evet göremediniz çünkü yok şekerler kaydirigubbakcemile3
benim için en iyisi ilk üç;en kötüsü sonuncu olmaktır.kaydirigubbakcemile. gerisi teferruat işte
yani düzeltme yok çünkü yanlışlık yok bayanssulusmile
rica ederim şekerler görevimiz a.s.
canım çok teşekkürederim, hemen listemi düzeltiyorum. ama bu konuyu bilmeyen çok kişi var,neyse artık sorarlarsa bende onlara yardımcı olurum . Şeniz a.s.
Evet aebenim haklısın.. Edit tuşu olmadığı için hazırlanan liste de mazide kalmış oluyor..izinli takımlar vardı.. listede degişiklik olmuş olabilir .. edit tuşu yok . sanırım püskütüm bunu not düşmüştü ...
listeyi bilmiyorum ama geçen hafta hangi takım yaptıysa sırada bir sonraki takım vardır ...bundan takip edebilirsiniz ....
evet göremediniz çünkü yok şekerler kaydirigubbakcemile3
benim için en iyisi ilk üç;en kötüsü sonuncu olmaktır.kaydirigubbakcemile. gerisi teferruat işte
yani düzeltme yok çünkü yanlışlık yok bayanssulusmile
rica ederim şekerler görevimiz a.s.
Liste hazırlama şeklimizde yarışmanın başından bu yana uygulanan bir standart var..
Akrebim lütfen listeyi bu standarda uygun hale getirelim.
Teşekkürler..
Kallisteme Not:
KK nın edit tuşu kaldırma operasyonu özellikle karar defteri bölümünde sekteye yol açacak gibi görünüyor..
Örneğin yarışma listesini hazırlama programı benim hazırladığım halde kaldı ve edit yapılamadığı için de bakan kişiyi yanıltacak halde..
Dolayısı ile ya senin el atman lazım.. Ya da o listenin oradan kaldırılması lazım.
Aynı sorun takım liderleri listesi için de geçerli ve/ya kardeş takım listesi vs..
Misal Neslihan, 2. Takımın kaptan yardımcısı oldu ve ben bu bilgiyi ekleyemiyorum..
Bunları ne yaparız kallisim?
Ya da birinin canı sıkılır edit tuşunu geri getirirler belli olmaz.. yerimseniben
ııııııııımmmmmmmmmmm :kedi: yok ablacım isim benzerliği değil ta kendisi. üzgünüm. mafoldumben13. Takımın dikkatine
Az önce unutmuşum.. O yüzden ayrı mesaj yazıyorum..
176. etap listesinde "yeni üye" belirteciyle yer alan ŞİŞGO, daha önce yarışmacımız olan ve 110. etapta mezuniyetle ayrılan arkadaşımız olabilir mi? Yoksa sadece isim benzerliği mi?
Püsküütüm uzun zamandır o listelere bakıp bakıp çıkıyorum zaten ne yapsak diye, sabah şehirdışına çıkıyorum pazartesiden itibaren bir çözüm bulalım...
edit şu anda mesajınızı yazdığınız ilk yarım saati kapsıyor bu da listeleri yanlış düzenleme sırasında arkadaşlarımızın aklında olsun...edit tuşu konu boşaltma rekoru kıranlar sayesinde kaldırıldı gelir mi bilmemakannehir
benim gibi merak eden tüm arkadaşlarım için paylaşımdaki listeyi düzelttimolumunekankayizsmile
ııııııııımmmmmmmmmmm :kedi: yok ablacım isim benzerliği değil ta kendisi. üzgünüm. mafoldumben
Kallistem ben sana şu anda geçerli olan listeleri hazırlayıp ekliyorum.. sen de ilgili bölüme, buradan kopyalayarak eklersen sevinirim. a.s.
1) Liste Yapma Programı:
Cuma yarışması sonuç listelerini hazırlama programı
8 Ekim 2010 *** 177. Etap *** 2. Takım
15 Ekim 2010 *** 178. Etap *** 3. Takım
22 Ekim 2010 *** 179. Etap *** 4. Takım
29 Ekim 2010 *** 180. Etap *** 5. Takım
5 Kasım 2010 *** 181. Etap *** 6. Takım
12 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 7. Takım
19 Kasım 2010 *** 183. Etap *** 8. Takım
26 Kasım 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
3 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
10 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
17 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
24 Aralık 2010 *** 188. Etap *** 3. Takım
31 Aralık 2010 *** 189. Etap *** 4. Takım
İlgili Link:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13141166&postcount=5
2) Takım Listesi:
TAKIM LİDERLERı LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo /
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / ferihann / BENBEN
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / yarisci / zalimi
8. Takım / azra_sila / çokoprens
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi
İlgili Link:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=1989084&postcount=3
Not: Hata varsa, kalliste gelip düzeltme yapmadan önce uyarın arkadaşlar lütfen..
ad1 cim bu durumda,176. etap birinciliğinizi kaybetmiş oluyorsunuz.
Çünkü "yeni üye" notu ile bildirim yapmış olduğunuz "şişgo" eski üyemiz.
Eski üyeler geri dönüş yaptıklarında uyguladığımız bir kural var.
Bakınız: Karar Defteri 7. madde A şıkkı: http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=3063166&postcount=4
Kurala göre aşağıdaki şekilde bildirim yapmanız gerekiyordu.
Ad1 ( 56,7 / 56,7 / 0 / 0,00% )
Dosba ( 69,5 / 68,7 / 0,3 / 0,43% )
ela26yeni ( 61,8 / 60,5 / 1,3 / 2,10% )
Hulk ( 81 / 79,6 / 1,4 / 1,73% )
neyneyse ( 81,7 / 79,3 / 2,4 / 2,94% )
şişgo ( 55,2 / 63,5 / -8,3 / -15,04% )
Uzaktandunyalı ( 72 / 70,5 / 0,8 / 1,11% )
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 477,9 / 478,8 / -0,9 / -0,19% )
Doğru bildirim bu şekilde olmalı ve listeniz buna göre düzeltilmeli. Toplam yüzdeniz değiştiği için de birincilik başka takıma kayacak ve diğer derecelendirmeler de değişecektir.
2. Takım kaptanının dikkatine lütfen..
puskutum şişgo bı aralar 1 takımada gelmıstı evet yanlsı hatırlamıyosam takım takım dolasıyomu acaba ayrılırken bızede baska takıma gececegını soylememıstı takım lıstemızde varmı hatırlamıyorum ama sısgoyu ısmınden dolayı hatırlıyorum hatta takıma yenı arkads almamayı bıle dusunmustumm gecmıse bı bakmam lazım
evet ılgılı lınkde bızım takımda oldugunu gorebılırsınız ama lısteye gırıp gırmedıgını hatırlamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uma-zayiflama-yarismasi-466.html#post15164935
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?