galatea79 hayırlısı olsun hakkında.sana verilen yumurtaların fotoğrafının ilk sayfasında grade i yazar.Sende 79 doğumlusun galiba, bana 2 tane transfer ettiler.grade 2 idi kalitesi 8 hücreli.3 tanede donduruldu.onlar 8-6 ve 5 hücreliymiş.bakalım 1 kaç ay içinde onlarla deneyeceğim.
kızlar ben de cumartesi günü transfer oldum. 4 embriyo verdiler. 2 tanesi 1. kalite sonucum ayın 24 ünde
hadi bakalım inşallah canım bizim gibi tüm isteyenlere rabbim verir inşallah....desene aynı gün sonucları öğrenicez... bu arada sende bir belirti var mı agrı sızı filan....
kızlar umarım hepiniz muhteşem ii sonuçlar alırsınız alllhın izni ile :) :lepi:
benımde tüpbebiş raporum hazırlanıor şuan .. eylül sonu ekim başı gibi hazır olucak inşallah.. ve inşallah bende sizin gibi bebişlerimin karnıma konulduğu günleri sizlerle paylaşırım inşallah rabbim bunu nasip eder :) Şimdiden Çok heycanlıyım ben ya :)
tesekkür ederim canım 6 tane döllendi ama 3 tane cok iyi kalite vardı aslında biz iki tane istiyorduk ama doktor birini dondurmaya değmez onu da koyalım diyince 3 tane yumoşum oldu şimdi 24 temmuzu bekleyeceğiz bakalım hayırlısıysa olur inşallah...
bazen adet sancısı gibi hafif ince bir ağrı hissediyorum. Dün akşam adetliyken hani sancı saplanır geçer ya. öyle bişey hissettim ve korktum hatta... Ha bi de tuvalete sık çıkıyorum ama çok sıvı tüketiyorum. sen de farklı bişey var mı
Galatea79 canım nasılsın herşey yolundadır inşallah. Galiba bu ilk denemenmiş benimde ilk denememdi çok şükür ikinciye gerek kalmadı ;oğluşum sıkı sıkı tutunmuş bana inşallah senin bebişin veya bebişlerinde sımsıkı tutunur .Heyecanını paylaşıyorum 24 ünü iple çekiyorum canım umarım güzel haberlerini alırız.Dualarım seninle :Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz biran önce meleklerinize kavuşursunuz:1hug:
canım ya inşallah bebişlerine kavuşursun hayırlısıyla bende pazar toplattım transfer için aramalarını bekliyom inşallah hepimiz için hayırlısı olur ALLAHIN İZNİYLE
Galatea 79 Merhaba canım bugün son gün galiba yarın sonucu alacaksın dimi nasıl gidiyo herşey yolundamı heyecanını tahmin edebiliyorum zaman çok yavaş ilerliyordur şimdi senin için ama az kaldı canım biraz daha sabır inşallah güzel haberlerini alırız :1hug:
slm arkadaşlar inşallah sonuçlar çift çizgili olur:)benden pazar günü yumurta toplandı.44 yumurta çıktı.22 embriyo oluştu.fakat kalitelileri seçilip bir dahaki aya transfer olmak üzere donduruldu.çünkü karnımda su var.transfer işlemi nasıl oluyor.korkulacak bişey var mı
az önce dayanamadım ve idrar testi yaptım ve ilk kez çift çizgiyi gördüm ama sevinemedim acaba jeller yanıltırmı diye... yarın test yaptırıcam lütfen dua et bana olur mu
kızlar bugün yumurtalarım toplandı,7 taneymiş..yarın arayacaklar büyük olasılıkla cumartesiye transferim olacak, dua edin bana... bu arada lokal anestesi ile toplandı, ne agrı ne sızı... buradaki diğer arkadasları okuyuynca cok korkmustum.... valla herkes abartıyo bence...buradan lokal anestesi yaptıracak arkadaslara duyurulur.... hiç korkmayınnnnn....