- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.208
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
Ya T re de dogal gaz bulundu belki bundan 20 yıl sonra her şey çok değişik olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş yerinde kaç kişi covide yakalandı artık sayamiyorum . Yine karantinadaydim, bu 3. Oldu. Testim negatif Allah'tan. Yani çalışmak tabi ki gerekli ama en azından evden çalışabilecek olanları ise getirmesinler. Hele İstanbul'da adım atacak yer yok. Öyle haftasonu tiriskadan kapanmalarla olmaz...esim mesaiye kaliyor hafta sonlari kapi gibi izinleri var çalışiyorlar yani.
çaycılarida pozitif zaten oturduk gün sayiyoruz
Bu kadar olur, baktım şimdi ikisi de banlanmışbiraz sonra banlanacaklar bosa yorulma
Çıkan doğalgaz rezervini kimse beğenmedi. Petkim hissesi aldım, o bile çakıldı düşün bı cacık olmayacak.Ya T re de dogal gaz bulundu belki bundan 20 yıl sonra her şey çok değişik olacak
e artik çozduk hangi konuda ne yazarsan banlanirsin bilip ona göre yaziyoruzBu kadar olur, baktım şimdi ikisi de banlanmış
onasıl oluyor oylevalla ben zamaninda s cizerek 25 kredi alip son altin vuruşu yaptim
size yine karantina veriyorlarmis esimi teste yollayip geri ise cagirdilar sonucu beklemeden devletin kurumunda oldu bu hemdeİş yerinde kaç kişi covide yakalandı artık sayamiyorum . Yine karantinadaydim, bu 3. Oldu. Testim negatif Allah'tan. Yani çalışmak tabi ki gerekli ama en azından evden çalışabilecek olanları ise getirmesinler. Hele İstanbul'da adım atacak yer yok. Öyle haftasonu tiriskadan kapanmalarla olmaz...
Yok bacim biz iki aya yakindir karantinadayiz ben magzada calisiyorum karantina da olmamiza ragmen gunde 5 bin kisiyle gorusuyoruz polis kontrolu altinda millet cikmak icin savasiyor yani insanin icinden gelcek disari cikmamakvalla param yok hocam, eşim calisiyor ama paradan daha degerli evde oksuz kalma ihtimali olan bir çocuğum var
işi olmayan çıkmasa nolacak mesela ben cikmiyorum ama eşim çıkıyor
işe giden insanlar toplu taşımada üst üste alt alta yolculuk ediyor mecburen
eve gidecek hanim coluk cocuk hepsi pozitif olacak, pozitif oldugunu anlayana kadar bakkala markete girecek mecburen vs boyle onlemlerle hastalik bitmez maalesef.
esnafsiniz sanirim siz
şansmı bilemem sinavin ilk yarisindan ciktim bi kosede oturuyorum hocalar karsimda kendi aralarinda konusuyolar hic bilmedigin derse s çizip ciksan 5 dogru garanti dediler ben ordan yürüdüm sınavaonasıl oluyor oyle
dogalgaz rezervinin kac yil gidecegine bir bakin bence.Ya T re de dogal gaz bulundu belki bundan 20 yıl sonra her şey çok değişik olacak
2 ay çok süre tabi ona bisey diyemem, ama 14 gun bi kapansaydi belki sizlerde 2 ay acikta kalmak zorunda kalmazdiniz bu kadarYok bacim biz iki aya yakindir karantinadayiz ben magzada calisiyorum karantina da olmamiza ragmen gunde 5 bin kisiyle gorusuyoruz polis kontrolu altinda millet cikmak icin savasiyor yani insanin icinden gelcek disari cikmamak
Ayrica esin konusunda da bir kac ay calismasa kesin sen gonderirsin calis diye virus var ama hayat devam ediyor
Kardeşimin ofisinde de pozitif olanları ise getirmişlerdi, bulaşıcılığı düşükmüş beni de bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanmama rağmen aylardır işe getiriyorlar. Yakalanirsam atlatamama ihtimalim çok yüksek ama önemli olan çark dönsün.size yine karantina veriyorlarmis esimi teste yollayip geri ise cagirdilar sonucu beklemeden devletin kurumunda oldu bu hemde
Yok iki aydir hergun ayni iki ay kapanip durmadilar ve simdi baktilar degisen bisey yok aksam 9dan sonraya dusecek yasak yani insanlari evde tutamiyorlar gercekten polis kontrolu kagitlarla izin alip cikma felan var ama insanlar durmuyor2 ay çok süre tabi ona bisey diyemem, ama 14 gun bi kapansaydi belki sizlerde 2 ay acikta kalmak zorunda kalmazdiniz bu kadar
yaa kuzenimle bir hemsire arkadasimda o ignelerden kullaniyor kuzenim evden calisiyor ama hemsire olan arkadasimi hamile oldugu icin pandemi bolumunden alip baska servise verdiler sadece sizler icin bir ayricalik olsa keşkeKardeşimin ofisinde de pozitif olanları ise getirmişlerdi, bulaşıcılığı düşükmüş beni de bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanmama rağmen aylardır işe getiriyorlar. Yakalanirsam atlatamama ihtimalim çok yüksek ama önemli olan çark dönsün.
İşte keşke güzel bir şey olsa da patlatsak yani trden hayaller iştedogalgaz rezervinin kac yil gidecegine bir bakin bence.
20 yil sonra ne degisecek allasen.
Sanki ilk kez dogalgaz çıkıyor ulkede
Calisan herkes caliscak zaten izin belgeleri var.Şimdi h.sonu biz sınava girebildiğime göre izin alıp çalışanda olacak demektir harbi bu yasaklar kime
Is guc kalacak iste. Devlet bütçe ayirip dagitacak halkina onu tartışıyoruz iki saattir.Cok yerinde bir karar olmus hem karantina yapsa is guc hersey kaliyor bence olmasi gerektigi gibi
Arkadaşınıza çok üzüldüm, üstelik hamileymiş...neye göre bu kararları veriyor kocakafalar merak ediyorum.yaa kuzenimle bir hemsire arkadasimda o ignelerden kullaniyor kuzenim evden calisiyor ama hemsire olan arkadasimi hamile oldugu icin pandemi bolumunden alip baska servise verdiler sadece sizler icin bir ayricalik olsa keşke