- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Onlara yasak gelmedi demekki,eve yasak zaten olmadı kocalarıda dışarı atalım tek yaşayalımYok bence,herkes normal vakit namazlarinda bile camiide. Biraz once gordum hatta tam saatiydi.
Yasak gelmedi cemaatlere
Ama evde toplanmak yasak. Sen evde kilma artik namazlari hanim abla
Bir daha misafir gelirse kocam tarafindan wcye gidip polise ihbar etcemOnlara yasak gelmedi demekki,eve yasak zaten olmadı kocalarıda dışarı atalım tek yaşayalımbende gideyim şükür edeyim azcık ..
Geçti geçti iyiyim şükür sağol ablamBibi çok geçmiş olsun şimdi nasılsın düzeldinmi geçtimi şu anda.
Bi öncekinde yasaktı gene yssak gelir benceBen ciddi sordum neden cami meselesi yok diye yada varda ben mi kaçırdım acaba.
Ayasofya örneği mesela.
Bibiicim olsaydı dün açıklanırdı bence yasak diye.Bi öncekinde yasaktı gene yssak gelir bence
asıl kapanmasi gereken her yer açık avmler camiler.Bibiicim olsaydı dün açıklanırdı bence yasak diye.
Neye önlemler alındığı ortada da neyseasıl kapanmasi gereken her yer açık avmler camiler.
sırf halkın gözunde tedbir almamış olmayalim diye alınmıs tedbirler var ortada.
kitlesel bağışıklıga sürükleniyoruz itekleniyoruz maalesef.
Zaten geç kalındı tedbirlerde,virüsü kapan zaten kaptı.asıl kapanmasi gereken her yer açık avmler camiler.
sırf halkın gözunde tedbir almamış olmayalim diye alınmıs tedbirler var ortada.
kitlesel bağışıklıga sürükleniyoruz itekleniyoruz maalesef.
onlar bizim bütçemize girmiyor isviçrenin bütçesi onlarButce olmadigindan tam kapanmaya gidilmemesine hak verenler iban verildigini ve bir ton kesilen cezanin nereye harcandigini düşünüyor acaba?
Zira maskeler bile bedava ne kadar zaman dagitildi da bitti para.
kaçacak delik arıyoruz resmen kapmamak içinZaten geç kalındı tedbirlerde,virüsü kapan zaten kaptı.
Et valla süper olur bu zamanda misafirlikte neymiş öyle.Bir daha misafir gelirse kocam tarafindan wcye gidip polise ihbar etcemyettiler canima kendisi de akrabasi da
Çok sevindim bibicim yinede çok dikkatli ol canıısıGeçti geçti iyiyim şükür sağol ablam
Kesinlikle markette bile hemen işimi bitirip çıkıyorum.kaçacak delik arıyoruz resmen kapmamak için
Gerçekten gelen varsa kapi disari et. Bu zamanda gelmek ne demek. Esini de tut kolundan at dışarı.Bir daha misafir gelirse kocam tarafindan wcye gidip polise ihbar etcemyettiler canima kendisi de akrabasi da
Esim zaten cok yogun calisiyor,misafir geldiginde evde bile olmuyor. Butun manyaklar basima kaliyorGerçekten gelen varsa kapi disari et. Bu zamanda gelmek ne demek. Esini de tut kolundan at dışarı.
Cidden cok fena kavga sebebi
Canım sen ciddi misin saka mi yapiyon anlamadimEsim zaten cok yogun calisiyor,misafir geldiginde evde bile olmuyor. Butun manyaklar basima kaliyor
Yok valla saka degil. Esimin akrabalari boyle garip insanlar. Evde ben olayim yeter onlara hemen gelmek istiyorlar. Ben iceri almak istemedigimde deli gozuyle bakiyorlar bana. Kapali balkonumuz var oraya oturmalarina izin veriyorum sadece. Salona almiyorum.Canım sen ciddi misin saka mi yapiyon anlamadim
Eşin yokken geliyorlar bide,insan düşünür azıcık salgın var gitmeyelim demeleri lazımEsim zaten cok yogun calisiyor,misafir geldiginde evde bile olmuyor. Butun manyaklar basima kaliyor
Normal degiller cunku. Birkacindan kurtuldum,bakalim israrla gorusmek isteyenleri napicazEşin yokken geliyorlar bide,insan düşünür azıcık salgın var gitmeyelim demeleri lazım
Gerçekten cok degisikmis saka gibi. Ben bunlar eskide kaldi diye düşünüyordum. Kabul etmene sasirdim birde oyle birine benzemiyorsun. Bu tarz seylerde sessiz kalacak birine benzemiyordun yani.Yok valla saka degil. Esimin akrabalari boyle garip insanlar. Evde ben olayim yeter onlara hemen gelmek istiyorlar. Ben iceri almak istemedigimde deli gozuyle bakiyorlar bana. Kapali balkonumuz var oraya oturmalarina izin veriyorum sadece. Salona almiyorum.
Saka gibiler dimi,ayni sehir icinde yasiyoruz bizde kalmak isteyen mi ararsin,hastaneye randevuya gidip donuste gelmek isteyen mi ararsin her turlu deli var