cumartesiye transferrrrr

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
kızlar bugün yumurtalarım toplandı,7 taneymiş..yarın arayacaklar büyük olasılıkla cumartesiye transferim olacak, dua edin bana... bu arada lokal anestesi ile toplandı, ne agrı ne sızı... buradaki diğer arkadasları okuyuynca cok korkmustum.... valla herkes abartıyo bence...buradan lokal anestesi yaptıracak arkadaslara duyurulur.... hiç korkmayınnnnn....

Canım şimdiden hayırlı olsun. İnşallah hamile kalırsın da emeklerin boşa gitmez..Benim ilk denemem olmadı. Benim yumurtaları genel anestezi ile toplamışlardı ve uyandığımda öyle çok ağrı hissetmemiştim. Sana lokal anesteziyi nasıl yaptılar?? Epidural değil dimi??

hadi hayırlısı canım ,positif sonuçlar alman dileğiyle,dualarımız seninle,kaç embriyo verildi ?nerde yaptırdın yazarsan sevinirim..a.s.

canım daha transfer olmadı cumartesi inşallah amerikan hastanesinde yaptırdım ben ilk tüp bebek denemem inşallah ilkinde hayırlı haberleri alırım...

anladım canım ,hayırlısı olsun bende o hastanede 2 micro denedim olmadı ,dr um ramazan bey di ben memnundum ama nasip değilmiş olmadı,belki senin zamanın gelmiştir, bu işler nasip kısmet işi canım,inşallah hayırlısıyla hamiş olursun..a.s.

galetea hayırlı olsun. benim de dün yumurtalarım toplandı. Bana genel anestezi yaptılar. Oturup kalkarken hala çok zorlanıyorum.

senin de ağrın var mı yazarsan sevinirim.

benim herhangi bi agrım yok ama idrara cıkarken sanki karnımda inanılmaz bi baskı olusuyor. onun dısında bi şikayetim olmadı ama doktor agrı olursa diye minoset alabilirsin demişti eğer dayanamayacaksan doktorunu ara bi danış istersen

galete dilerim olur.hangi ilaçları kullandın.birde rapor çıkarmak zor mu.

canım ben gonal f günde 300 mg kullandım, son akşamda prenilyn vuruldum. rapor cıkarmadım ben özelden gittim hepsini kendim karsıladım maalesef... gerçi tutsun da parasında pulunda değilim artık... allah inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzüne güler inşallah...

Ben ilkinde genel anestesi oldum ikincisinde lokal düşünebilirim belki.. Sana nasıl yapıldı lokal anastesi???:uhm:

galetea hayırlısı olsun.Ben sana bir şey söyleyeceğim.Transferin 3. gün transferi olacak.Bülent Beyle görüşüp 5.gün transferi istesene.Tutma oranı daha fazla diye okudum.Benim de 3.gün yapılmıştı.ama tutmadı.Dondurulmuşlarla denediğim de ben 5.gün transferi isteyeceğim.İlki acemiliğime ve bilgisizliğimle , kadınlar kulubüne yeni üye olmama denk gelmişdi.

Canım 3.gün veya 5.gün transferini öyle senin isteğine göre yapmıyorlar. Embriyoların durumuna göre değerlendiriyorlar. Eğer sağlıklı ve 5.güne dayanabileceklerse bekliyorlar. Bu 3.günde yapılan embriyolar çok kötü demek değil tabii ki.. Anne rahmindeki ortamı dışarıda birebir oluşturmak çok zor. Labaratuvar şartlarında bunu yapmaya çalışıyorlar ve bu nedenle tüp bebek için en önemli şeylerden birisi de merkezin iyi bir labaratuvarı ve embriyologlarının olması..

Bana 5.gün transferi yapıldı ve sonuç negatif oldu. O yüzden kendini suçlama 3.günde olmadı 5.günde kesin olur diye bir şey yok.. Ama iyi bir merkezde yaptıracaksan bence önce onlara güven ve bırak onlar bildiklerini yapsınlar.. Bu forumda okuduğunuz bazı şeyleri lütfen yanlış değerlendirip kendinizi sıkıntıya sokmayın.. İnşallah sonraki denemen başarılı olur canım..:teselli:

Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah transfer başarılı geçer. Bebişlerin de sıkı sıkı tutunurlar sana. Dualarımız seninle. a.s.

Galatea transferin hayırlı olsun.İnşallah bebişlerin sana tutunur.Sana kaç tane embriyo transfer edildi?embriyoların Kaliteleri nasılmış?

Galatea transferin hayırlı olsun.İnşallah bebişlerin sana tutunur.Sana kaç tane embriyo transfer edildi?embriyoların Kaliteleri nasılmış?

tesekkür ederim canım 6 tane döllendi ama 3 tane cok iyi kalite vardı aslında biz iki tane istiyorduk ama doktor birini dondurmaya değmez onu da koyalım diyince 3 tane yumoşum oldu şimdi 24 temmuzu bekleyeceğiz bakalım hayırlısıysa olur inşallah...

galatea79 hayırlısı olsun hakkında.sana verilen yumurtaların fotoğrafının ilk sayfasında grade i yazar.Sende 79 doğumlusun galiba, bana 2 tane transfer ettiler.grade 2 idi kalitesi 8 hücreli.3 tanede donduruldu.onlar 8-6 ve 5 hücreliymiş.bakalım 1 kaç ay içinde onlarla deneyeceğim.

canım daha önce sormuştum ama görmedin sanırım yardımcı olursan çok sevinirima.s.

önce sakinleştirici bi iğne yapılıyor zaten sarhoş gibi oluyorsun ondan sonrada malum bölgeden bi iğne yapıyolar ama iğnenin girdiğini hissetmiyorsun bile ve sonra topluyorlar yumurtaları yürüyerek de cıkarıyolar yatagına biraz dinlenip eve gidiyorsun...bişey yok yani korkulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…