aynen canım benım sagol kuzum benım damlanında elıne saglıkSende damlada katilmissiniz pozitifim eline saglik ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım benım sagol kuzum benım damlanında elıne saglıkSende damlada katilmissiniz pozitifim eline saglik ..
bı cok yapılısı varmıs canım bızde normalde annem bunun bı degısını yapıyordu ama ben bu sefer bu sekılde denedım buda cok hos oldu mutlaka sonucu merakla beklıyorum canımTarifini ilk yazdığında okumuştum. Çokta hoşuma gitmişti. Bizde biraz değişiğini yaparız ama yoğurtlu olmuyor. Beğeneceğime eminim. Ama yine de sonucunu yazarım.
Link atın oy kullanalımbı cok yapılısı varmıs canım bızde normalde annem bunun bı degısını yapıyordu ama ben bu sefer bu sekılde denedım buda cok hos oldu mutlaka sonucu merakla beklıyorum canım
Senin corbanin bir degisigini bizde yapiyoruz pozitifim , yogurtsuz bol acili . Ama yemek sayiyorum ben onu hamur topalagi deriz ....aynen canım benım sagol kuzum benım damlanında elıne saglık
Bir onceki sayfada vardi monim ama yeniden atayim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri-oylama-anketi.775106/Link atın oy kullanalım
aebenım atmıs ablamLink atın oy kullanalım
ay bende acıktm canım ustelık demın acıktım dıye yogurt yedım bı kase yogurdu normalde meyane gıbıde kullanıyorllar canım ama ben bu halınıde cok sevıyorumSenin corbanin bir degisigini bizde yapiyoruz pozitifim , yogurtsuz bol acili . Ama yemek sayiyorum ben onu hamur topalagi deriz ....
Aciktim yahu ..
Teşekkürler ablacım...ben de varım ordaaa...ve umarım emeye kiymey verilir...keşke herkes oy vermeden çorbaların yapılışına da baksa...inşallah hakk eden kazanır...Merhaba hanimlar ...
Malum kk da yarismalar bugunlerde baya gundemde ... Oy kullanmak isterseniz , takimlardan yarisan arkadaslarimizda var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri-oylama-anketi.775106/
kızlar ben hedef 52 diye yola çıktım, bir ara bunun çok zor olacağını düşünüp 58 de yeter dedim hedef kilomu 58 diye güncelledim. uzuuuuun süredir değişmeyen kilomdan sıkıldım, hele ki değişmeyen kiloma rağmen yarışmacı olarak kalmaktan daha çok sıkıldım. şimdi hedef kilomu yükseltip mezun olmak istiyorum. kurallarda hedef kiloya 1-2 kilo yükseltilip mezun olunmaz yazıyordu.
-65,4 kiloydum en son. hedef kilomu kaça kadar yükseltebilirim?63 kilo olur mu (sonuçta 1-2 kilo değil tam 2,4 kilo var daha)
- hedef kilo buçuklu olur mu?
kendimi toparlayıp tabi 6 ay süreyi de doldurup geri dönerim diye düşünüyorum. şimdiki şartlarımda zayıflama mücadelesini anca bu kadar yapabiliyorum.
Canım şu an yarışdığımız yarışmada yarışmacıların link paylaşması serbest.sadece oy istemek yasak.sana zahmet konuya bakarsan görürsün bitanem...Arkadaşlar günaydın,
Benim de yeni öğrendiğim, dolayısı ile sizlerle daha önce paylaşamadığım bir kuralı anlatıyorum.
Yarışma linklerinin yarışmacılar tarafından duyurulması yasak.
Var olan yarışmaların bilgilendirilmesi bölüm moderetörlerinin yetkisinde.
Göstereceğiniz özen için teşekkür ediyorum.
