Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
174. Etapla İlgili Notlar:
Öncelikle bildirimde bulunmama durumu ile ilgili kısa bir yorum yapmak istiyorum.
7. takım daha önce 167. etapta da etap dışı kalmıştı. Kurallar belli ve oyçokluğu ile alınmış kararlardan oluşuyor. O nedenle tekrar kural hatırlatması yapmaya gerek yok.
Sonuç olarak bininci kez yazıyorum ki kurallara ya uyum sağlanır ya da kurallar mevcut ortamın karakteristiğine göre yeniden belirlenir.
Ya da örneğin bu tip durumlar için kaptan ve/ya yardımcısı değiştiğinde/ayrıldığında kısaca mevcut koşul değiştirildiğinde istisna hak tanınır gibi bir madde yürürlüğe konur ki bu tip lafazanlıklarla kimse vakit kaybetmesin.Burada kimse kimseyi elinde oklavayla kovalamıyor. Sadece daha düzenli işleyiş için kararlar alınıyor ve doğal olarak da kararlara uyum bekleniyor.
2. takım
aybuke07 yeni üye olduğu neden belirtilmiyor? Geçen hafta da aynı yazım hatası yapıldı üstelik..
3. takım
silagul aniden listeden uçmuş, açıklama yok. Geçen haftada aniden listede belirivermişti ve açıklama yine yoktu.
13. takım
ad1 geri döndü yazmışsınız. Oysa son haftalara bakıldığında zaten listenizde yer alıyor.
Mantıken, mevcut olmayan yarışmacı bir önceki listede olmamalıydı, yanılıyor muyum?
Arşivdeki notum 155. etapta 55.7 notu ile geri dönmek üzere ayrıldığı. Ondan sonra ne olup bittiğini listenize not düşerek iletmemişsiniz sanırım.
8. takım
Ara vermeden önceki listeniz 165. etaba ait görünüyor.
Kilo vermiş olan arkadaşlarımıza 10 paydasını uygulamışsınız.
Oysa ki 165. ve 174. etap arası 8 haftadan oluşuyor.
Artık listeyi değiştirmeye gerek yok, sadece bilgilendirmek amacıyla yazıyorum.
Toplarlarsam;
Listelerinizi özen göstererek hazırlamanızı rica ediyorum ki sizden gelen bildirimlerle oluşturduğum arşivde hata olmasın. Bu hata niye önemli, merak edenler için açıklayayım.
Aylık listeyi, mezuniyet karnelerini doğru hazırlayabilmek ve sizden gelebilecek olan soruları doğru cevaplandırabilmek için..
Ama bir nokta daha var. Bu kadar önemseme zaten biz de önemsemiyoruz diyorsanız sırtımdaki çuvalı indirivereyim.
akrep33 haklı 91.sayfada bunu bize bir kez daha belirtmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-91.html#post14430311
aslında kalisim olsa onada sorabilirdik oylamayı o açtı çünkü konuşmuşlardır büyük ihtimal
yeni listeler hazır kızlar a.s
merhabalar .Merhaba kızlar
Ben 9.takım kaptanıyım
Bildirimlerimizi ne zaman ve nasıl yapacağımız hakkında bilgim yok
Önceden bi grupta yarışıyordum kaptan değildim ama cuma günleri herkes grubunun kilosunu bildiriyordu sanırım
Şimdi gördüğüm kadarıyla durum değişmiş her hafta bi takım bildirim yapıyormuş tam da bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar
Ben 9.takım kaptanıyım
Bildirimlerimizi ne zaman ve nasıl yapacağımız hakkında bilgim yok
Önceden bi grupta yarışıyordum kaptan değildim ama cuma günleri herkes grubunun kilosunu bildiriyordu sanırım
Şimdi gördüğüm kadarıyla durum değişmiş her hafta bi takım bildirim yapıyormuş tam da bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim opuyorumnanaktan
9. takımın kardeş takımı varmı CADIARZU