Sıralamaya uygun 6. takımı ekledim sorun yok[/QUOTE
akrepcim çok teşekurler sitres oldum valla yapacam diye ilk deneme elime yüzüme bulaştırmassam iyi öpüldün
6. takımın ortalaması 0.32 yanlış hesaplamışım hangi takımdan alıntılamam lazım karıştırdım çok kusura bakmayın
pegasusum burdaymı olaya el atmıştır merak etme :))
Yardima ihtiyaci olanlara yardim ediyorum cnm bende,sen benden önce davranmissin...
Ben o sirada baska takima bakiyordum
Takim takim geziyorum
Ederim cnm benim.Iyi yolculuklar sana,cocuklar hevesle bekliyorlardir simdiellerin dert görmesin tatlım, bizim takımı da kolaçan edersin ben bu gece yolcuyum hazırlanmam gerek, öptüm
6. takımın ortalaması 0.32 yanlış hesaplamışım hangi takımdan alıntılamam lazım karıştırdım çok kusura bakmayın
Yardima ihtiyaci olanlara yardim ediyorum cnm bende,sen benden önce davranmissin...
Ben o sirada baska takima bakiyordum
Takim takim geziyorum
ne kusuru ya.. sen beni görecektin. her hafta bu kız gene ne soracak diyorlardızamanla alışıyor insan.. rahat olllllllllll
Tatlım öyle bir link yok ama sonuç sayfasını biraz incelersen eğer nasıl yapıldığını anlarsın. Şimdi ben yapayım senin yerine diyeceğim ama balık vermektense, balık tutmayı öğretmek daha iyi olur diye düşünüyorum.off kızlar kimse kalmamış..sonuç listeleri hazırlama ile ilgili bir link , efendime sölimm bir videolu anlatım aradım ama bulamadım..yerini bilen var mı acaba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?