Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
halakuşum beyin kanaması geçirmişti..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Pazar günü gelirim, görüşürüz..
basınız sagolsun canım ..rabbım mekanını cennet eylesın ..gerıde kalanlara sabır versın ... ınsanın sevdıklerıyle sınanması cok zor...Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
basınız sagolsun canım ..rabbım mekanını cennet eylesın ..gerıde kalanlara sabır versın ... ınsanın sevdıklerıyle sınanması cok zor...
bende bu sabah cok kotu bı haber aldım dedem dun gece kalp krızı gecırmıs yogun bakımdaymıs yanına gıdemıyorumda sadece yapabıldıgım dua etmek
amin canım benim inşallah bizimkilerde oyle dıyor canım yoksa sımdıye coktan yola cıkmıstım
Geçmiş olsun dedeciğine Mervecim rabbim bu mübarek günün hürmetine şifa versin inşallah cnm.Hamile halinle gitmen doğru değil kuzum
Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Allah rahmet eylesin Başınız sağolsun BaharcımMerhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Başınız sağolsun, Rabbim mekanını cennet, kabrini nur doldursun, yakınlarına sabır, dayanma gücü versin inş.Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?