz.. Toplumca her denilene uysak gerçi bu kadar da olmazdık da neyse..

Miting ve acilislar yaparak , düğünler yaparak kendileri uymadi ki zaten. Ekonomi varda yok

sınav ertelenmişmı herkes bişeyler paylaşiyor
evet ertelenmis

MEB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü yapılacak olan açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavları ile Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı, Covid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir. İlgili sınavların takviminde yapılacak düzenlemeler, ayrıca duyurulacaktır.​

2 gunluk hafta sonu yasaklarinda bina iclerine masa kurup gün yapan teyzeler biliyorum ben.
sokaga cikma yasagi geldiginde bizim millet disari cikamiyoruz ayol cocuklwr bunaldi diyip butun apartman her gece bir evde toplasip oturur, yillar sonrada buni torunlarina anlatirlar sokaga cikamiyorduk bir evde toplanip oturuyorduk ne guzeldi o gunler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…