• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çocuk istismarı ile ilgili flaş açıklama

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
798
31
Çocuk istismarı ile ilgi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Çocuklarımıza yapılan alçakça saldırılar oldu. Buna kayıtsız kalamayız. Bu durum toplumu çöküşe götürecek alçaklıktır"dedi.Çocuklara yönelik istismarla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise "Kimyasal hadım da gündeme gelecek" dedi.

Çocuklara yönelik istismar haberlerinin peş peşe gelmesi ve bu konuda kampanyalar başlatılmasının ardından hükümet harekete geçti. Hükümet bu konuyla ilgili bakanlardan oluşan bir komisyon kurdu. yapılacak düzenlemelere ilişkin açıklama ise Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Bakan Gül, "Çocuk istismarcılarana karşı kimyasal hadım da gündeme gelecek" dedi.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "Hadım da dahil konu görüşülecek" dedi.
BAHÇELİ DARAĞACI KURULSUN DEMİŞTİ
Grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli de şunları söylemişti "Sapıklığın yeşerdiği sosyal bünye süretle tedavi edilmelidir. Bunlara hayat haram edilmeli, günyüzü ise ilelebet karanlığa dönüştürülmelidir. Yasal düzenlemeler şu ana kadar sonuç vermemiştir. Şiddet devam etmektedir. Bu selin önüne geçmezsek, meçhul akıbetlere sürüklenmemiz kaçınılmazdır. BM tarafından 20 Kasım 1989'da onaylanan Çocuk Hakları Sözleşmesi bir insan hakları belgesidir. Türkiye 1990'da imzalamıştır. Zararlı etkilerden istismar ve sömürüden korunma hakkı insanlık vicdanının teminatı altındadır. Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli, ya da kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan geçirilmelidir."

http://www.milliyet.com.tr/adalet-bakani-gul-cocuk-siyaset-2613484/

Öyleyse kanun teklifi olarak meclise sunup gundeme alsinlar.. Ama sadece hadim yetmez, omur boyu tek kisilik hucre hapsi.. Kendi kendilerine kafayi yiyerek olsunler...

• Beğen
Reactions: H E
Evet evet müthiş adım atmış, taciz ve tecavüz ile zinayı aynı cümle içinde kullanıp, bunları eşitmiş gibi göstermek çok zekice. Anca muhafazakar bir kafadan çıkardı bu düşünce , öyle de olmuş.
Ayrıca hadım madım boş işler, hiç bir şekilde yeni kurbanların oluşmasını engellemez.

Once su anasina kizina sulanmanin mubah oldugunu soyleyip duran hocalardan baslasa ya ise.. Acik giyindi haketti, bagirmadi haketti, cocugun rizasi vardi.. Devletin mahkemesinde bile.. Bunca azmettiren varken neyi onleyecekmis..

Bu mesele her ses getiren! Taciz, tecavüz olayından sonra gündeme geliyor. Her seferinde idam gündemimizde, hadım gündemimizde deniyor ama sonra noluyorsa bu yasa bi türlü çıkmadığı gibi adamlar bikaç yıla dışarı çıkmış oluyorlar. Acıyı çeken çektiğiyle kalıyor. Gündem çoktan değişmiş oluyor.

Bu hadım cezası ne zaman çıkar biliyor musunuz? Devlet büyüklerinden birinin çocuğuna, karısına, bacısına dokunduğu zaman. O zaman ivedilikle çıkar işte. Yoksa milletin anasını. ... kimsenin umurunda değil. Çok acı.

Böyle şeyleri hayata desteklemem mümkün değil Türkiye gibi bir ülkede. En son Ulucanlar cezaevine gidince daha da iyi anladım, nerede siyasi mahkum var, idam edilenler hep onlar.

Hem hukuk ve adeletin bu kadar kötü olduğu bir ülkede ki Ergenekon soruşturmaları sırasında bile, bazı askerleri fuhuşla, kırk tane birbiri düşmanı örgüte üyelikle suçladılar, burada da aynı olur, suçsuz günahsız sevdiklerinizin ya canına kast ederler, ya da bir uzvuna zarar verirler, oturup ağlayanınız olmaz!Ahmet Şık gibi bir insan var gözümüzün önünde adam fetöyü yazdı diye içeri alındı, aylarca içeride kaldı ama darbeden sonra hükümeti eleştirdi diye şimdi fetö üyeliğinden içeri :) öyle güzel ki hukuk yeme de yanında yat :)

Bir kereden bişey olmaz diyen sizin bakanınızdı değilmi..
Seyredin seyredin...

