Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamında alınan yeni tedbirler açıkladı

mune bana gülmüş umarim bu gülüş sen oyle san bandira bandira yiyecegim seni gülüsü degildir 😂😂😂
Yok yok rahatlayın, en azından sizler hakkında bir rapor görünmüyor.
Kurallara uyduğunuz ve rapor edilmediğiniz sürece ısırmayacağım🤣
İyi niyetimi göstermek adına, size J.F. Kennedy'nin videosunu yüklüyorum.

Calisan herkes caliscak zaten izin belgeleri var.
Sinav olayina uzuldum ya cok sacma. Benimde tanıdığım girecek.
Üniversite sınavları online yapılıyor. Catir catir kopya cekiyorlar. Kitap açık , wp dan mesajlar atip cekiyorlar. Açık öğretim sinavi serbest inanilmaz.

Birde ehliyet kurs ve sinavlari var tabii 🤦🏻‍♀️
Bunlarda yapilandirilmadi.
Kaldı şurda 79 kredi bitsede gitsek 40 yaşımda bitirmis olsam :)

Yok yok rahatlayın, en azından sizler hakkında bir rapor görünmüyor.
Kurallara uyduğunuz ve rapor edilmediğiniz sürece ısırmayacağım🤣
İyi niyetimi göstermek adına, size J.F. Kennedy'nin videosunu yüklüyorum.

yaa sen gülerken çok güzelsin 😁😁
şu pandemi döneminde tek eglencemiz bura kıymayın bize
valla evde çok sıkılıyoruz ☺️

Arkadaşınıza çok üzüldüm, üstelik hamileymiş...neye göre bu kararları veriyor kocakafalar merak ediyorum.
bilemiyorum ki
kız o donem korkudan igneleri birakmayi bile dusundu
ulserarif kolit hastasiydi stresten hastaligi tavan yapti vs.
pozitif olsaniz bile agir gecirmiyorsaniz geleceksiniz hastaneye falan denmisti onlara

Ehliyet snavi nasil online yaptilar biliyor musun 😅
Herkesi toplayip bir küçük sinifa , bilgisiyar var iste önlerinde tabii nasil taniyacaklar insanlari?
Maskeleri indirip yuzlerini okutmuslar. Tabi sistem zor okudugundan bir süre almis bu durum.
Ana online mı oldu oda benim niye hayatta ki şansim bu peki 🤦🏼‍♀️

Ya bir çok kişi girmeyecek zaten yeni korona atlattığıma güveniyorum biraz da ama çoluğu çocuğu olan bir dünya kişi var girmezler bence.
O kişi :KK53:
Yakınım yani ama küçük daha colugu cocugu yok ama ailesiyle yasiyor. 😔 kronikler var ailesinde bilemiyorum ya
Simdi desem aklina sokmus olurum o da kotu olur . Hem sinavindan kalir.😞

Yakınım yani ama küçük daha colugu cocugu yok ama ailesiyle yasiyor. 😔 kronikler var ailesinde bilemiyorum ya
Simdi desem aklina sokmus olurum o da kotu olur . Hem sinavindan kalir.😞
telafi sinavlari oluyor acik ogretimin normal donemde bile pandemi sonrasi mutlaka yaparlar yine telafi sinavi

bilemiyorum ki
kız o donem korkudan igneleri birakmayi bile dusundu
ulserarif kolit hastasiydi stresten hastaligi tavan yapti vs.
pozitif olsaniz bile agir gecirmiyorsaniz geleceksiniz hastaneye falan denmisti onlara
Ölmedikten sonra etimizden sütümüzden yararlanacaklar demek ki... bende romatoid artrit hastasıyım, ilaçları kullanmasam yataktan kalkamıyorum, kullansam korku içindeyim. Sonumuz hayrolsun inşallah.

şansmı bilemem sinavin ilk yarisindan ciktim bi kosede oturuyorum hocalar karsimda kendi aralarinda konusuyolar hic bilmedigin derse s çizip ciksan 5 dogru garanti dediler 😂😂 ben ordan yürüdüm sınava 😁😁😁
ben 2 aydır duzenlı calişr test cozuyorum inşallah gecerım yaa s cızmeye gerek kalmaz

İşte keşke güzel bir şey olsa da patlatsak yani trden hayaller işte 🧐🥳🤩
Tatlim diğer konuda gordum. Koronali biriyle opustum gecmedi bana falan demissin. 5. Gunmus bugun. 5 gun negatif cikabiliyor testler. Acilen 2. Testi yaptir. Tabii sadece oturup semptom beklemedysen.
Semptom soylersin bir iki tane yaparlar. Bak cikma bilmeden vebal alirsin. Baskalarina sebep olursun.
Acilen yaptir testini lütfen

Calisan herkes caliscak zaten izin belgeleri var.
Sinav olayina uzuldum ya cok sacma. Benimde tanıdığım girecek.
Üniversite sınavları online yapılıyor. Catir catir kopya cekiyorlar. Kitap açık , wp dan mesajlar atip cekiyorlar. Açık öğretim sinavi serbest inanilmaz.

Birde ehliyet kurs ve sinavlari var tabii 🤦🏻‍♀️
Bunlarda yapilandirilmadi.
gercekten sacma ama bız ordan kapardak ne olacak zaten ben cok hasasım bu konuda

X