Ayyy ben şimdi çok utandım
Kadis'cim yanlış bilmiyorsam eğer bu üye ayrıldığında o diskalifiye kuralı geçerli değildi. İzinli giden istediği zaman dönüyordu. Bu nedenle izinden dönen üye gibi işlem yapman gerekiyor. Karar defterinde tam tarih yazılı şu tarihten itibaren diye. Oraya bi bak istersen dedim ama ben dayanamadım baktım. Kural aşağıdaki gibi yani senin üyen diskalifiye olmuş sayılmıyor.Bu nedenle senin izinden dönen üye işlemi yapman gerekiyor.
11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımı her yılın Eylül ayının 28. günü başlar, bir sonraki yılın Eylül ayının 28. günü biter.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.
Baktim bakmaz olur muyum.ama iste nasil baktim ayran detoksu yaptim bugun perısanim basim donuyo algilarim kapandi resmen yapmayin detoks falan
Dikkat et canım sağlığına.Baktim bakmaz olur muyum.ama iste nasil baktim ayran detoksu yaptim bugun perısanim basim donuyo algilarim kapandi resmen yapmayin detoks falan
Ne demek püsküüt'çüm elimden ne geliyorsa yardıma hazırım. Yeter ki sen isteLaydline'cım sana bir şey danışmak istiyorum.
Karar Defterinde kısaltmaya gitmek istiyorum.. Daha kısa, daha net ifadelerle yeniden yazıp; aranan şeyin daha kolay göze çarpmasını sağlayacak şekilde yeni bir format..
Bir ara ucundan yapmaya başlayacağım.. Bitirince sana haber versem, kontrol edebilir misin lütfen?
Dikkat et canım sağlığına.
Ne demek püsküüt'çüm elimden ne geliyorsa yardıma hazırım. Yeter ki sen iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?