bildirim konusunda yaşattığım gecikmeden ötürü gerçekten çok özür dilerim... planlarım dışında gelişen olaylar neticesinde eve gelişim gecikti ve yetişemedim... pegasus07 sanada ayrıca teşekkür ederim sanırım bizim bildirimi sen yapmışsın.... çok mahçup oldum şimdi
rica ederim,mahcup olacak bir durum yok
Pegasus07, çok çok çoook teşekkür ederim canım. Benim hazırlamam gece yarısını bulurdu. Hernekadar vaktimiz olsada haklı olarak herkes merak ediyor sonuçları. Tekrar çoook teşekkür ederim :-*
her zamanki gibi gözunden kacmamis.yakalandik hem de pek fena.puskutcum aslinda ben Ceyline ne yazcagimi bilemedim.bu hafta listeye dahil etmemem gerekiyordu.bi hafta izin kullanip dondu kendisi.ne yapmam lazim benim sımdi
Telden baglandigim ve alinti yaptigim mesaj biraz uzun oldugundan alinti yapip duzeltemiyorum listeyi.genel siralamayi degistirmiyor.ptesi duzeltebilecegim puskutcugum.Bi sorun olmaz degil mi?
jujum takıma girmek istiyorum ama haftasonu yazamamam sorun olur mu bilmiyorum eşim resmen kıyameti kopardı yaa sen çocuklarla evle ilgilenmiyon pc başındasın ben evdeyken girmeni istemiyorum pc ye diye şu ara lüzumsuz sebeblerden tartışıp durunca itiraz edemedim. Diskalifiye olduğum dönem ise işlerim çok yoğundu hatta ben 2. sefer takıma girdiğimi bile hatırlamıyordum iş temposundan o yüzden düzenli olarak takip edip cevap bile yazmamışım gecen cuma oturdum tekl tek eski mesajları okudum oradan hatırladım foruma düzenli yazamadığım için diskalifiye olmuştum hatta takımdan ilk ayrılma sebebim sana yazdığım mesajdaki de öyleydi iş temposunun çok yoğun olmasıydı sizler bilirsiniz eğer sizin için uygun olursa listede isim görünsün değilse gene burdan yazmaya devam ederim. Haa bu arada gene aynı kurumda çalışıyorum fakat doğum yaptıktan sonra ihale biriminden ayrıldım çünkü o birimde yıllık izin bile alamıyorduk küçük bebekle öyle yoğun tempodaki bir yerde çalışmayı bunyem kaldıramıyacaktı hatta o dönem işe başlama stresi ile sedef geçirip 3 ay Darbant UVB tedavisi gördüm hastanede o sebeble şimdi daha rahat bir birimde çalışıyorum
bu hafta listemizde yer alan ve bildirim yapmadı olarak geçen arkadaşımızı izinli olarak gösterebilirmiyiz... çünkü nette problem yaşıyordu ve sanırım hala çözülmemiş. ne zaman geleceğini bilmiyorum ...
cuma günü bildirilen listede izinli olarak not edersen sevinirim....
yok olmaz dersen bu hafta izinli yazacağım mecburen:26:
saol canım benim.Kadiscim madem genel sıralamayı değiştirmiyor o halde yapman gereken bir düzeltme yok.
Arkadaşımız benim listemde hala izinli olarak görünüyor, bilgin olsun.
Geri dönmesinde itirazı olan varsa beyan etsin ... cuma gününe kadar bir itiraz olmaz ise listeye adını ekleyeceğim...
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkürler
Üyenin adını vermemişsin.
Lİstenizde bildirim yapmadı olarak görünen kişi biricikoglumertug.
Arkadaşımızı 296.etap itibariyle izinli yazdım. Bilgine.
saol canım benim.
gelememe nedenini yazmış
bence alınabilir
ama bence bu tür üyeler için yine aynı sorun olursa bir daha alınmamalı
eee bunun takibini kim yapacak değil mi epey iş
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?