Merhaba 3. Takım kaptan ve kaptan yardımcısı değişikliği
Kaptan: sahgull
Kaptan yardımcısı: meantress
Puskuut ilk sayfadaki bilgileride değiştirebilirmisin rica etsek
Tamam tatlım değiştiriyorum hemen..Merhaba 3. Takım kaptan ve kaptan yardımcısı değişikliği
Kaptan: sahgull
Kaptan yardımcısı: meantress
Puskuut ilk sayfadaki bilgileride değiştirebilirmisin rica etsek
haa bu arada cumbo arkadaşımız hamile kaldığı için ayrılmış öyle ifade etti kendisi az öncemerhaba kaptan arkadaşlarım cumbo isimli üyemiz daha önce 1 takımda yarışarak mezun olmuş daha sonra 13. takımda paylaşım yetersizliği sebebiyle diskalifiye edilmiş ama yaklaşık 2-3 haftadır bizim takımda yeni doğum yapmış bebeği şu an 1 aylık bile değil ve paylaşımı gayet güzel eğer izniniz olursa bu hafta listelere girmesini istiyorum takımlardan onay bekliyorum biraz geç kaldım bunu yazmak için ama iş temposu çok yüksek olduğu için geç kaldım kusuruma bakmayın
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 383. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
11 EKİM - 17 EKİM 2014
***14.TAKIM 383. ETAP ***
Absolut123 91,90 izinli
Dayko 87,80 / 86,20 / 1,6 / % 1,82
Yakar76 65,90/65,100/0,8/%1,36
meksilina 55,50/55,20/0,3/%0,54
14.TAKIM ORTALAMASI % 0,93
merhaba kaptan arkadaşlarım cumbo isimli üyemiz daha önce 1 takımda yarışarak mezun olmuş daha sonra 13. takımda paylaşım yetersizliği sebebiyle diskalifiye edilmiş ama yaklaşık 2-3 haftadır bizim takımda yeni doğum yapmış bebeği şu an 1 aylık bile değil ve paylaşımı gayet güzel eğer izniniz olursa bu hafta listelere girmesini istiyorum takımlardan onay bekliyorum biraz geç kaldım bunu yazmak için ama iş temposu çok yüksek olduğu için geç kaldım kusuruma bakmayın
haa bu arada cumbo arkadaşımız hamile kaldığı için ayrılmış öyle ifade etti kendisi az önce
kızlar bildirimin arkasında kaldığı için bu pyalaşımı yeniden yapmak durumunda kaldım kabul etme durumunuza göre cumbo arkadaşımızı listeye ekleyeceğim değilse eklemeyeceğim sizlerden haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?