Canım bence 68kiloyla gelib 65kilo ile mezun olmak neye yararki?sen izne çık en iyisi,nasılsa izin süresi serbest.canın da ne zaman istersen geri dön.mezun adı almanın ne faydası var ki hedefine ulaşamadıktan sonra...kızlar ben hedef 52 diye yola çıktım, bir ara bunun çok zor olacağını düşünüp 58 de yeter dedim hedef kilomu 58 diye güncelledim. uzuuuuun süredir değişmeyen kilomdan sıkıldım, hele ki değişmeyen kiloma rağmen yarışmacı olarak kalmaktan daha çok sıkıldım. şimdi hedef kilomu yükseltip mezun olmak istiyorum. kurallarda hedef kiloya 1-2 kilo yükseltilip mezun olunmaz yazıyordu.
-65,4 kiloydum en son. hedef kilomu kaça kadar yükseltebilirim?63 kilo olur mu (sonuçta 1-2 kilo değil tam 2,4 kilo var daha)
kendimi toparlayıp tabi 6 ay süreyi de doldurup geri dönerim diye düşünüyorum. şimdiki şartlarımda zayıflama mücadelesini anca bu kadar yapabiliyorum.
Yarismacilarin paylasmasi yasak diye biliyordum baharim , bizlerin degilde , daha onceki yarismalarida haber vermislerdi ,ama haklisin onlar normal uyeArkadaşlar günaydın,
Benim de yeni öğrendiğim, dolayısı ile sizlerle daha önce paylaşamadığım bir kuralı anlatıyorum.
Yarışma linklerinin yarışmacılar tarafından duyurulması yasak.
Var olan yarışmaların bilgilendirilmesi bölüm moderetörlerinin yetkisinde.
Göstereceğiniz özen için
teşekkür ediyorum.
kızlar ben hedef 52 diye yola çıktım, bir ara bunun çok zor olacağını düşünüp 58 de yeter dedim hedef kilomu 58 diye güncelledim. uzuuuuun süredir değişmeyen kilomdan sıkıldım, hele ki değişmeyen kiloma rağmen yarışmacı olarak kalmaktan daha çok sıkıldım. şimdi hedef kilomu yükseltip mezun olmak istiyorum. kurallarda hedef kiloya 1-2 kilo yükseltilip mezun olunmaz yazıyordu.
Aynen katılıyorumCanım bence 68kiloyla gelib 65kilo ile mezun olmak neye yararki?sen izne çık en iyisi,nasılsa izin süresi serbest.canın da ne zaman istersen geri dön.mezun adı almanın ne faydası var ki hedefine ulaşamadıktan sonra...
Ama kurallarında yarışmacılar link paylaşa bilir yazıyor...tel.deyim kopyalamak zor yoksa yapardım...Yarismacilarin paylasmasi yasak diye biliyordum baharim , bizlerin degilde , daha onceki yarismalarida haber vermislerdi ,ama haklisin onlar normal uye
degildiler ,pardon
Tamam daykocum, hemen güncelliyorum.
Biliyorum damlanurcum.. Kazenin mesajında yazıyor. Ben bilgilendirme mesajını sohbetiniz genişleyip de yarışmacılar kendilerini belli etmeye başladığı için yazdım. Çünkü biliyorsun ki yine aynı mesajda yarışmacının oy istemesinin de yasak olduğu yazıyor.Canım şu an yarışdığımız yarışmada yarışmacıların link paylaşması serbest.sadece oy istemek yasak.sana zahmet konuya bakarsan görürsün bitanem...
Hayırlı olsun damlanurcum, çok güzel düşünmüşsün..Kızlar biz takımdakı bazı arkadaşlarla spor topiyi açtık ve hepiniz davetlisiniz...hep birlikde incelelim..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
aebenim evet tatlım.. standart bilgilendirme bu şekilde.. yarışmacılar kendi kimliklerini açık edecek şekilde paylaşım yapamıyorlar. Aslında çok da yanlış değil.. Bu durumda ne kadar popülersen o kadar oy alma hakkın doğuyor. Çok arkadaşın yoksa, sana oy verecek ya da senin oy isteyeceğin yerler yoksa çorban en güzeli bile olsa oy alamıyor.Yarismacilarin paylasmasi yasak diye biliyordum baharim , bizlerin degilde , daha onceki yarismalarida haber vermislerdi ,ama haklisin onlar normal uye
degildiler ,pardon