Olsun kuzuarkadaşlar nananais arkadaşımız sağolsun listemizi paylaşmış müşterim olduğu için o anda giremedim. 1 dk farkla yetişemedim galiba ama düzeltmeyi yaptım yinede.
sonuç listeleri hazırumuyorum inanıyorum ki bu sefer hata yapmamışımdır kırk kere kontrol ettim iyice başım döndü karıştıysa ondna olmuştur bu kez bu arada 1. takım olarak cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız
teşekkür edrim bu arada 1. liğinizi tebrik ederimellerine sağlık canım
sonuç listeleri hazırumuyorum inanıyorum ki bu sefer hata yapmamışımdır kırk kere kontrol ettim iyice başım döndü karıştıysa ondna olmuştur bu kez bu arada 1. takım olarak cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız
Canım liste ortalamasında yüzde virgülden sonra 3 haneli oluyor. Sonuç listelerine bakmadım henüz ama inşallah liste yaapan arkadaş farkedip düzeltmiştir. Sıralamayı etkileyebilir.Ellerine saglik canimsanirim siradaki ceza bize gelecek hala toparlanamadik takimca
Ay kuşum kusura bakma, ortalama eksiymiş yaa, ben görmedimdi eksiyiEllerine saglik canimsanirim siradaki ceza bize gelecek hala toparlanamadik takimca
ellerine saglik kuzum :)sonuç listeleri hazırumuyorum inanıyorum ki bu sefer hata yapmamışımdır kırk kere kontrol ettim iyice başım döndü karıştıysa ondna olmuştur bu kez bu arada 1. takım olarak cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız
Ay profil fotondakiler senin köpişinle kızın mı..Hayırlı olsun ailenizin yeni üyesi maşallah tatlışa.Benimki artık koca sıpa oldu 9 yaşında şuan ve uykusuz gecelerden bahsedince ilk günleri geldi aklımaHey gidi nasıl geçti zaman büyüdü de kızıma abilik yapıyo şimdi
Ellerine sağlık tatlım.. Dilerim bir sonraki performansda ceza almazsınız.sonuç listeleri hazırumuyorum inanıyorum ki bu sefer hata yapmamışımdır kırk kere kontrol ettim iyice başım döndü karıştıysa ondna olmuştur bu kez bu arada 1. takım olarak cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız
eline sağlık canım...sonuç listeleri hazırumuyorum inanıyorum ki bu sefer hata yapmamışımdır kırk kere kontrol ettim iyice başım döndü karıştıysa ondna olmuştur bu kez bu arada 1. takım olarak cezamızın sonuna gelmiş bulunmaktayız
9. takım yönetim kadro değişikliğini güncelledim, hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?