7.takım olarak arkadaşımızın yeniden yarışmasında sorun görmüyoruz.başarılar dileriz...kızlar bildirimin arkasında kaldığı için bu pyalaşımı yeniden yapmak durumunda kaldım kabul etme durumunuza göre cumbo arkadaşımızı listeye ekleyeceğim değilse eklemeyeceğim sizlerden haber bekliyorum
merhaba kaptan arkadaşlarım cumbo isimli üyemiz daha önce 1 takımda yarışarak mezun olmuş daha sonra 13. takımda paylaşım yetersizliği sebebiyle diskalifiye edilmiş ama yaklaşık 2-3 haftadır bizim takımda yeni doğum yapmış bebeği şu an 1 aylık bile değil ve paylaşımı gayet güzel eğer izniniz olursa bu hafta listelere girmesini istiyorum takımlardan onay bekliyorum biraz geç kaldım bunu yazmak için ama iş temposu çok yüksek olduğu için geç kaldım kusuruma bakmayın
haa bu arada cumbo arkadaşımız hamile kaldığı için ayrılmış öyle ifade etti kendisi az önce
Canim kaptanimiz cevap verir diye bekledim kendisi hasta o yuzden bakamadi sanirim yardimcisi olarak bizim icin sikinti olmaz diyorum kendisi de boyle derdi eminimsaat 5 te işyerinden çıkacağım ve eve 6 da giriyorum o yüzden saat 5 e kadar takım bildirimimi yapmam lazım sıkıntım o yüzden
kızlar bildirimin arkasında kaldığı için bu pyalaşımı yeniden yapmak durumunda kaldım kabul etme durumunuza göre cumbo arkadaşımızı listeye ekleyeceğim değilse eklemeyeceğim sizlerden haber bekliyorum
Maşallah diyelim o zaman, tebrikler ve ellerine sağlık canımkızlar listeler hazır umarım hata yoktur takımımız gene birinci oldu maşallah deyin bize
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-96#post-37362300
bizimle beraber dereceye giren 14. takım ve 8. takımı da tebrik ediyorum
toplightcım, cumbodan bağımsız söylemek istediğim bir şey var..merhaba kaptan arkadaşlarım cumbo isimli üyemiz daha önce 1 takımda yarışarak mezun olmuş daha sonra 13. takımda paylaşım yetersizliği sebebiyle diskalifiye edilmiş ama yaklaşık 2-3 haftadır bizim takımda yeni doğum yapmış bebeği şu an 1 aylık bile değil ve paylaşımı gayet güzel eğer izniniz olursa bu hafta listelere girmesini istiyorum takımlardan onay bekliyorum biraz geç kaldım bunu yazmak için ama iş temposu çok yüksek olduğu için geç kaldım kusuruma bakmayın
Ellerine sağlık.. ve maşallahkızlar listeler hazır umarım hata yoktur takımımız gene birinci oldu maşallah deyin bize
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sonuc-listeleri.153328/page-96#post-37362300
bizimle beraber dereceye giren 14. takım ve 8. takımı da tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?