Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanlarım sonuç listeleri hazır. Dereceye giren takımları ve arkadaşları tebrik ediyorum. Olur ya hata varsa bildirin düzelteyim. Herkese sağlıklı kilo vermeler. İyi haftasonları
ayy evet özür dilerim hemen düzelttim. küsüratı olmadığı için gözümden kaçmış sanırım. kusura bakmayın.Eline saglık canım. 7. Takımda Tatlibikiz nickli arkadasımızın yuzdesi %3 canım. Bireysel sıralamada ikinci sırada yanılmıyorsam.
çok teşekkürler moni fazlasyla hakediyordu bunu baharKızlarrr editörümüz püsküütüm baharım en başarılı editör yarışmasında birinci olmuş çok mutluyum
SeaBahAR
2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri
Dn:daha önce paylaşıldıysa haberim olmadı,az önce öğrendim.
Kızlarrr editörümüz püsküütüm baharım en başarılı editör yarışmasında birinci olmuş çok mutluyum
SeaBahAR
Bahara kocaaamannn tebrikler...Kızlarrr editörümüz püsküütüm baharım en başarılı editör yarışmasında birinci olmuş çok mutluyum
SeaBahAR
Kızlarrr editörümüz püsküütüm baharım en başarılı editör yarışmasında birinci olmuş çok mutluyum
SeaBahAR
Baharım yeni gördüm mesajını başın sağolsun,rabbim mekanını cennet eylesin..Allah rahmet eylesin..Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
halakuşum beyin kanaması geçirmişti..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Pazar günü gelirim, görüşürüz..
Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
halakuşum beyin kanaması geçirmişti..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Pazar günü gelirim, görüşürüz..
basınız sagolsun canım ..rabbım mekanını cennet eylesın ..gerıde kalanlara sabır versın ... ınsanın sevdıklerıyle sınanması cok zor...
bende bu sabah cok kotu bı haber aldım dedem dun gece kalp krızı gecırmıs yogun bakımdaymıs yanına gıdemıyorumda sadece yapabıldıgım dua etmek
tskler canım benımbasin sagolsun baharcim.Allah geride kalanlara sabir versin insallah
canim sizede gecmis olsun insallah
Dilerim iyi haberlerini alırsınız tatlım.. Geçmiş gitsin olsun..basınız sagolsun canım ..rabbım mekanını cennet eylesın ..gerıde kalanlara sabır versın ... ınsanın sevdıklerıyle sınanması cok zor...
bende bu sabah cok kotu bı haber aldım dedem dun gece kalp krızı gecırmıs yogun bakımdaymıs yanına gıdemıyorumda sadece yapabıldıgım dua etmek
Ellerine sağlık..Kaptanlarım sonuç listeleri hazır. Dereceye giren takımları ve arkadaşları tebrik ediyorum. Olur ya hata varsa bildirin düzelteyim. Herkese sağlıklı kilo vermeler. İyi haftasonları
Teşekkürler monicim..Kızlarrr editörümüz püsküütüm baharım en başarılı editör yarışmasında birinci olmuş çok mutluyum
SeaBahAR
amin canım ınsallahDilerim iyi haberlerini alırsınız tatlım.. Geçmiş gitsin olsun..
Ellerine sağlık..
Teşekkürler monicim..
Başsağlığı mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Hayat bu.. Doğuyoruz, yaşıyoruz, yaşamımız devam ettikçe ölülerimiz artyor.. sonra bir gün biz de gidiyoruz.. Allah herkese, sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve uzun bir hayat versin.
Birincilik tebrikleri için de ayrı ayrı teşekkür ederim. Harcadığım zaman ve çabanın sizler tarafından takdir edilmesinden onur duydum..
Tamam gogocum..Günaydınlar herkese.
Baharcım 4. Takım kaptan yardımcısı olarak zeyzey arkadaşımızı yazabilirmisin. Şimdiden teşekkürler.