- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
4.takim olarak bu hafta baya bi mesgul etmisiz burayi ,7.takim ve 13.takim bizim kardes takimlarimiz,13. takimdan bize kontrol amacli hic bir talep gelmediginden genelde liste kontrol islemim izi 7.takimla yapiyoruz,gecen haftada ayni sekilde 7.takima listemizi gönderdik ve kontrol etmesini rica ettik,saphira geri dönüs yapti ve sonucu 1,51 olarak buldugunu söyledi,bunun üzerine ben tekrar bi hesaplama yaptim,takimda kimse yoktu o sirada ve nasil yaptm bilmiyorum ama ilkiyle ayni sekilde hesaplamis olmaliyim ki sonuc benim yazdigim sekilde cikti,Ama canım sen farketmesen sıralamada büyük bir oynama olabilirdi. Bu sadece bugünki durum için geçerli değil. Demek ki bir kişi listeleri baştan aşağıya kontrol etmeye kalksa kim bilir ne yanlışlıklar çıkacak ortaya. Kardeş takıma kontrol ettirilmiyor mu bu listeler?
Bende tebrik ediyorum 4. takımı ayrıca Rapunzel isimli arkadaşı ayrıca tebrik ediyorum. Bir haftada 4 kilo inanılamayacak kadar büyük bir başarı. Sabırsızlıkla bekliyorum neler yaptığını
saphiraya mesaj biraktim,nerde yanlis yapiyoruz,ben yine ayni cikardim diye ve acil cikmam gerekiyordu ciktim,
kardes takimimiz takima gelip mesaj birakmis hesaplamayi nasil yaptigini yazmis,diger üyelerde benim kontrol ettigimi düsünmüs olacaklarki bisey yazilmamis ve konu bu sekilde kaldi
yani kardes takimla baya bi kontrol halindeyiz,zaten bu sayede yanlislik düzeltildi,kimsenin hakkinin bize gecmesini hicbirsekilde istemem bende,o anki dalginlikla yapilmis bir hata olmus ve saphira sayesinde düzeltilmis
4.takim adina tesekkür ederim, rapunzel takima geldiginde gecen haftanin bir özetini kisaca yazmasini rica ederim
tesekkürler saphiracigim,benim dalginligim sonucu olay buralara gelmis ve ortalamada olan oynamayi sen düzeltmissin,son mesajini görseydim,yeniden defalarca kontrol ederdim,acil ciktim ve simdi gördüm mesajlari,tekrar tesekkürler4. takım bizim kardeş takımımız,her hafta bize kontrol için uğrarlar.bu hafta da aynı şekilde oldu fakat kaptan tekrar kontrol ettim ama yine aynı sonucu çıkardım,acaba nerede yanlışlık yapıyoruz ki dedi,öyle kaldı yazışmamız,kendisi işi olduğundan çıkmış o ara,o yüzden paylaşım alanında bu şekilde kaldı..ama tabi dediğin doğru..yani kardeş takımlara veya olmadığı durumda nöbetçi kardeş takıma,o da olmuyorsa,her hangi bir takıma,kontrol ettirip mutabık olduktan sonra burada yayınlamak gerek.hiç kimseden cevap alamadım,müsait kimseyi bulamadım,o yüzden yayınladım demememiz lazım
bizim takimdada her üye kendi hesaplamasini yapiyor,listeyide her hafta bir üye tasiyor buraya,sorun hesaplama bilmemek degil bence,o an bi dalginligina rastgelmistir,bir rakami yanlis yazmissindir,yoksa alt alta olan rakamlari herkes hesaplayabilirHaklısın canım. İnsanlık hali hepimiz hata yapabiliyoruz. Ben bu nedenle önce kendi takımım içinde ki biçok üyeye hesaplama yaptırıyorum. Daha doğrusu yaptığım hesaplamanın doğruluğunu kontrol ettiriyorum. Çok şanslıyız ki takımdaki birçok üyede biliyor hesaplamayı. Çünkü bazen aceleden bazen başka bir nedenden hata yapabiliyoruz. Eğer bir yerde hata varsa mutlaka birilerinin gözüne batıyor. Demek ki bundan sonra hepimizin daha dikkatli olması lazım. Ayrıca listeleri hazırladığın içinde teşekkürler.