Bravo sizleri ayakta alkışlıyorum:işsiz:
Bakanın yaptıgı konuşmayı,kesip biçip kılıfına uydurarak, servis eden ve kendini gazeteci sanan alçakların, bu ''UYDURMA HABERLERİNİ'' gerçekmiş gibi paylaşmaktaki AMACINIZ NEDİR?!:skandal:
Bakanın, Basın Açıklamasını okumadığınız sizin nasıl ''ÖN YARGILI'' olduğunuzu gösteriyor maalesef:KK12:
Kötü Niyetli insanlar her yerde var.Bu 1 kişinin yaptığı ''ALÇAKLIĞI'' bir kuruma bağlamak doğru değil sözünü, kesip biçerek nede güzel montajlamışlar.
1 kişinin yaptığı hatayı, çalıştığı kuruma mal etmek çok saçmadır.Tıpkı, chp millet vekilinin sırf koltuk hırsı yüzünden, 2 evladını ve eşinin şerefini,kendi NAMUSUNU Hiçe sayıp,chp genelbaşkanı ''DENİZ BAYKAL'' ile,yatmış olmasını tüm camiaya mal etmek ne kadar ''DOĞRU İSE'' Bu olay da o kadar DOGRU OLUR!!!..

Çocuk istismarı ile ilgi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Çocuklarımıza yapılan alçakça saldırılar oldu. Buna kayıtsız kalamayız. Bu durum toplumu çöküşe götürecek alçaklıktır"dedi.Çocuklara yönelik istismarla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise "Kimyasal hadım da gündeme gelecek" dedi.

Çocuklara yönelik istismar haberlerinin peş peşe gelmesi ve bu konuda kampanyalar başlatılmasının ardından hükümet harekete geçti. Hükümet bu konuyla ilgili bakanlardan oluşan bir komisyon kurdu. yapılacak düzenlemelere ilişkin açıklama ise Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Bakan Gül, "Çocuk istismarcılarana karşı kimyasal hadım da gündeme gelecek" dedi.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "Hadım da dahil konu görüşülecek" dedi.
BAHÇELİ DARAĞACI KURULSUN DEMİŞTİ
Grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli de şunları söylemişti "Sapıklığın yeşerdiği sosyal bünye süretle tedavi edilmelidir. Bunlara hayat haram edilmeli, günyüzü ise ilelebet karanlığa dönüştürülmelidir. Yasal düzenlemeler şu ana kadar sonuç vermemiştir. Şiddet devam etmektedir. Bu selin önüne geçmezsek, meçhul akıbetlere sürüklenmemiz kaçınılmazdır. BM tarafından 20 Kasım 1989'da onaylanan Çocuk Hakları Sözleşmesi bir insan hakları belgesidir. Türkiye 1990'da imzalamıştır. Zararlı etkilerden istismar ve sömürüden korunma hakkı insanlık vicdanının teminatı altındadır. Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli, ya da kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan geçirilmelidir."

http://www.milliyet.com.tr/adalet-bakani-gul-cocuk-siyaset-2613484/
İşte Benim BAŞKOMUTANIM ve CUMHURBAŞKANIMA da, Bu Yakışır:KK36:

Bakanın yaptıgı konuşmayı,kesip biçip kılıfına uydurarak, servis eden ve kendini gazeteci sanan alçakların, bu ''UYDURMA HABERLERİNİ'' gerçekmiş gibi paylaşmaktaki AMACINIZ NEDİR?!:skandal:
Bakanın, Basın Açıklamasını okumadığınız sizin nasıl ''ÖN YARGILI'' olduğunuzu gösteriyor maalesef:KK12:
Kötü Niyetli insanlar her yerde var.Bu 1 kişinin yaptığı ''ALÇAKLIĞI'' bir kuruma bağlamak doğru değil sözünü, kesip biçerek nede güzel montajlamışlar.
1 kişinin yaptığı hatayı, çalıştığı kuruma mal etmek çok saçmadır.Tıpkı, chp millet vekilinin sırf koltuk hırsı yüzünden, 2 evladını ve eşinin şerefini,kendi NAMUSUNU Hiçe sayıp,chp genelbaşkanı ''DENİZ BAYKAL'' ile,yatmış olmasını tüm camiaya mal etmek ne kadar ''DOĞRU İSE'' Bu olay da o kadar DOGRU OLUR!!!..

