Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 EVET oyu ile oylamamız sona ermiş ve diğer takımların oy kullanmasına gerek kalmamıştır.Oylama
1.Takim evet/ hayır
2.takım evet/hayır
3.Takım evet
4.takım evet
5. Takım evet
6.Takım evet
7.takim evet/ hayır
8.takım evet/hayır
9.takım evet
13 . takım evet
14. Takım evet
Yeni yönetim kadrosu nedir?Sevgili seabahar
5. Takim kaptanligimi birakixorum.tamamen suanki zamandizligimla alakali olarak.bu nedenle sana zahmet olmassa duzeltme yapabilirmisin.
Simdiden tesekkürler
Toplıght kaptan canımYeni yönetim kadrosu nedir?
Onu bilmeliyim ki düzeltebileyim..
Gogom ordada zaten öğle yazmıyor mu?Eline sağlık öncelikle ama takima ilk geldiği kilosunu alicaktik 3.cuma listeye girdiğinde 1 aralik başlangıç kilosu ..... diye yazilcakti adinin yanına.
Tamam bu şekilde düzenliyorum o halde.. Hayırlı olsun..Toplıght kaptan canım
Ben kadroda yokum
Yenı kararlar cok güzel elıne saglık
gogo kaptanım.. Kavramlar karışmasın diye de özen gösterdim ama.. Kayıt kilosu ve giriş kilosu diye isimlendirdim kiloları, yoksa anlam olarak karışmış mı?Eline sağlık öncelikle ama takima ilk geldiği kilosunu alicaktik 3.cuma listeye girdiğinde 1 aralik başlangıç kilosu ..... diye yazilcakti adinin yanına.
Tamam sosyestetik kaptanım, şimdi güncelliyorum.. Hayırlı olsun..baharcım rica etsem 1. takım kaptan yardımcılarına deadline i da ekleyebilir misin? teşekkür ederim
Tamam bu şekilde düzenliyorum o halde.. Hayırlı olsun..
gogo kaptanım.. Kavramlar karışmasın diye de özen gösterdim ama.. Kayıt kilosu ve giriş kilosu diye isimlendirdim kiloları, yoksa anlam olarak karışmış mı?
Takıma ilk geldiğindeki kilosu "kayıt kilosu" olarak not edilsin ve bildirim listesinde bu kilo ve giriş tarihi not olarak düşülsün diye de yazdım.. Eski ve yeni diye iki fotoğraf eklemiştim.. Yeni olanı okuduğuna eminsin di mi tatlım..
Bir daha kontrol edebilir misin sana zahmet..
Tamam sosyestetik kaptanım, şimdi güncelliyorum.. Hayırlı olsun..
Yönetim kadrosunun böyle genişliyor olması çok güzel, keşke her takımda bu yapılabilse.. Çkabilecek aksamaların önüne geçilmiş de olurdu..
Merhaba hanimlar ...
Malum kk da yarismalar bugunlerde baya gundemde ... Oy kullanmak isterseniz , takimlardan yarisan arkadaslarimizda var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri-oylama-anketi.775106/
tesekkur ederım canım corbamı begendıgın ıcın cok bı sevındırık oldum ınsallah begenırsınBen kullandım canım 2 numaralı sıkıcık çorbasına. Ayrıca denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda çok nefis görünüyor .
Pisirdiginde afiyet olsun leydim ..Corbadan cok bir cogu yemek kivaminda , ama guzel gorunuyor ,, benim oyumda azeri corbasina gitti . Tarif degisik bildigimiz corbalardanBen kullandım canım 2 numaralı sıkıcık çorbasına. Ayrıca denemeyi düşünüyorum en kısa zamanda çok nefis görünüyor .
Sende damlada katilmissiniz pozitifim eline saglik ..tesekkur ederım canım corbamı begendıgın ıcın cok bı sevındırık oldum ınsallah begenırsın
tesekkur ederım canım corbamı begendıgın ıcın cok bı sevındırık oldum ınsallah begenırsın