canim son yapilan duzenleme ile kapn velirlenirken 2kaptanin referansinin alinmasi getekiyor bu onay. erildikten sonra kaptan karar listesine geciyor hatirlatayim dedim
Ellerine saglik canimSonuç listeleri hazır kızlar. Umarım yanlışlık yoktur. Süsleme yapamadım hem nöbetçiyim hem telefondan yaptım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-132
Ayy oyle mi canim o zaman bu hafta kardes takimlarimizcanim son yapilan duzenleme ile kapn velirlenirken 2kaptanin referansinin alinmasi getekiyor bu onay. erildikten sonra kaptan karar listesine geciyor hatirlatayim dedim
Canim daha yeni baktim karar defterinden bahsettigini yeni anladim nasil oluyor sizin takimda mi yarışıyordu daha once
Diger haftaya birakicaz canim suan güncelleme olmucak kusura bakmakaptinn hakkında son kararınız nedir kızlar ona göre güncelleme yapayım.
Oyy canım karışıklık fenaa.
Yani bi sorun yok suan demi yeni uye oldu kk'ya diye hatirliyorum çünkü ben hedef52 yiiOyy canım karışıklık fenaa.
Bizimkisi nick değiştirmiş.
Sorun değil canımDiger haftaya birakicaz canim suan güncelleme olmucak kusura bakma
Tamamdır kuzum yaptımCanım benim takımın yönetim kadrosunda sadeceecii yaparmısın diğerlerini silebilirsin tatlım.
banucum akrep kaptanim o benim kaptanyardimcim benim biseyden habeim yok dedi sekerpancari kaptanim hedef hep bizim takimdaydi dedi o uzden kafam karistitoplight canım hedef52 14. takımda SekerPancarii nın yerine kaptan olacak ( en az iki kişi referans olması gerektiği için bu cumaya yetişmedi kaptan olarak kayıdı )
valla sen anlamadiysan. en hicanlamadim hedefcim devreler yandiNolmus ben anlamadım ki hiç
Ben 14. Takimin yeni kaptaniyim canım yani dün oldumvalla sen anlamadiysan. en hicanlamadim hedefcim devreler yandi
Tatlım 2.takımdaki hedef52 nickini değiştirmişvalla sen anlamadiysan. en hicanlamadim hedefcim devreler yandi
Tatlım 2.takımdaki hedef52 nickini değiştirmiş
Nick boşta olunca 14.takımdaki yeni üye arkadaş almış onu
Ama akrep kaptanım kendi takımındaki hedefin nick değiştirdiğini fark etmemiş
O yüzden aynı kişi olduğunu zannetti
Şimdi asayiş berkamel sorun çözüldü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?