- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
O zaman sence de uygunsa ben üyenin açıklamasını "İzinden döndü, yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldı" olarak düzeltiyorum. :44:Günaydınn..
Ben mababy için geçen hafta listelerde izne ayrılmak istiyor yazmıştım evet.2 Hafta izin kullanmak istediğini söylemişti tabloma bu şekilde kaydetmiştim.Sonra uzun süre dönemeyeceğini söyleyince bir türlü ne yapmam gerektiğine karar veremedim.İsminin yanına bu şekilde bir not yazdım ve kardeş takım uygulamasından yararlanıp arkadaşlarıma danıştım.
(Bu arkadaşım izinde ama şimdi ayrılmak istiyor bu hafta listeye almalımıyım yoksa izninin bitmesini mi beklemeliyim gibi...)Buseb bana bu şekilde bir not yazabilirsin ama istersen paylaşım alanında da bir sor demişti
Bende buse diyorsa doğrudur deyip bi güzel yazdım.
hakılısınız geçen hafta da üstelik izinli olanlar listeye neden yazılsın ki diye yazılanlarıda okumuştum.Bir taraftan işe,bir taraftan eve bir taraftan takıma yetişmeye çalıştığımızdan çok kolay gözden kaçırıyoruz..Hergün yeni bişey öğreniyorum ama bir daha notları yazarken paylaşım alanına gelmeyi ihmal etmiycem.
Püsküüt senide uğraştırdım kusura bakma..:26:
Bu durumdaki kuralı da zaten biliyorsunuzdur, yani 6 ay geri dönemez.
busebcim, hedef kilo değişimlerini mezuniyet zamanında yapmamız, kabul edersin ki etik değil.tamam püsküütcüm, peki hedef kilosunu geriye çekemez miyiz, çocuk gibi kaldı da arkadaşımız, daha vermek istemiyor, ama karneden de mahrum kalmak istemiyor :26: başlangıçta hedef kilo bildirirken vücuduna göre biraz fazla az bir kilo söylemiş çünkü.
kuzucuum, ben sana notu bu şekilde değil, bana açıkladığın gibi uzun bir not düşebilirsin demiştim :26: yani burada yanında uzun bir not olup paylaştığında diğer takımlar paylaşım alanında bu bildirimini görüp, sonuç listesine bu durumun nasıl taşınması gerektiği hakkında bilgilendireceklerdi seni :26:
sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş
Bugüne kadar da böyle bir uygulama yapmadım zaten.