Arkadaşlar ben yüzdemizi 0,48 olarak düzeltmiltim ama yine bozulmuş tekrar düzeltmek zorunda kaldım ( 9. Takım)
nurcihan daha öce paylaştığı mesajda 0,48 olarak düzeltmiş:Arkadaşlar ben yüzdemizi 0,48 olarak düzeltmiltim ama yine bozulmuş tekrar düzeltmek zorunda kaldım ( 9. Takım)
Geçenlerde bir paylaşım yaptığım sırada excelden kopyalayıp yapıştırdığım bir mesajı yayımlarken sorunla karşılaştım. Yarın aynı sorun devam ediyorsa eğer bütün işlerim aksar, şimdiden haber vereyim.
Çünkü standart formların hepsini bunca zamandır excelde oluşturdum, kopyala/yapıştırla çözüyordum.
Eğer sorun devam ediyorsa başka bir yöntem bulmam gerekecek ki bu da zaman alacak demektir.
Haberiniz olsun bonibonlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-96
sonuç listeleri hazır arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum özelliklede bayramdan kilo vererek çıktıkları için gıptayla bakıyorum kendilerine ayrıca kıskanmadım desem yalan olur...neyse kilo veremeyenleri kendim başta olmak üzere çok kınıyorum
Ellerine sağlık gogocum.. Ay evet ben de tatilde kilo alan biri olarak kilo veren ve/ya bayram öncesi kilolarını koruyan arkadaşlarıma gıptayla baktım.. Hepsini kocaman tebrik ediyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-96
sonuç listeleri hazır arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum özelliklede bayramdan kilo vererek çıktıkları için gıptayla bakıyorum kendilerine ayrıca kıskanmadım desem yalan olur...neyse kilo veremeyenleri kendim başta olmak üzere çok kınıyorum
Sağ ol sweetcim.. Sorunu hiç profesyonel olmasa da çözdüm.. Excelden kopyalarken fondaki çizgileri falan da kopyalıyordu sistem..
Kolay gelsin püsküütüm inş sorun bitmiştirfazla yorulmazsın cnm
ellerine emeğine sağlık gogocummm dereceye giren takımları ve bireyselde dereceye giren fıstıkları tbrk ederimmben de kıskandım çaktırma bayram yaktı hepimizi
Ellerine sağlık gogommm,canım kaptanım.küçük bir yanlışlık var.düzeltirsin onu da.vallaha ben de bayramı koruyarak atlattım.nasıl mı?çünki ev temizliyordum ve evde yemek bile yapmadımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-96
gogocum o halde ben de performans ve etap değerlendirme raporunu hazırlamak için seni beklemeliyim..Gogocum ellerine saglik ama 2.takimin -0, 35 olan ortalamasini 0, 35 olarak gormussun sanirim siralamanin ve ilk uce giren takimlarin degismesi gerekiyor canim bilgin olsun
Kolay gelsin püsküütüm inş sorun bitmiştirfazla yorulmazsın cnm
ellerine emeğine sağlık gogocummm dereceye giren takımları ve bireyselde dereceye giren fıstıkları tbrk ederimmben de kıskandım çaktırma bayram yaktı hepimizi
Gogocum ellerine saglik ama 2.takimin -0, 35 olan ortalamasini 0, 35 olarak gormussun sanirim siralamanin ve ilk uce giren takimlarin degismesi gerekiyor canim bilgin olsun
Ellerine sağlık gogommm,canım kaptanım.küçük bir yanlışlık var.düzeltirsin onu da.vallaha ben de bayramı koruyarak atlattım.nasıl mı?çünki ev temizliyordum ve evde yemek bile yapmadım
gogocum o halde ben de performans ve etap değerlendirme raporunu hazırlamak için seni beklemeliyim..
Düzeltince buradan bildirir misin lütfen..
Ellerine sağlık gogocum.. Ay evet ben de tatilde kilo alan biri olarak kilo veren ve/ya bayram öncesi kilolarını koruyan arkadaşlarıma gıptayla baktım.. Hepsini kocaman tebrik ediyorum..
Sağ ol sweetcim.. Sorunu hiç profesyonel olmasa da çözdüm.. Excelden kopyalarken fondaki çizgileri falan da kopyalıyordu sistem..
Aklıma gelen fikri az önce kutahyanın karnesini hazırlarken test ettim..
Önce excelde hazırladım, ordan worde taşıdım, oradan kopyaladım KK ya.. I-ıh yine olmadı.. Bunun üzerine ATNote diye başka bir text programı var, aynı işlemi onda yaptım.. Oradan kopyalayınca sorun çözüldü.. Gereksiz bi iş çıktı yani..
Neyse.. çözüldü ya ona bakalım..
Bi de ne dicem sana.. Kullanıcı fontunda italik ayarlama yok ya.. sen bu mesajları yazarken her defasında manuel olarak mı italik biçimlendirmeyi ayarlıyosun?
Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen beklettim.listeler tekrar hazır bu arada bir göz doktoruna gitmeye karar verdim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-96
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1213#post-37255183
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulaması 9. tur / 1. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/performans-uygulamasi-cuma-zayiflama-yarismasi.638656/page-8#post-37263000
6. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 6. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum. Hata yok.
7. TAKIM
7. Takım üyelerinden kutahya mezun oldu.
Başarı hikayesini paylaşmasını rica ediyoruz. Eğer bu konuyla ilgili açmış olduğu bir başlık varsa linkini paylaşması bizler için bilgilendirici olacaktır.
Karnesi:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-44#post-37261228
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 382. Etap birincisi; 5.Takımdan meltemkrk arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasını rica ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım aylık sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
Saol canım sabah gördüm mesajını hemen düzelttim listeleri.
ATnote u bilmiyorum ama sağolsun seni yormamış cnmmmmalesef italik yok bitanemm evet manuel yapıyorum hepsini kopyalayıp seviyorum italik yazıyıı yönetime yazsak eklemezler mi acaba gerçi bir kez birşey sordum hala cevap gelmedi
est cnm benim düzeltilmeyecek birşey değil ben dün çorba ettim listeleriellerine sağlık tekrra dün akşam mesaj çekmiştim sana bende geç farkettim hatayı
Ellerine emeğine o güzel yüreğine sağlık cnmmmexcel amca yine bizi mi seçti hata olmasın diye o kadar çorba etmiştim zatennn
Kütahyacım mezuniyetini tbrk ederim cnmm
Elbette olur tabiki canım.Kizlar selam bizim takimda herkes izne ayrildi nerdeyse aktif olarak 2 kisi variz su anda rica etsem bi sureligine 1. Takima yonlendirebilir misiniz katilmak isteyenleri? 6-7 kisi olsa kararli yeter de artar bile. Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?