kızlar bugün yumurtalarım toplandı,7 taneymiş..yarın arayacaklar büyük olasılıkla cumartesiye transferim olacak, dua edin bana... bu arada lokal anestesi ile toplandı, ne agrı ne sızı... buradaki diğer arkadasları okuyuynca cok korkmustum.... valla herkes abartıyo bence...buradan lokal anestesi yaptıracak arkadaslara duyurulur.... hiç korkmayınnnnn....
hadi hayırlısı canım ,positif sonuçlar alman dileğiyle,dualarımız seninle,kaç embriyo verildi ?nerde yaptırdın yazarsan sevinirim..a.s.
canım daha transfer olmadı cumartesi inşallah amerikan hastanesinde yaptırdım ben ilk tüp bebek denemem inşallah ilkinde hayırlı haberleri alırım...
senin de ağrın var mı yazarsan sevinirim.
galete dilerim olur.hangi ilaçları kullandın.birde rapor çıkarmak zor mu.
kızlar bugün yumurtalarım toplandı,7 taneymiş..yarın arayacaklar büyük olasılıkla cumartesiye transferim olacak, dua edin bana... bu arada lokal anestesi ile toplandı, ne agrı ne sızı... buradaki diğer arkadasları okuyuynca cok korkmustum.... valla herkes abartıyo bence...buradan lokal anestesi yaptıracak arkadaslara duyurulur.... hiç korkmayınnnnn....
galetea hayırlısı olsun.Ben sana bir şey söyleyeceğim.Transferin 3. gün transferi olacak.Bülent Beyle görüşüp 5.gün transferi istesene.Tutma oranı daha fazla diye okudum.Benim de 3.gün yapılmıştı.ama tutmadı.Dondurulmuşlarla denediğim de ben 5.gün transferi isteyeceğim.İlki acemiliğime ve bilgisizliğimle , kadınlar kulubüne yeni üye olmama denk gelmişdi.
Galatea transferin hayırlı olsun.İnşallah bebişlerin sana tutunur.Sana kaç tane embriyo transfer edildi?embriyoların Kaliteleri nasılmış?
Ben ilkinde genel anestesi oldum ikincisinde lokal düşünebilirim belki.. Sana nasıl yapıldı lokal anastesi???:uhm:
tesekkür ederim canım 6 tane döllendi ama 3 tane cok iyi kalite vardı aslında biz iki tane istiyorduk ama doktor birini dondurmaya değmez onu da koyalım diyince 3 tane yumoşum oldu şimdi 24 temmuzu bekleyeceğiz bakalım hayırlısıysa olur inşallah...
canım daha önce sormuştum ama görmedin sanırım yardımcı olursan çok sevinirima.s.