busecim dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun..sevgili seabahar ve takım kaptanlarım
9.takım kaptanlıgımı rahatsızlıgımdan dolayı beril77 arkaadaşıma devrediyorum kendisinin daha önceki deneyimlerinden dolayı harika bi kaptan olacagına canı gönülden inanıyorum ..YENİ YIL YENİ UMUTLAR DEMEK hepinizin yeni yılını kutlar sevdiklerinizle neşe sevgi dolu yıllar dilerim ..
saolasın aebencim çok şükür çok önemli degil böbreklerimle alakalı ..buse gecmis olsun onemli bir durum degildir insallah ....
teşekkür ederim sweetcim.. berilimede ugurlu gelir inşallah 2015 ve 9. takım
Bizim takımda bildirim açısından sorun yok toplightcım birleştirilmese iyi olur sanırım
Geçmiş olsun Busecimm acil şifalar dilerim.Bizi habersiz bırakma olur muBeril için de 9, takım için de hayırlı olsun canım.Çok teşekkürler güzel dileklerin için
2015 Tüm ülkemize dünyaya barış sağlık mutluluk getirir inşallah.Tüm dilek ve arzularınızın gerçekleşmesi dileğimle
teşekkürler baharcım .. kk ya ve sizin gibi kişilere çok şey borçluyum öyle yüz üstü bırakıp gidemezdim bende takımı devrederek içim rahat bi şekilde ayrıldıgım için mutluyum ...busecim dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun..
Kaptanlığı devrederek ayrıldığın için çok teşekkür ediyorum.
beril kaptanım, sana da bir takım yönetimini devralarak, kapanmasını önlediğin için teşekkür ederim, hayırlı olsun.
iki etap birleştirilmesi hoş olmuyor tabii motivasyon azalıyoırBizim takım cuma burda canım, diğerleri için de farketmiyorsa bildirim yapalım, iki etap birleşmesin derim ben, sonrası zor oluyor liste oluşturması..
geçmiş olsun size en kısa sürede saülığınıza kavuşursunuz umarım beril hayırlı olsun canımsevgili seabahar ve takım kaptanlarım
9.takım kaptanlıgımı rahatsızlıgımdan dolayı beril77 arkaadaşıma devrediyorum kendisinin daha önceki deneyimlerinden dolayı harika bi kaptan olacagına canı gönülden inanıyorum ..YENİ YIL YENİ UMUTLAR DEMEK hepinizin yeni yılını kutlar sevdiklerinizle neşe sevgi dolu yıllar dilerim ..
Canım eğer öyle cıkıyosa sonuç, o.o3 diye yuvarlamalısın..kızlar şu an takımda kimse yok buraya yazayım 1. takım ortalamasını 0.026 buldum ama 0.02 aldım yuvarlamadım 7 8 olsa yuvarlayacaktım umarım doğru yapmışımdırtüm takımlara başarılar
teşekkür ederim o zaman tekrar paylaşayım hemen düzeltiyorumCanım eğer öyle cıkıyosa sonuç, o.o3 diye yuvarlamalısın..
Başınız saolsun Baharcım mekanı cennet olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
halakuşum beyin kanaması geçirmişti..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Pazar günü gelirim, görüşürüz..
Merhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
baharcım başın sağolsun mekanı cennet olsun mübarek günde allah rahmet eylesinMerhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
Allah rahmet eylesin baharım. Rabbim sabır versınMerhaba arkadaşlar, okuyanlar hatırlar... geçen hafta kötü bir haber aldığımı söylemiştim..
Maalesef kaybettik..
Yarın cenazemiz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?