- 12 Temmuz 2006
- 55.501
- 212.796
- 52
-
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Yok yok rahatlayın, en azından sizler hakkında bir rapor görünmüyor.mune bana gülmüş umarim bu gülüş sen oyle san bandira bandira yiyecegim seni gülüsü degildir
Kaldı şurda 79 kredi bitsede gitsek 40 yaşımda bitirmis olsam :)Calisan herkes caliscak zaten izin belgeleri var.
Sinav olayina uzuldum ya cok sacma. Benimde tanıdığım girecek.
Üniversite sınavları online yapılıyor. Catir catir kopya cekiyorlar. Kitap açık , wp dan mesajlar atip cekiyorlar. Açık öğretim sinavi serbest inanilmaz.
Birde ehliyet kurs ve sinavlari var tabii
Bunlarda yapilandirilmadi.
Benim banim var mi ablaYok yok rahatlayın, en azından sizler hakkında bir rapor görünmüyor.
Kurallara uyduğunuz ve rapor edilmediğiniz sürece ısırmayacağım
İyi niyetimi göstermek adına, size J.F. Kennedy'nin videosunu yüklüyorum.
İnşallahKaldı şurda 79 kredi bitsede gitsek 40 yaşımda bitirmis olsam :)
yaa sen gülerken çok güzelsinYok yok rahatlayın, en azından sizler hakkında bir rapor görünmüyor.
Kurallara uyduğunuz ve rapor edilmediğiniz sürece ısırmayacağım
İyi niyetimi göstermek adına, size J.F. Kennedy'nin videosunu yüklüyorum.
raporlar arasında yoksun, banlanırsanız anlarsınız zatenBenim banim var mi abla
Ya bir çok kişi girmeyecek zaten yeni korona atlattığıma güveniyorum biraz da ama çoluğu çocuğu olan bir dünya kişi var girmezler bence.İnşallahama girmesen ne olur acaba. Ben o kisi icin girmese mi diye dusunmuyor degilim
Ehliyet snavi nasil online yaptilar biliyor musunKaldı şurda 79 kredi bitsede gitsek 40 yaşımda bitirmis olsam :)
Abla gelsene sende aramiza sensiz olur mu yaraporlar arasında yoksun, banlanırsanız anlarsınız zaten
Size iyi siyasetler
bilemiyorum kiArkadaşınıza çok üzüldüm, üstelik hamileymiş...neye göre bu kararları veriyor kocakafalar merak ediyorum.
Ana online mı oldu oda benim niye hayatta ki şansim bu pekiEhliyet snavi nasil online yaptilar biliyor musun
Herkesi toplayip bir küçük sinifa , bilgisiyar var iste önlerinde tabii nasil taniyacaklar insanlari?
Maskeleri indirip yuzlerini okutmuslar. Tabi sistem zor okudugundan bir süre almis bu durum.
Yakınım yani ama küçük daha colugu cocugu yok ama ailesiyle yasiyor.Ya bir çok kişi girmeyecek zaten yeni korona atlattığıma güveniyorum biraz da ama çoluğu çocuğu olan bir dünya kişi var girmezler bence.
O kişi
Canim online oldu ama anlattim ya. Üniversite sinavi gibi evlerinde degil. Gene sinifta toplandilar. Asiri sacmaydiAna online mı oldu oda benim niye hayatta ki şansim bu peki
telafi sinavlari oluyor acik ogretimin normal donemde bile pandemi sonrasi mutlaka yaparlar yine telafi sinaviYakınım yani ama küçük daha colugu cocugu yok ama ailesiyle yasiyor.kronikler var ailesinde bilemiyorum ya
Simdi desem aklina sokmus olurum o da kotu olur . Hem sinavindan kalir.
Ölmedikten sonra etimizden sütümüzden yararlanacaklar demek ki... bende romatoid artrit hastasıyım, ilaçları kullanmasam yataktan kalkamıyorum, kullansam korku içindeyim. Sonumuz hayrolsun inşallah.bilemiyorum ki
kız o donem korkudan igneleri birakmayi bile dusundu
ulserarif kolit hastasiydi stresten hastaligi tavan yapti vs.
pozitif olsaniz bile agir gecirmiyorsaniz geleceksiniz hastaneye falan denmisti onlara
inşallah güzel olur herşey sizin içindeÖlmedikten sonra etimizden sütümüzden yararlanacaklar demek ki... bende romatoid artrit hastasıyım, ilaçları kullanmasam yataktan kalkamıyorum, kullansam korku içindeyim. Sonumuz hayrolsun inşallah.
Bibi gibi bir an once bitsin diye bakiyor o da. Bir citlatirim artik.telafi sinavlari oluyor acik ogretimin normal donemde bile pandemi sonrasi mutlaka yaparlar yine telafi sinavi
ben 2 aydır duzenlı calişr test cozuyorum inşallah gecerım yaa s cızmeye gerek kalmazşansmı bilemem sinavin ilk yarisindan ciktim bi kosede oturuyorum hocalar karsimda kendi aralarinda konusuyolar hic bilmedigin derse s çizip ciksan 5 dogru garanti dedilerben ordan yürüdüm sınava
Tatlim diğer konuda gordum. Koronali biriyle opustum gecmedi bana falan demissin. 5. Gunmus bugun. 5 gun negatif cikabiliyor testler. Acilen 2. Testi yaptir. Tabii sadece oturup semptom beklemedysen.İşte keşke güzel bir şey olsa da patlatsak yani trden hayaller işte
gercekten sacma ama bız ordan kapardak ne olacak zaten ben cok hasasım bu konudaCalisan herkes caliscak zaten izin belgeleri var.
Sinav olayina uzuldum ya cok sacma. Benimde tanıdığım girecek.
Üniversite sınavları online yapılıyor. Catir catir kopya cekiyorlar. Kitap açık , wp dan mesajlar atip cekiyorlar. Açık öğretim sinavi serbest inanilmaz.
Birde ehliyet kurs ve sinavlari var tabii
Bunlarda yapilandirilmadi.