Cumartesi çalışma tatil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Monfi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
582
162
18
35
Selam kızlar. Benim işim sekizbucuk akşam altı çtesi üçe kadar.Çtesi çalışmak insanı yoruyor ve bikkinlik veriyor.Var mI aranızda ctesi günü calismaktan sıkılan bir tek ben mi öyleyim. Bir de hiç is olmuyor boş boş oturup gidiyorum.İki arkadaşımın çtesi çalışmıyor çok rahat diyorlar.Sizce kızlar

Cumartesi çalışmamak tabi ki çok güzel. 4 sene cumartesileri çalıştım. Güya saat 12e kadar dı ama hiç 12de çıkmadım. Gerçi 12de çıksamda günün bir kısmı gittiği için (özellikle kış aylarında) hiç bir şey anlamıyorsun..
Başka iş bakabilirsin, biz ne diyebiliriz ki?

Evet ben de çalışıyorum maalesef hem de 16.30a kadar geriye kalan pazar gününde de temizlikle geçiyor bir de eşim ve kendime vakit ayırmaya çalışıyorum artık ne kadar ayırabilirim siz hesaplama yapın cumartesi çalışmamak büyük rahatlık fakat cumartesi çalışmayan işyeri kalmadı gibi artık

Cumartesi günleri full çalışıyorum hafta ici 1 gün tatil. Bence şükredin

Ya bu birazda hayata bakış açımızdan kaynaklanıyor bence, yani gerçekten programlı planları bir haftasonu yaparsanız dolu dolu geçirirsiniz.

Cumartesi öğleden sonra kuaförünüzü ayarlayın.
Cumadan çamaşırları makineye atmış ve sermiş olun.
Yani işin az kısmını haftasonuna bırakın,
Plansız yaşamak insanı tembel ve miskin hale sokuyor.

Sonra cumartesi öğleden sonra bir arkadaşınızla plan yapabilir, ailenizle eve hiç girmedne akraba ziyareti yapabilirsiniz , ya da eşinizle yine eve uğramadan sinemaya gidebilirsiniz,

Güzel planları beklerken daha verimli geçiyor zaman

Pazarda evde oturarak ailenizle ilgilenerek zaman gerçirebilirsiniz.

Cumartesi akşam 9a kadar calisiorm 4 yıldır haftaicide sabah 9 akşam 9 Allahtan isim rahat :))))

E diyelim ki cumartesi çalışanlar var ve evet yaa çook kötü diyorlar.
Ne olacak ha iyi bari benim gibi çalışanlar da varmış deyip rahatlayacak mısınız? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…