304. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORUKaynak: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-800.html#post29854264
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
1. TAKIM:44:
Beni lütfen "spirochet" ile ilgili bilgilendirir misiniz?
En son 299.etapta bildirimde bulunmuş. O zamandan bu yana, yani 5 etaptır ya kilosu aynı, ya da kilo bildirmedi açıklamaları yapıldı.
Şu anda da izinli görünüyor. Geçen etapta soracaktım ama biraz daha beklemek istedim.
öncelikle ellerine sağlık püskütümm
spirochet ile ilgilide hemen bilgi vereyim,(ayrıca böyle bi bilgi istiyeceğini tahmin etmiştim)
sevgili eda bazı sağlık sorunlarından dolayı çok zor kg verebilen bi arkadaşımız.birde üstüne babacığının sağlık sorunları sebebiyle sürekli şehir dışında,çoğu zaman bildirim için cumaları kk dışında ulaşmaya çalıştım,kilosunu sabit olarak bildirdi 3 haftadır ,bu haftada yine şehir dışında olduğu için ben kendisine izine ayrılması gerektiğini söyledim,çünkü hem şu sıralar ne kendine nede takıma ayıracak zamanı var
durum bundan ibaret,umarım açıklayıcı olmuştur püskütüm:26:
304. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
9. TAKIM
maBaby 302.etapta zaten izne ayrılmış. Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor, ne demek?
"İzinli" ve "geri dönmek üzere ayrıldı" aynı şey?
Arkadaşlar lütfen bu kavram karmaşasını bırakalım artık. Daha geçen etapta konuştuk bu konuyu. Paylaşım alanındaki mesajlar özellikle takım yönetimleri tarafından takip edilmeli ki aynı şeyi özellikle ben defalarca yazmayayım.. Of karşıki dağlar!
13. TAKIM
prensesss016, 05.02.2010 tarihinde 58,3 kiloyla üye olmuş.
Hedef kilosu 53 ancak güncel kilosu 55,1 olduğundan, hedefinin %80 ini yakalayamadığı için karne alma hakkı yoktur.
Bilginize.
Günaydınn..
Ben mababy için geçen hafta listelerde izne ayrılmak istiyor yazmıştım evet.2 Hafta izin kullanmak istediğini söylemişti tabloma bu şekilde kaydetmiştim.Sonra uzun süre dönemeyeceğini söyleyince bir türlü ne yapmam gerektiğine karar veremedim.İsminin yanına bu şekilde bir not yazdım ve kardeş takım uygulamasından yararlanıp arkadaşlarıma danıştım.
(Bu arkadaşım izinde ama şimdi ayrılmak istiyor bu hafta listeye almalımıyım yoksa izninin bitmesini mi beklemeliyim gibi...)Buseb bana bu şekilde bir not yazabilirsin ama istersen paylaşım alanında da bir sor demişti
Bende buse diyorsa doğrudur deyip bi güzel yazdım.
hakılısınız geçen hafta da üstelik izinli olanlar listeye neden yazılsın ki diye yazılanlarıda okumuştum.Bir taraftan işe,bir taraftan eve bir taraftan takıma yetişmeye çalıştığımızdan çok kolay gözden kaçırıyoruz..Hergün yeni bişey öğreniyorum ama bir daha notları yazarken paylaşım alanına gelmeyi ihmal etmiycem.
Püsküüt senide uğraştırdım kusura bakma..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?