Canım boşver hiç polemiğe girme.
Bizi Atatürk düşmanı gibi görüyorlar.
Allah biliyor bizim duygularımızı .
Zamanında Atatürkü de emınım sevmeyenler vardı.

Onlar , bizler diye ayırıyorlar .
O zaman diyorum 'kendı yaptıgınız yolsuzluklara bır bakın '

Ben hiçbirinizin konusunun altına daha gelip 'yaptıklarınızı' paylaşmadım . Paylaşmam . Çünkü ben herkesın inancına , görüşüne saygılıyım . En basiti böyle şeyler için kimsenın kalbını kırmam .

Herkes birbirinin görüşüne saygı duysun .
Bizim ailenin içinde CHP li var AKP li var HDP li var .
Hepimiz bir araya gelip güzelce sohbet ederız herkes görüşünüz savunur . Ama kimse kimseye bu kadar kırıcı davranmaz.

Umarım bir gün herkes birbirinin görüşüne saygı duyar.

Alkışlamaya gerek yok hanımefendi..
Haberi yapılınca alçaklıkmı oluyor sizce..
Amacımmış haaaa...
Size ne desem boş artık..

Canım boşver hiç polemiğe girme.
Bizi Atatürk düşmanı gibi görüyorlar.
Allah biliyor bizim duygularımızı .
Zamanında Atatürkü de emınım sevmeyenler vardı.

Onlar , bizler diye ayırıyorlar .
O zaman diyorum 'kendı yaptıgınız yolsuzluklara bır bakın '

Ben hiçbirinizin konusunun altına daha gelip 'yaptıklarınızı' paylaşmadım . Paylaşmam . Çünkü ben herkesın inancına , görüşüne saygılıyım . En basiti böyle şeyler için kimsenın kalbını kırmam .

Herkes birbirinin görüşüne saygı duysun .
Bizim ailenin içinde CHP li var AKP li var HDP li var .
Hepimiz bir araya gelip güzelce sohbet ederız herkes görüşünüz savunur . Ama kimse kimseye bu kadar kırıcı davranmaz.

Umarım bir gün herkes birbirinin görüşüne saygı duyar.

Bunumu çıkardın şimdi Atatürk'ü düşmannı görüyorsun dedim..
Pes yani..
Dediğin ayrımı ben yapmam,buna sebeb olanlara diyeceksin bunları bana değil..
Beni tepkim sadece aşırı uçlarda olanlardır..
Yoksa kişilerin hayatlarına saygım vardır..

Alkışlamaya gerek yok hanımefendi..
Haberi yapılınca alçaklıkmı oluyor sizce..
Amacımmış haaaa...
Size ne desem boş artık..

Bunumu çıkardın şimdi Atatürk'ü düşmannı görüyorsun dedim..
Pes yani..
Dediğin ayrımı ben yapmam,buna sebeb olanlara diyeceksin bunları bana değil..
Beni tepkim sadece aşırı uçlarda olanlardır..
Yoksa kişilerin hayatlarına saygım vardır..
Yok sadece konunun altına gelip .
Bir bakanın yaptıgını butun partıye maal ediyorsunuz ondan bahsedıyorum ..

Atatürk olayınıda sana ıthafen söylemedım . Yapan kişilere ..
Sana sadece video için atıfta bulundum :)

Yok sadece konunun altına gelip .
Bir bakanın yaptıgını butun partıye maal ediyorsunuz ondan bahsedıyorum ..

Atatürk olayınıda sana ıthafen söylemedım . Yapan kişilere ..
Sana sadece video için atıfta bulundum :)

Kendi bakanları bu kadar talihsiz bir açıklama yapma yetkisini yapabiliyorsa başka ne denir sence.
1 kereden bişey olmaz ne demek,bu aleni olayı örtbas etmek değilmi..

Back