jujum takıma girmek istiyorum ama haftasonu yazamamam sorun olur mu bilmiyorum eşim resmen kıyameti kopardı yaa sen çocuklarla evle ilgilenmiyon pc başındasın ben evdeyken girmeni istemiyorum pc ye diye şu ara lüzumsuz sebeblerden tartışıp durunca itiraz edemedim. Diskalifiye olduğum dönem ise işlerim çok yoğundu hatta ben 2. sefer takıma girdiğimi bile hatırlamıyordum iş temposundan o yüzden düzenli olarak takip edip cevap bile yazmamışım gecen cuma oturdum tekl tek eski mesajları okudum oradan hatırladım foruma düzenli yazamadığım için diskalifiye olmuştum hatta takımdan ilk ayrılma sebebim sana yazdığım mesajdaki de öyleydi iş temposunun çok yoğun olmasıydı sizler bilirsiniz eğer sizin için uygun olursa listede isim görünsün değilse gene burdan yazmaya devam ederim. Haa bu arada gene aynı kurumda çalışıyorum fakat doğum yaptıktan sonra ihale biriminden ayrıldım çünkü o birimde yıllık izin bile alamıyorduk küçük bebekle öyle yoğun tempodaki bir yerde çalışmayı bunyem kaldıramıyacaktı hatta o dönem işe başlama stresi ile sedef geçirip 3 ay Darbant UVB tedavisi gördüm hastanede o sebeble şimdi daha rahat bir birimde çalışıyorum